Sarılmak

Sarılmak

Son dakika sarılmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarılmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarılmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarılmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarılmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 sarılmak haberi bulunmuştur. Tüm sarılmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonuna kadar 32 bin konutun daha teslim edileceğini söyledi. 'Türkiye eski Türkiye değil' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yolda birbirini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak içerisinde birleştirdiler ama başarılı olamadılar. Günahları da Bay Kemal'in sırtına yüklediler. Bay Kemal'e ilk hançeri Meclis'e taşıdıkları vurdu" ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı Mehmet Yıldız evine gizlice girdiği Yasemin Uzunçelebi’nin üzerine kimyasal madde dökmüştü. 2021 yılında yaşanan korkunç olayda genç kadının vücudunun yüzde 95’i zarar gördü. Gözünü kaybetti, burnu, yüzü, neredeyse bütün vücudu eridi. Mehmet Yıldız, Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıl hapis cezasına çaptırıldı.
17.01.2024 Gündem
Rüyada Eski Komşuyu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Komşuya Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Eski Komşuyu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Komşuya Gitmek Nasıl Yorumlanır? Aile içerisindeki problemlerin son bulması rüyada eski komşu görmek üzerinden yorumlanır. Aynı zamanda hiç umulmadık yerden gelecek güzel haberler ve ayrıca yüklü miras şeklinde ifade edilir. Yeni yere taşınmak, yeni iş ve yapılacak birçok farklı değişim üzerinden değerlendirilir. Bu değişimlerin özellikle rüya sahibi adına olumlu şekilde gelişeceğine yönelik yorumlar öne çıkar. Ayrıca kıskanç olan insanları anlatırken, kavgalı ve küs akrabalar ile yeniden görüşmek şeklinde eyalet eder.
11.01.2024 Eğitim
Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz
 Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz Dışişleri Bakanı Fidan Ankara'da ağırladığı ABD'li mevkidaşı Blinken'la mesafeyi korudu, ortak basın toplantısı düzenlenmedi. Uçağın önünde açıklama yapan Antony Blinken ateşkes için tarih veremedi, diplomatik kaynaklar ise Ankara'nın tam ateşkes istediği bilgisini verdi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’la görüşmesinin ardından havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Blinken, “Buradaki derin endişeleri biliyoruz. Gazze’deki korkunç bedeli görüyoruz. Filistinlilerin, masum sivillerin ödediği bedeli görüyoruz." dedi.
6.11.2023 Gündem
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı Uyuz vakaları, bu yıl rekor seviyelere ulaştı. Ciltte kaşıntı ve kızarıklık olarak kendini gösteren uyuz hastalığı 3 yıl öncesine kıyasla, her 100 kişiden 30 ila 40’ında görülmeye başlandı. Uyuz hastalığının yayılmasındaki en başlıca nedenler okullarda ve kreşlerde çocukların çok fazla yakın temasta bulunması, spor kıyafetlerini ortak kullanması, toplu taşımalarda insanların birbirine yakın durması, mağazalarda denenen kıyafetlerin uzun süre kişilerin üzerinde kalması gösterilirken, uzmanlar hastalığın 15-20 dakika içinde geçtiğini söylüyor. Dermatoloji Bölümü Uzmanı Dr. İhsaniye Dönmez Çiçek, hastalığı geçirmiş ve iyileşmiş bir kişinin yeniden enfekte olabileceğini söyleyerek “tedavi sonrası izolasyonun çok önemli olduğunu dile getirdi ve “aynı yatakta uyumak, sarılmak ve enfekte olan kişinin kişisel eşyalarını, giysilerini, havlularını, yatak takımlarını kullanmak gibi durumlar bulaşma riskini artırıyor” diyerek uyardı.
