Sanal Para

Sanal Para

Son dakika sanal para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sanal para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sanal para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanal Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanal para gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.038 sanal para haberi bulunmuştur. Tüm sanal para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolandırıcılara 12 bin 500 dolarını kaptırdı! Yüksek kazanç ümidi internet reklamıyla kabusa döndü
Dolandırıcılara 12 bin 500 dolarını kaptırdı! Yüksek kazanç ümidi internet reklamıyla kabusa döndü Yüksek kazanç ümidiyle internette gördüğü reklama tıklayan Zeynep Naile Dilmaç hayatının şokuyla karşılaştı. Geçtiğimiz yıl 40 dolar kazandığını ve doldurduğu formla her şeyin başladığını belirten Dilmaç yaşadıklarını anlattı.
11.08.2023 Yaşam
TikTok fenomenleri soruşturmasında flaş karar!
TikTok fenomenleri soruşturmasında flaş karar! İstanbul merkezli 37 ilde TikTok üzerinden sanal para ticaretiyle ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin adliyeye sevk edilen şüphelilerden 33'ü tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
24.06.2023 Gündem
Tiktok vurgununda yeni detaylar: '13 milyon karşılığında bebeğini düşürttüler' iddiası
Tiktok vurgununda yeni detaylar: '13 milyon karşılığında bebeğini düşürttüler' iddiası İstanbul’da iade yöntemiyle 1,2 milyar liralık Tiktok vurgunu yapan ve aralarında çok sayıda fenomenin de bulunduğu şüphelilere yapılan operasyonun detayları ortaya çıktı. Gözaltında olan ‘By Hünkar’ lakaplı Ahmet D.’nin, yine Tiktok fenomeni Çağla Çağlayan’a fenomen Arslan Bey’den olan bebeğini 13 milyon lira karşılığında zorla ilaç içtirerek düşürttüğü öne sürüldü. Öte yandan Çağla Çağlayan başından geçenleri, bir Tiktok kullanıcısının ise şüphelilerin kullandığı iade yöntemini anlattığı anlara ait görüntülere ulaşıldı.
22.06.2023 Gündem
Hangi TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı? Gözaltına alınan 120 TİKTOK fenomenleri kimler, isimleri var mı? (TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı)
Hangi TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı? Gözaltına alınan 120 TİKTOK fenomenleri kimler, isimleri var mı? (TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı) Sosyal medya platformu TikTok'ta 1,2 milyar TL'lik vurgun yaptıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. 37 ilde eş zamanlı gerçekleşen operasyonda aralarında ünlü fenomenlerin de olduğu 120 kişi gözaltına alındı. Peki, gözaltına alınan TİKTOK fenomenleri kimler, hangi TİKTOK fenomenleri gözaltına alındı? Gözaltına alınan fenomenler kimler?
21.06.2023 Gündem
İstanbul merkezli 37 ilde Tiktok üzerinden 1,2 milyar liralık kara para aklama operasyonu
İstanbul merkezli 37 ilde Tiktok üzerinden 1,2 milyar liralık kara para aklama operasyonu İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tiktok üzerinden sanal para ticaretiyle 1,2 Milyar TL kara para aklandığının tespiti üzerine yapılan operasyonda sosyal medya fenomenlerinin de aralarında bulunduğu 120 şüpheliyi gözaltına aldı.
20.06.2023 Yaşam
Üsküdar'ı karıştıran olayın sırrı çözüldü:  800 bin liralık kripto parası çalınınca taksiye çarpmış
Üsküdar'ı karıştıran olayın sırrı çözüldü:  800 bin liralık kripto parası çalınınca taksiye çarpmış Üsküdar'da taksiye çarpıp bir kadına tepki gösteren sürücünün 800 bin lira değerine kripto paranın bulunduğu cep telefonunun çalınmasıyla olayların başladığı ortaya çıktı.
3.03.2023 Yaşam
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu Lideri İran'da tutuklu bulunan ve bazı üyeleri Interpol tarafından Türkiye dahil 4 ülkede arandığı belirtilen dolandırıcılık şebekesi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Şebekenin, lüks yaşam vaadiyle yaklaşık 2 bin 500 kişiyi, 1 milyar dolar dolandırdığı öne sürüldü. Şebekenin lüks araçlar, destelerce dolarla çekilmiş fotoğraf ve görüntüleri delil olarak sunuldu. Suç duyurusunun ardından konuşan avukat Maşallah Maral, "Soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte ileriki aşamalarda yakalanacaklarının inancındayız" dedi.
