Sarıkız

Sarıkız

Son dakika sarıkız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarıkız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarıkız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarıkız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarıkız gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 sarıkız haberi bulunmuştur. Tüm sarıkız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor"
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor" Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Uzmanlar Sarıkız böceğiyle ilgili uyarılarda bulundu
Uzmanlar Sarıkız böceğiyle ilgili uyarılarda bulundu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Demir ‘Sarıkız’ olarak bilinen ve yaz aylarında ortaya çıkan örümceğin zehirsiz olduğunu açıkladı.
21.07.2023 Yaşam
Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay
Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay Adana’da engelli oğluna iş bulup, ona daha iyi bir gelecek sunmak isteyen baba dolandırıcıların tuzağına düştü. İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kuran Nuray F.’nin bu seferde aynı yöntemle oğluna daha iyi bir gelecek sunmak isteyen babayı 4 yılda 650 bin TL icra gönderttiği iddia edildi.
20.06.2023 Yaşam
‘Sarıkız’ örümceği paniği! Oldukça zehirli, 1 metreye kadar zıplayabiliyor
‘Sarıkız’ örümceği paniği! Oldukça zehirli, 1 metreye kadar zıplayabiliyor Batman’ın Kozluk ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan ‘Sarıkız’ örümceği paniğe neden oldu.
20.06.2023 Yaşam
Çocuk oyun parkında zehirli Sarıkız örümceği paniği!
Çocuk oyun parkında zehirli Sarıkız örümceği paniği! Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi çocuk oyun parkında sarıkız örümceği görüldü. Sarıkız örümceği güçlü zehre sahip olan örümcekler arasında yer alıyor.
15.07.2022 Yaşam
21 kişi Kazdağları'nda mahsur kaldı Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti!
21 kişi Kazdağları'nda mahsur kaldı Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti! Yoğun kar yağışı nedeniyle Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları'nda 4 araç içinde 17'si askeri personel, 4'ü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yol açma ekibi personeli olmak üzere 21 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanlar için çalışma başlatıldı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak mahsur kalanlarla telefon bağlantısı kurulduğunu 21 kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Karda mahsur kalan 21 kişiye ulaşmak için ekipler son 500 metreye ulaştı. Kurtarma ekipleri son 500 metrede 3 metre yüksekliğinde kar duvarı ile mücadele ediyor. MSB, "Hava Kuvvetlerimiz tarafından bir arama-kurtarma helikopteri görevlendirildi" açıklamasını yaptı.
9.02.2022 Gündem
Kaz Dağları Ayvacık Köyleri nerede?
Kaz Dağları Ayvacık Köyleri nerede? Serenay Sarıkaya, Kaz Dağları'nda arsa aldı. Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak için Ayvacık Köyü’nden 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Serenay Sarıkaya’nın arsa satın almasının ardından Ayvacık Köyü hakkındaki araştırmalar da arttı. Kaz Dağları Ayvacık Köyleri nerede?
7.12.2020 Gündem
Akrep, fare ve kertenkele ile besleniyor... Bir kent diken üstünde!
Akrep, fare ve kertenkele ile besleniyor... Bir kent diken üstünde! Kayseri'de, havaların ısınmasıyla birlikte özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan 'sarıkız' örümceği (camel spider), vatandaşları tedirgin etti.
21.05.2020 Yaşam
Et yiyen örümcek korku yarattı! Etçil 'sarıkız'  böyle görüntülendi
Et yiyen örümcek korku yarattı! Etçil 'sarıkız' böyle görüntülendi Sivas'n Divriği İlçesi'nde görülen, et yiyen örümcek olarak bilinen 'Sarıkız' vatandaşları tedirgin etti.
7.05.2020 Gündem
Zehirli örümcek tedirgin etti! 13 santimetre uzunluğunda…
Zehirli örümcek tedirgin etti! 13 santimetre uzunluğunda… Kırıkkale’de havaların ısınmasıyla birlikte üç evde ortaya çıkan 13 santimetre uzunluğundaki zehirli örümcek vatandaşları tedirgin etti
26.07.2019 Yaşam
Kayseri'de 'sarıkız' paniği
Kayseri'de 'sarıkız' paniği Dünyada çöl bölgelerinde, Türkiye'de ise daha çok Doğu ve Güneydoğu'da görülen, 'sarıkız' örümceği (camel spider), Kayseri'de görüldü. Kent merkezinde parkta ortaya çıkan örümcekler, paniğe neden oldu.
5.06.2019 Yaşam
Muhtar Nuray Günaçar aracında ölü bulundu...
Muhtar Nuray Günaçar aracında ölü bulundu... Balıkesir’in Edremit ilçesinde muhtar Nuray Günaçar aracında ölü olarak bulundu.
28.02.2019 Yaşam
Et yiyen örümceği görenler hala tedirginlik yaşıyor
Et yiyen örümceği görenler hala tedirginlik yaşıyor Sivas’ta görülen halk arasında 'Sarıkız' olarak bilinen ve et yiyen Camel Spider isimli örümceği gören vatandaşlar, uzmanların zararsız demesine rağmen görünce hala tedirginlik yaşıyor.
