Sansür

Sansür

Son dakika sansür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sansür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sansür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sansür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sansür gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.209 sansür haberi bulunmuştur. Tüm sansür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek: Bağımsızlık için borcu kapatacağız!
Dursun Özbek: Bağımsızlık için borcu kapatacağız! Divan Kurulu’nda kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Doğal Afet Müdahale Ekibi kurulduğunu açıkladı.
8.02.2024 Galatasaray
MSB'den TCG Anadolu töreninde 'Atatürk' açıklaması
MSB'den TCG Anadolu töreninde 'Atatürk' açıklaması Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), TCG Anadolu'nun hizmete alım törenine ilişkin Twitter'da paylaşılan görüntülerde; törende okunan marşta 'Atatürk' ifadesine sansür uygulandığı iddiasına ilişkin, "Görüntüleri hazırlayan kuruluş söz konusu görüntülerle ilgili soruşturma başlatmış olup, Bakanlığımız tarafından da konu yakından takip edilmektedir" açıklaması yapıldı.
12.04.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması: Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması: Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan 7. Anadolu Medya Ödülleri'nde açıklamalarda bulundu. "Terörü övmediği, şiddete teşvik etmediği, dezenformasyon yapmadığı müddetçe herkes istediğini yazmakta, söylemekte, ifade edebilmektedir." diyen Erdoğan 'Dezenformasyon Yasası'na ilişkin "Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz." dedi.
4.01.2023 Gündem
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin 'Kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu'ya açtığı davada mahkeme, 23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ve fragmanının yayınlanmamasına karar verdi.  Ertaş ailesi kararı alkışlayarak kutlarken yapımcı Uslu, "Babalarının filmini yasakladılar onu alkışlıyorlar" dedi.
16.12.2022 Gündem
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar!
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar! Neşet Ertaş'ın ailesinin avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona girecek Neşet Ertaş filminin yayınlanmasına yasak getirildiğini açıkladı.
14.12.2022 Magazin
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu ‘Garip Bülbül’ Neşet Ertaş filmi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, sanatçının ailesinin iddialarına ve filme tedbir konulması kararı hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.
14.12.2022 Magazin
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık Mesane kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 25 Eylül 2012'de vefat eden Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Neşet Ertaş'ın hayatını konu alan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin basın toplantısı, önceki gün yapıldı. Toplantıya yapımcı Mustafa Uslu, yönetmenler Ömer Faruk Sorak, Berker Berki, oyuncular Zara, Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik ve filmin senaristi katıldı. Uslu, filmin 'kişilik haklarını ihlal ettiği' iddiasıyla mahkemeye taşınmasını ve sanatçının ailesinin iddialarına cevap verdi.
13.12.2022 Magazin
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Kılıçdaroğlu: Teklif yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğiz
Kılıçdaroğlu: Teklif yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifiyle ilgili, "Getirilen düzenleme, sansür uygulaması. Bu teklif, bu şekliyle yasalaşırsa parlamentoda da mücadele edeceğiz, parlamento dışına çıktığında da Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğiz" dedi. 
21.06.2022 Siyaset
Melisa Şenolsun transparan sütyen giydi! Sansür...
Melisa Şenolsun transparan sütyen giydi! Sansür... Atiye dizisindeki cesur sahneleriyle gündemden düşmeyen ve sosyal medyayı aktif kullanan Melisa Şenolsun çok konuşulan Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Hem paylaşımlarıyla hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Melisa Şenolsun transparan sütyen üstüne beyaz gömlek giydi. Meme ucunu kalp emojisiyle sansürleyen oyuncuya binlerce yorum ve beğeni geldi.
17.06.2022 Magazin
'Dezenformasyon düzenlemesi' Meclis'te görüşülmeye başlandı!
'Dezenformasyon düzenlemesi' Meclis'te görüşülmeye başlandı! TBMM Adalet Komisyonu, sosyal medya ile internet haberciliğine ilişkin düzenlemeler içeren ve 'dezenformasyon düzenlemesi' olarak adlandırılan Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.
9.06.2022 Siyaset
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem...
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem... Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaştı. Kırmızı bikinisi dikkatlerden kaçmayan Gürdal'ın kareleri, sosyal medyada gündem oldu.
23.05.2022 Magazin
Bakan Nebati'den 'Güldür Güldür' paylaşımı: Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim
Bakan Nebati'den 'Güldür Güldür' paylaşımı: Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Güldür Güldür isimli programda, bu hafta kendisini konu alan skece ilişkin paylaşım yaptı. Kendisinin taklidini keyifle izlediğini ve güldüğünü belirten Bakan Nebati, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.
14.05.2022 Siyaset
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Agah Özgüç kimdir, öldü mü? Türk sinemasının muhteşem arşivcisi, saygın eleştirmeni, yazar Agah Özgüç, 90 yaşında hayata veda etti.