23.04.2022 Yaşam
'Kripto para tasarısı sert değil çerçeve bir düzenleme olmalı'
'Kripto para tasarısı sert değil çerçeve bir düzenleme olmalı' Kripto paralara ilişkin kanun taslağının içeriğine yönelik AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın “Amaç yasaklayıcı değil, düzenleyici bir yasal düzenleme ortaya çıkarmak ve birikimlerini kripto varlıklarda değerlendirmeye çalışanların mağdur edilmesinin önüne geçmek'' açıklamasını değerlendiren bilişim ve teknoloji hukuku uzmanı Av. Görkem Gökçe, “Yasaklayıcı değil, geliştirici ve düzenleyici maddelerin geliştirilmesi gerekiyor” dedi.
9.03.2022 Ekonomi
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı!
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı! Kripto para tarihinin en büyük vurgununda ayrıntılar ortaya çıktı. 2016 yılında kripto para borsası Bitfinex hack'lendiğinde yaklaşık 3.6 milyar dolar değerinde kripto para çalındı. Dünya dün, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya kilitlendi. Milyarlık vurgunun kilit isimleri olan evli çiftin yakalandığı açıklandı. Bitcoinleri aklamak için komplo kurdukları tespit edilen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyarlık vurgunda bir de şoke eden detay vardı...
10.02.2022 Dünya
ABD Adalet Bakanlığı, 3,6 milyar dolarlık kripto paraya el koydu
ABD Adalet Bakanlığı, 3,6 milyar dolarlık kripto paraya el koydu ABD Adalet Bakanlığı, 2016’da sanal para borsası Bitfinex’in hacklenmesi üzerine çalınan 3,6 milyar dolar (Şu anki değeri 4,5 milyar dolar) değerindeki kripto parayı ele geçirdi. Bakanlık açıklamasında, çalınan kripto paraları aklamak için komplo kurdukları iddiasıyla evli çiftin tutuklandığı belirtildi. Başsavcı Yardımcısı Lisa O. Monaco ele geçirilen kripto paranın şimdiye kadarki en büyük mali haciz olduğunu belirtti.
9.02.2022 Dünya
Kripto parada deprem! Piyasayı Çin vurdu, tepetaklak oldu, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinler...
Kripto parada deprem! Piyasayı Çin vurdu, tepetaklak oldu, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinler... Kripto piyasası altüst oldu! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinlerin hepsi etkilendi. Bu kez kripto varlıkları Çin vurdu. Çin Yeni Yılında son 3 yılda Bitcoin'de düşüşler yaşanmıştı. Bu yıl 1-3 Şubat tarihlerinde Çin'de 'Kaplan Yılı'nın gelişi kutlanacak. Bunun öncesinde gece saatlerinde Asya merkezli işlemlerin başlamasıyla Bitcoin 38.130 dolardan hızlı bir şekilde 36.737 dolara geriledi. Analistler Çin'de geçen yıl uygulamaya konulan yasaklar sebebiyle bu ülkenin işlem hacimlerinde ve madencilikteki payının azaldığını, bu sebeple Çin Yeni Yılı etkisinin geçen yıllardan daha hafif olabileceğini belirtiyor. Yine de hafta açılışında yaşanan bu düşüş Çin'in kripto para piyasasındaki önemini hafife almamak gerektiğini ortaya koydu. Kripto varlıklar yeni yılda da düşüş eğiliminden kurtulamadı. . Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto para piyasası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
31.01.2022 Ekonomi
Kripto parada skandal! 400 milyon dolar çaldılar
Kripto parada skandal! 400 milyon dolar çaldılar Kripto para platformlarında yeni dolandırıcılık skandalı patladı. ABD’de bulunan Blockchain analiz şirketi Chainalysis tarafından hazırlanan raporda, Kuzey Koreli hackerların 2021 yılında kripto para platformlarına yaklaşık 7 saldırı düzenleyerek 400 milyon dolar çaldığı belirtildi.
