Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dursun Özbek: Bağımsızlık için borcu kapatacağız!

Dursun Özbek: Bağımsızlık için borcu kapatacağız!

Divan Kurulu’nda kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Doğal Afet Müdahale Ekibi kurulduğunu açıkladı.

Dursun Özbek: Bağımsızlık için borcu kapatacağız!

İlk konuşmasında deprem bölgesiyle ilgili bilgiler veren Özbek, ikinci kez cevap vermek için kürsüye geçti, şunları söyledi:

"Galatasaray’ın bütün varlıkları ipotekli... Yeni aldığı arsa da ipotekli... Neyiniz var, neyiniz yok ipotekli. Biz yapılandırmadan çıkalım derken, sadece faizden dolayı çıkalım demiyoruz. Bağımsızlığımızı kazanalım dedim. Para hesaba düştüğü anda banka, 3 senedir almadığı faizi süpürüyor. Benim seçildikten sonra söylediğim şey, fikri hür ve vicdanı hür camianın fertleriysek mali bağımsızlığı kazanmamız lazım dedim. Bunu kapatacağız."

Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, konuşmacılardan rakiplerle ilgili isim zikretmemelerini, sadece, "rakip kulüp" diye anılmasını talep etti.

Derkan, "Galatasaray Divan Kurulu’nda sadece Galatasaray konuşulur. Bu gelenekseldir. Spordaki diğer paydaşlardan bahsederken, isim ve kuruluş zikretmeden rakip kulüp demenin yararlı olacağını düşünüyorum, rica ediyorum. Bu bir sansür değildir. Ama gerçekten Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu’nun özelliğidir" ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılıların geçen ayki toplantısında, Fenerbahçe’nin kıskanıldığı yolunda bir açıklama yapılmıştı.

Haberin Devamı