4.11.2023 Sağlık
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı Suudi Arabistan takımı Al Nassr takımına transfer olan ve sık sık aldığı lüks hediyeler gündemden düşmeyen Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezası ile yargılanıyor. 38 yaşındaki dünyaca ünlü forvet,  Ronaldo Asya Şampiyonlar Ligi (AFC) grup maçları için takımı ile birlikte İran'a gitti. İran'a gitmişken engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Cristiano Ronalda 99 kırbaç cezası ile karşı karşıya kaldı. Söz konusu gelişmenin ardından İranlı ressam Fatemeh Hamami  hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Fateme Hamami kimdir, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak'
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak' Şarkıcı Betül Demir, dün İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. 8 Temmuz'da lenf kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur için sahnede konuşma yapan Demir, duygu dolu anlar yaşadı.
2.08.2023 Magazin
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Hamburger aldı, içinden çıkanı görünce hayatının şokunu yaşadı
Hamburger aldı, içinden çıkanı görünce hayatının şokunu yaşadı ABD'de bir fast-food zincirinden yemek satın almak isteyen bir müşteri poşeti açtığında büyük bir sürprizle karşılaştı.
24.01.2023 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının yapıldığı yerde Kur’an’a saygı programı yapılacak
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının yapıldığı yerde Kur’an’a saygı programı yapılacak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: “İsveç’teki Türkiye büyükelçiliğinin önünde yine bu saldırının yapıldığı yerde Kur’an’a saygı programı yapılacak. Orada Kur’an-ı Kerim okunacak ve okunan Kur’an-ı Kerim’in Türkçe ve İsveççe hatta İngilizce mealleri okunacak” dedi
23.01.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar, oyuncu Haktanır ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Akar, oyuncu Haktanır ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kimyasal silah kullandığı" iddialarına yönelik tepkisiyle gündeme gelen oyuncu Burak Haktanır ile görüştü.
1.11.2022 Gündem
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı!
Ecem Çırpan çocukluk fotoğrafını paylaştı! 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen Ecem Çırpan şimdilerde Lider Şahin ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çırpan, yıllar önce çekilen çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
28.09.2022 Magazin
Cuma hutbesinde 'muharrem ayı' ve 'Kerbela' mesajı
Cuma hutbesinde 'muharrem ayı' ve 'Kerbela' mesajı  Diyanet İşleri Başkanlığı'nca camilerde okunması için gönderilen cuma hutbesinde, "Kerbela'dan çıkaracağımız ilk ders; fitneye, fesada ve tefrikaya karşı vahdete sarılmak, kardeşliğimize kastedenlere fırsat vermemektir" denildi.
5.08.2022 Gündem
5 Ağustos Cuma Hutbesi! Bugünkü Cuma hutbesi konusu ne? Kerbela olayı nedir?
5 Ağustos Cuma Hutbesi! Bugünkü Cuma hutbesi konusu ne? Kerbela olayı nedir? Diyanet İşleri Bakanlığı cuma hutbesini yayınladı. Bu haftaki Cuma hutbesinin konusu da belli oldu. Milyonlarca müslüman Cuma gününü idrak ederken Cuma hutbesini de araştırıyor. Peki, Bugünkü Cuma hutbesi konusu ne? Kerbela olayı nedir? İşte 5 Ağustos Cuma Hutbesi…
5.08.2022 Gündem
YKS heyecanı nasıl yenilir? Sınav öncesi kaygı nasıl azaltılır? Son günlerde YKS çalışılmalı mı? YKS sınav stresini yenmenin yolları!
YKS heyecanı nasıl yenilir? Sınav öncesi kaygı nasıl azaltılır? Son günlerde YKS çalışılmalı mı? YKS sınav stresini yenmenin yolları! YKS maratonu hafta sonu yapılacak sınavlarla sona erecek. Adaylar tüm yıl boyunca hazırlandıkları sınava istedikleri üniversitelere yerleşebilmek için ter dökecek. Uzmanlar, sınav öncesi kaygısını yönetebilmelerini sağlamak amacıyla sık sık uyarılarda bulunuyor. Peki, YKS heyecanı nasıl yenilir? Sınav öncesi kaygı nasıl azaltılır? Son günlerde YKS çalışılmalı mı? İşte YKS öncesi motivasyon önerileri!
12.06.2022 Eğitim
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde!