14.01.2022 Dünya
Metaverse coin listesi! Hangi coinler metaverse, metaverse coin nedir?
Metaverse coin listesi! Hangi coinler metaverse, metaverse coin nedir? Sanal evren teknolojisi Metaverse yatırımları devam ederken, Metaverse projelerinde sanat araziler, evler, yatlar bile binlerce dolardan alıcı buluyor. Öte yandan Metaverse blockhain teknolojisiyle kripto para piyasasındaki yerini aldı. Peki, Hangi coinler metaverse, metaverse coin nedir? İşte Metaverse coin listesi…
7.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitch gözaltına alınanlar! Twitch nedir, bit dolandırıcılığı ne? İşte Twitch gözaltı listesi ve operasyonun detayları!
Twitch gözaltına alınanlar! Twitch nedir, bit dolandırıcılığı ne? İşte Twitch gözaltı listesi ve operasyonun detayları! Sosyal medya uygulaması Twitch’i kullanarak 'vurgun' yaptıkları iddia edilen aralarında fenomen isimlerin de olduğu şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda doküman ve dijital materyale el konuldu. Firari 4 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor. Peki, Sosyal medya uygulaması Twitch nedir? Twitch bit dolandırıcılığı ve Twitch gözaltına alınanlar listesi…
5.01.2022 Gündem
Kripto paralarda yeni yılda büyük kayıp! Düşüş hız kesmedi, ibre kırmızıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ...
Kripto paralarda yeni yılda büyük kayıp! Düşüş hız kesmedi, ibre kırmızıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ... Kripto paralar geçtiğimiz yıl rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcısına büyük kazanç getiren kripto varlıklar birçok kişinin radarına girdi. Piyasanın en büyük oyuncusu Bitcoin bir yılda yüzde 62 değer kazandı. Bitcoin'i Ethereum ve Ripple takip etti. 2022'nin kripto paralar için ne getirileceği konuşulurken tüm dünyanın gözü Bitcoin'in güncel fiyatına çevrildi. Ancak Bitcoin yeni yıla değer kaybederek başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin, TL bazında 627 bin 988 TL'ye düştü. İşte Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple (XRP) fiyatları...
2.01.2022 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili AK Parti'den son dakika açıklaması
Kripto paralarla ilgili AK Parti'den son dakika açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto para temsilcileriyle bir araya geldi. Elitaş, “Ortak kanaatimiz bir an önce yasanın çıkarılmasıdır, sistemin önündeki engellerin kaldırılması, dış alemde ortaya çıkarılabilecek regülasyonun, düzenlemenin bulunmadığı ülkelerde yatırımcıların, aracı olabilecek kişilerin Türkiye’de faaliyetlerine devam etmeleri konusunda faydalı olacağı konusunu gündeme getirdiler” dedi.
29.12.2021 Ekonomi
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı?
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı? Son günlerin en çok konuşulan kavramlarından Metaverse’e ilişkin günlük yaşantımızdan daha fazla örnek uygulama ile karşılaşıyoruz. Metaverse ile birbirlerinden bağımsız mecralarda çalışan sosyal medya uygulamaları, çevrimiçi oyunlar, artırılmış gerçeklik ve dijital paralar ile günlük yaşam, finansal sistem, eğitim hayatımız gibi gerçek dünya davranışları artırılmış gerçeklik teknolojisi sanal evrene taşınıyor. Metaverse uygulamalarına milyon dolarlık yatırımların yapıldığını belirten uzmanlar, bu alanda önemli istihdamların da yapıldığına dikkat çekiyor.
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto kraliçesi! Ortaya çıktı, OneCoin...
Kripto kraliçesi! Ortaya çıktı, OneCoin... Sanal para birimi görünümü altında bir saadet zinciri olan ve “tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birini” gerçekleştiren OneCoin’in kurucusu Dr. Ruja Ignatova’nın 2017’de ortadan kaybolmadan önce İngiltere’nin başkenti Londra’da gizlice ev aldığı ve değerli eşyalarını bu mülkte sakladığı ortaya çıktı.
7.11.2021 Dünya
Kripto para devi Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı! Tarihi gün...