10.09.2018 Yaşam
Zehirli Sarıkız örümceği mahallede paniğe neden oldu
Zehirli Sarıkız örümceği mahallede paniğe neden oldu Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Şehit Mehmet Delikuş Mahallesinde ki bir evde görülen Sarıkız örümceği mahalle de paniğe neden oldu.
11.08.2018 Yaşam
Ereğli’de vatandaşları et yiyen 'Sarıkız' örümceği korkusu sardı
Ereğli’de vatandaşları et yiyen 'Sarıkız' örümceği korkusu sardı Konya'nın Ereğli ilçesinde et yiyen örümcek olarak bilinen 'Sarıkız' örümceğinin son günlerde artması vatandaşları tedirgin etmeye başladı.
8.08.2018 Yaşam
Sınırda panik: Zehriyle insan öldürebilir
Sınırda panik: Zehriyle insan öldürebilir Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesinde son günlerde sıkça rastlanan sarıkız örümceği nedeniyle panik yaşanıyor.
3.08.2018 Gündem
Vatandaşı korku sardı! 'Et yiyormuş, tedirginiz'
Vatandaşı korku sardı! 'Et yiyormuş, tedirginiz' Halk arasında 'sarıkız' adıyla bilinen ve et yiyerek beslenen örümcek, Kayseri'de görüldü. Dünyada 'camel spider' diye bilinen örümceği gören vatandaşlar, "İnternetten araştırdık, et yiyormuş, tedirginiz" diye konuştu
28.06.2018 Yaşam
Bodrum'da etle beslenen Sarı kız örümceği görüldü
Bodrum'da etle beslenen Sarı kız örümceği görüldü Halk arasında sarı kız adıyla bilinen ve et yiyerek beslenen Camel Spider isimli örümcek Muğla'nın Bodrum ilçesinde görüldü. Ev sahibi, Akrep sanıp öldürdüğü örümceğin 'Sarı kız' olduğunu öğrenince evi terk etti.
27.06.2018 Yaşam
Battaniyeyi kaldıran dehşete düştü! Yarı çıplak halde...
Battaniyeyi kaldıran dehşete düştü! Yarı çıplak halde... Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay Sarıkız Mahallesi'nde bir sitenin demir parmaklıklarında asılı şekilde bir kişinin cansız bedeni bulundu.
7.06.2018 Yaşam
Yolunu kaybedenlere yol gösteren,  darda kalana yardım eden: SARIKIZ
Yolunu kaybedenlere yol gösteren, darda kalana yardım eden: SARIKIZ Sarıkız Çanakkale iline bağlı Ayvacığın bir köyünde ailesi ile birlikte yaşarken, küçük yaşta annesini kaybedince babası, ‘Sarı kızım, biliyorsun anneni çok seviyordum. Burada çok hatırası var, o yüzden anneni burada unutmam çok zor. Gel göçelim’ der. Ve sonra da Kaz Dağları’nın eteğindeki Kavurmacılar Köyü’ne yerleşirler.
17.05.2018 Ramazan
"Sarıkız'ın gözyaşı" için geldiler
"Sarıkız'ın gözyaşı" için geldiler Bilecik'te yılın sadece bir günü Sarıkız mevkisindeki kayadan sızan ve şifalı olduğu ifade edilen suya yöre halkı yoğun ilgi gösteriyor. Ziyaretçilerden Ergün: "Her Hıdrellez'de geliyoruz. Burada su akıyor, dilekte bulunuyoruz. Suyu yüzümüze şifa niyetine sürüyoruz"
6.05.2018 Yaşam
Balkona bile çıkamıyorlar! Yüzüne yapıştı
Balkona bile çıkamıyorlar! Yüzüne yapıştı Niğde’nin Fertek köyünde havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ortaya çıkan sarıkız örümceği vatandaşların kabusu oldu. Köyün sakinleri korkudan balkona çıkamıyor, camları ve kapıları açık bırakamıyor.
9.08.2017 Yaşam
Kovanların ağzını toprakla kapatıp, arıları telef ettiler
Kovanların ağzını toprakla kapatıp, arıları telef ettiler Manisa Saruhanlı İlçesi'nde, Zafer Şahin'e ait kovanların ağzı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından toprak ile kapatılarak, yaklaşık 1 milyon arı telef edildi.
30.07.2017 Yaşam
O baba, eşi ve kızını öldürüp, intihar girişiminde bulundu
O baba, eşi ve kızını öldürüp, intihar girişiminde bulundu Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası, karısını ve diğer kızını bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.
29.09.2021 Gündem
4 yaşındaki Irmak'ın katili için istenen ceza belli oldu
4 yaşındaki Irmak'ın katili için istenen ceza belli oldu Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın öldürülmesine ilişkin hazırlanan ve mahkemeye sunulan iddianamede, tutuklu sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 30 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası isteniyor.
18.11.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sarıkız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarıkız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.