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde! Amerika'da televizyon kanalları ve gazeteler kendisini "bir numaralı halk düşmanı" ilan ettiğinde henüz 32 yaşındaydı. Onun yerinde başka kim olsa bir halkla ilişkiler şirketiyle anlaşır, yerle bir olan imajını düzeltmek için profesyonellerden yardım alırdı. O ise tam tersi bildiğini okumaya ve insanları sinirlendirmeye dozu artırarak devam ediyordu.
21.05.2022 Dünya
Hastalığına kimse tanı koyamıyor! 3. doğumdan sonra hayatı değişti, 20 hastane, 30 doktor...
Hastalığına kimse tanı koyamıyor! 3. doğumdan sonra hayatı değişti, 20 hastane, 30 doktor... Sakarya’da yaşayan sağlık personeli 3 çocuk annesi Aynur Özdamar, tanısı konulamayan hastalığına çözüm bulabilmek için doktor doktor geziyor. Hayata tutunabilmenin bir yolunu arayan çaresiz kadın, “Benim yaşadığım hastalığın adı bile yok, sağlık ekipleri geldiğinde ben ne diyeceğimi bile bilemiyorum. Tanı alıp, tedavi olmak istiyorum, iyileşmek istiyorum. Çocuklarımın büyümelerine her anne gibi şahitlik etmek istiyorum” dedi.
10.04.2022 Yaşam
Hamileyken de şiddet uyguladığı eski eşini tüfekle yaraladı
Hamileyken de şiddet uyguladığı eski eşini tüfekle yaraladı Antalya'da 1 yıl boyunca şiddet gören ve 7 aylık hamileliği sırasında evden atılan Güllü Akman (25), boşandıktan sonra eski eşi O.D.'nin (25) pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Sağ kolundan ağır yaralanan ve sinir kopmaları nedeniyle 5 kez ameliyat geçiren Akman, "Mikrocerrahi yöntemi ile yapılacak 6'ncı ameliyatın ücreti 100 bin lira. Lütfen yardım edin. İyileşip, kızıma sarılmak istiyorum" dedi.
3.04.2022 Gündem
Eski sevgilisine  '2 saat uyuyalım' dedi sonrası dehşet!
Eski sevgilisine '2 saat uyuyalım' dedi sonrası dehşet! İzmir'in Çiğli ilçesinde yaşayan Gamze Tümtürk (22), ayrılmayı kabul etmeyen erkek arkadaşı E.Y. (35) tarafından 3 saat boyunca darbedildi. Burnu kırılan, gözleri başta olmak üzere yüzünün ve vücudunun birçok bölgesinde morluklar oluşan Tümtürk, "Beni dövdükten sonra bana, 'Uykusuzum, 2 saat uyuyalım ben gideceğim' dedi. Ben de daha fazla şiddet göstermemesi için tamam dedim. Bir anda beni kaldırıp birlikte olmak istediğini söyledi, ben kabul etmeyince daha fazla dövmeye başladı. Ölmekten korkuyorum" dedi.
6.03.2022 Yaşam
Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir? Rüyadaki vefat etmiş kişi neye işaret eder?
Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir? Rüyadaki vefat etmiş kişi neye işaret eder? Rahatsız edici rüyalardan biri olarak ölmüş birini görmek öne çıkar. Birçok insan rüyasında sevdiği insanları, iş arkadaşlarını ya da dostlarını görebilir. Ancak özellikle rüyada ölmüş birini görmek gelecek üzerine önemli anlamlar taşıyabilir. Bu anlamları öğrenebilmek için ise rüya alimlerinin yorumlarını okumak yeterli gelir. Böylece neler yaşanabileceğine dair tek bir alma şansı elde edilir.
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Sarılmak 20 saniyede mutluluğu artırıyor
Sarılmak 20 saniyede mutluluğu artırıyor Sarılmanın insanlar üzerinde çok önemli bir gücü olduğunu belirten Psikolog Buse Gökçe, “Yapılan bir araştırmada birbirini seven iki insanın 20 saniye boyunca sarılmasının, vücutlarındaki mutluluk veren dört hormondan ikisini harekete geçirdiği tespit edilmiştir. Bunlar oksitosin ve seratonin hormonudur” dedi.
21.01.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sarılmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarılmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.