Kripto para devi Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı! Tarihi gün... Kripto para piyasasında tarihi anlar! Tüm zamanların rekoru kırıldı. Kripto para devi Bitcoin, yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bitcoin ETF’sinin New York borsasında işlem görmesiyle birlikte lider coin bugün zirveyi gördü.
20.10.2021 Ekonomi
Fed Başkanı Powell'dan çarpıcı kripto para açıklaması!
Fed Başkanı Powell'dan çarpıcı kripto para açıklaması! Fed Başkanı Jerome Powell, Fed'in kripto paraları yasaklamak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. Powel stabil coinlerin ise daha fazla denetime ve gözleme ihtiyacı olduğunu ifade etti.
1.10.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasında flaş gelişme! İlk kez oldu
Kripto para piyasasında flaş gelişme! İlk kez oldu Kripto para piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fidye yazılımı saldırılarında rol aldığı iddia ediliyordu, ABD harekete geçti. Kripto para borsası Suex'e yaptırım uygulandı.
22.09.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasında ikinci Thodex vakası! Büyük vurgun, kayıplara karıştı
Kripto para piyasasında ikinci Thodex vakası! Büyük vurgun, kayıplara karıştı Son dakika haberi... Kripto para platformlarıyla ilgili flaş gelişme! Sanal para dünyası yeni bir dolandırıcılık haberleriyle sarsılıyor. Üst üste gelen kripto para vurgunları, hem dünyada hem de Türkiye’de ciddi itibar kaybına neden oldu. Günlerce konuşulan Thodex vurgununun ardından bu kez de Dogecoin dolandırıcılığı gündemde. Dogecoin madenciliği adı altında sistem kuran bir şahıs, yüzlerce kişiden yüksek kar vaadiyle toplam 1 milyar TL'lik Dogecoin ile kayıplara karıştı. Olay sonrası 3'ü örgüt lideri olmak üzere 12 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılırken mağdurlardan bazılarının intihara kalkıştığı öğrenildi.
26.08.2021 Gündem
Gerçekte var olmayan 'coin'i satmış! 14 milyon TL dolandırdı
Gerçekte var olmayan 'coin'i satmış! 14 milyon TL dolandırdı Bursa’da Avukat Arife Tuğba Çetinkaya, kendini 'Erkan A. adıyla tanıtan Eren D.'nin resmi kuruluşlar tarafından kabul edilmeyen Mpax isimli bir 'coin'i sanal para olarak işleme koyup, yaklaşık 300 kişiyi 14 milyon lira dolandırdığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili yargıya başvurduklarını dile getiren Çetinkaya, “Şüpheli aslında gerçekte var olmayan ve kripto para olarak resmi sitelerde kabul görülmeyen bir parayı hacmini büyüterek yayınlıyor. Birbirlerini uyaranları arayarak ‘İşime, ekmeğime engel oluyorsun’ diyerek tehdit ediyor” dedi.
14.07.2021 Ekonomi
'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın neden teslim olduğu ortaya çıktı! 64 milyon lira...
'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın neden teslim olduğu ortaya çıktı! 64 milyon lira... Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın, ‘64 milyon liralık mağduriyet’ tespitini öğrenince ‘200 milyonum var, borçlarımı öderim’ hesabı yapıp teslim olmuş... Ancak Aydın’ın hesabı mahkemeden dönebilir. Dava dosyasına göre eldeki varlıkların toplamı en fazla 70 milyon lira. Ödemesi gereken 64 milyon lira ise iddianamede ‘mağdur’ olarak yer alan 3 bin 762 kişi için. Henüz şikâyetçi olmamış binlerce mağdur var.
8.07.2021 Gündem
Bitcoin yön değiştirdi! Yeniden o sınıra dayandı
Bitcoin yön değiştirdi! Yeniden o sınıra dayandı Bitcoin düşüş eğiliminden sıyrılarak yükseliş trendine geçti. Yeniden o sınıra yükseldi. Bitcoin yatırımcısını heyecanlandıran gelime... ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Paul Tudor Jones'un, "portföy çeşitlendiricisi" diye tanımladığı Bitcoin, bu açıklamanın ardından, yeniden 40,000 dolar sınırını aştı.
15.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sanal Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanal para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.