28.04.2022 Televizyon
Şangay kabusu yaşıyor! Ölümler başladı... Sosyal medyada milli marş sansürlendi
Şangay kabusu yaşıyor! Ölümler başladı... Sosyal medyada milli marş sansürlendi Dünyanın geri kalanı neredeyse koronavirüs salgınını unutmuş gibi görünürken Covid-19’un ilk görüldüğü Çin, kâbus dolu günlerine geri döndü. Milyonlarca kişinin haftalardır karantinada olduğu Şangay kentinde koronavirüs kaynaklı ölümler yaşanmaya başlarken Çin’in sosyal medya platformu Weibo Çin milli marşının dizelerini sansürledi…
18.04.2022 Dünya
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! Tek tek açıklayıp dünyaya duyurdular
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! Tek tek açıklayıp dünyaya duyurdular Koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, tamamen değişti. İngiltere Sağlık Enstitüleri (NHS), resmi Kovid-19 semptomları listesine 9 yeni madde daha ekledi. Bilim insanları bu durumun, insanların işyerlerinde ve okullarında Kovid-19 'lu kişiyi daha kolay tanımasına yardımcı olacağını açıkladı. İşte NHS'nin resmi olarak kabul ettiği 12 semptom...
4.04.2022 Gündem
Tosun Paşa, Hababam Sınıfı, Kapıcılar Kralı...  Türk sinemasının arşivdeki defterler açıldı! Sahne sahne sansür çıktı
Tosun Paşa, Hababam Sınıfı, Kapıcılar Kralı... Türk sinemasının arşivdeki defterler açıldı! Sahne sahne sansür çıktı Kapıcılar Kralı, Köşeyi Dönen Adam, Adı Vasfiye, Sürü, Mavi Boncuk... Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1932 ile 1988 yılları arasındaki Film Denetleme Kurulları’nın aldığı sansür kararlarını kitaplaştırdı. Depolarda kilit altındaki 500 bin sayfadan oluşan 96 defter, 26 bin 273 sansür kararı incelenerek hazırlanan ‘Türkiye’de Sinema Sansürünün Tarihi’nde 500 filme ait tartışmalar var. ‘Acı Ekmek’ filmi için İçişleri Bakanlığı’na başrol oyuncusu Bülent Ersoy’un “kadın mı erkek mi?” olduğu da sorulmuş.
4.04.2022 Gündem
Hasan Can Kaya 'seyircileri ajanstan' iddiasına sert yanıt verdi!
Hasan Can Kaya 'seyircileri ajanstan' iddiasına sert yanıt verdi! 'Konuşanlar' programı ile hayatlarımıza giren ve kendisine has tarzıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Kaya, 'Konuşanlar'daki seyircilerin ajanstan getirildiği iddialarına sert çıktı.
16.03.2022 Magazin
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı Ukrayna'yı işgali sebebiyle sosyal medya devlerinin yaptırım kararı aldığı Rusya da şirketlere misilleme yapıyor. Rusya'da, sosyal medya sitesi Twitter ve Facebook'a erişim yasaklandı.
4.03.2022 Dünya
Ukrayna'daki Rus işgali Çinlileri ikiye böldü! Paylaşımları hemen sildiler...
Ukrayna'daki Rus işgali Çinlileri ikiye böldü! Paylaşımları hemen sildiler... Ukrayna işgalinde Rusya'nın yanında duran Çin'de kafalar karışık. Bağımsızlığını tanımadığı Tayvan'a saldırmasından korkulan Çin'de, Rusya'yı destekleyenlerin yanı sıra Ukrayna işgaline karşı çıkanlar seslerini yükseltiyor. Yayımlanan bir mektup kısa sürede sansür yetkilileri tarafından sosyal medyadan kaldırıldı.
1.03.2022 Dünya
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar...
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar... Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'la ilgili araştırma korkunç bir gerçeği ortaya koydu. BBC tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kadınların izni olmadan paylaşılan çıplak fotoğraflarla dünya çapında şantaj ve taciz yapılıyor.
16.02.2022 Gündem
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kardak fotoğrafı Yunanistan’ı karıştırdı! Ülkeyi sarsan haber sansürlendi...
Kardak fotoğrafı Yunanistan’ı karıştırdı! Ülkeyi sarsan haber sansürlendi... Yunanistan'da Ta Nea gazetesinin siyaset haberleri manşetinde çıkan haber ülkeyi karıştırdı. Haberde, Kardak krizinin yıl dönümünde kayalıkların etrafında sadece Türk savaş gemilerinin olduğunu gösteren bir sosyal medya kullanıcısının fotoğrafları ve Yunan hükümetine eleştirileri yer alıyordu...
2.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sansür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sansür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.