Samuray Kılıcı

Samuray Kılıcı

Son dakika samuray kılıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samuray kılıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samuray kılıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samuray Kılıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samuray kılıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 samuray kılıcı haberi bulunmuştur. Tüm samuray kılıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu"
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu" İzmir'de çeşitli yöntemlerle özellikle kente gelen yerli ve yabancı turistlerin banka hesaplarını ele geçiren, bu yolla yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirlenen ve liderliğini H.A.'nın yaptığı suç örgütüne, İzmir polisi tarafından "Günbatımı Operasyonu" gerçekleştirildi. Eğlence mekanları ve evler olmak üzere 37 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
Başak Cengiz'in katili, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımları hakkında şikayette bulundu
Başak Cengiz'in katili, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımları hakkında şikayette bulundu İstanbul Ataşehir'de geçen yıl Başak Cengiz’i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarını şikayet etti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Boz’un "hakaret" suçundan yaptığı şikayetlere takipsizlik kararı verdi.
17.10.2022 Gündem
Samuray kılıçlı cinayette Adli Tıp'tan ilk karar çıktı! Can Göktuğ Boz’un akıl sağlığı...
Samuray kılıçlı cinayette Adli Tıp'tan ilk karar çıktı! Can Göktuğ Boz’un akıl sağlığı... Can Göktuğ Boz'un samuray kılıcı ile vahşice katlettiği Başak Cengiz'in ölüme ilişkin dosyada Adli Tıp Kurumu’nun katilin akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin ilk incelemesi sonuçlandı. Kurum, Can Göktuğ Boz’un ceza sorumluluğunun tam olduğuna ilişkin tespitte bulundu. Adli Tıp, ceza sorumluluğunu etkileyecek veya ortadan kaldıracak mahiyet ve derecede herhangi bir akıl sağlığı veya akıl zayıflığı tespit edilmediğini rapor etti.
16.02.2022 Gündem
Samuray kılıçlı saldırgan tarafında katledilen Başak Cengiz cinayetinde çarpıcı rapor
Samuray kılıçlı saldırgan tarafında katledilen Başak Cengiz cinayetinde çarpıcı rapor Samuray kılıcı ile Can Göktuğ Boz tarafından vahşice katledilen Başak Cengiz'in ölüme ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Yürekleri sızlatan raporun detayları ortaya çıktı. Rapora göre Cengiz, karşı kaldırımında yürüyen Boz'un kendisini takip ettiğinden şüphelenerek durup onun bulunduğu alana doğru dikkatle baktı. Yani maktul katiliyle göz göze geldi ancak bundan habersizdi.
4.02.2022 Gündem
Başak Cengiz cinayetiyle ilgili flaş gelişme!
Başak Cengiz cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Ataşehir’de geçtiğimiz Kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz’i (28) yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz (27) hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame gönderildiği Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Tutuklu şüpheli 25 Şubat’ta hakim karşısına çıkacak.
30.12.2021 Yaşam
Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu
Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu Ataşehir'de geçtiğimiz Kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz'i (28) yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz (27) hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. 
29.12.2021 Gündem
Ece Ergönenç kimdir? Samuray Kılıcı tehdidi aldı!
Ece Ergönenç kimdir? Samuray Kılıcı tehdidi aldı! 5 yıldır Hamza Ş. tarafından tehdit edildiğini dile getiren Yazar Ece Ergönenç, yaşadıklarını ". Samuray kılıçlı katil gibi anormal sözleri var. Kendisinin Adem, benim Havva olduğumu, iki çocuğumun kendisinden olduğunu söylüyor. Sana öyle bir şey yapacağım ki bütün televizyonlar seni konuşacak, seni ışık bedenine kavuşturacağım diyor." kelimeleriyle ifade etti. Peki, Ece Ergönenç kimdir, kaç yaşında?
29.11.2021 Magazin
Başak Cengiz cinayetiyle ilgili Bakan Yanık’tan açıklama
Başak Cengiz cinayetiyle ilgili Bakan Yanık’tan açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz cinayetiyle ilgili görüntüleri sızdıran kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, görev ve sorumluluk ihmali olan kişiler varsa onlarla alakalı da suç duyurusunu yapacaklarını söyledi.
27.11.2021 Gündem
Başak Cengiz'in adı Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi
Başak Cengiz'in adı Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) adı, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesine verildi.
23.11.2021 Gündem
Can Göktuğ Boz'un samuray kılıcı ile katlettiği Başak Cengiz'in otopsi raporu ortaya çıktı
Can Göktuğ Boz'un samuray kılıcı ile katlettiği Başak Cengiz'in otopsi raporu ortaya çıktı İstanbul Ataşehir'de, Can Göktuğ Boz'un samuray kılıcı ile katlettiği Mimar Başak Cengiz'in ön otopsi raporu çıktı. Cengiz'in vücudunda farklı büyüklüklerde 10 adet kesi olduğu tespit edildi. Raporda, genç kadının çok sayıda organ yaralanmasının da bulunduğu belirtildi.
18.11.2021 Gündem
Samuray kılıcıyla katledilen genç mimar Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz hakkında savcıdan çarpıcı karar
Samuray kılıcıyla katledilen genç mimar Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz hakkında savcıdan çarpıcı karar Samuray kılıcı ile katledilen mimar Başak Cengiz cinayetinde son dakika gelişmesi... İstanbul Ataşehir'de samuray kılıcıyla katledilen genç mimar Başak Cengiz'in ölümüyle ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Cinayet soruşturmasını yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı, katil zanlısı Can Göktuğ Boz'un avukat olan annesi Ayşe Nejla Yomralıoğlu ve mühendis olan babası Ali Boz'un oğullarının akıl sağlığının yerinde olmadığı gerekçesiyle akıl hastanesine sevk edilmesi yönündeki talebini reddetti. Ayrıca Başak Cengiz'in katilinin ifadesinden çok önemli son dakika ayrıntıları da ortaya çıktı! İşte detaylar
17.11.2021 Gündem
Başak Cengiz'e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu!
Başak Cengiz'e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Başak Cengiz'in vahşice öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk." açıklamasında bulundu.
16.11.2021 Gündem
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı İstanbul'a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz salı günü yolda yürürken Can Göktuğ Boz'un samuray kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Türkiye’yi yasa boğan cinayet sonrası tutuklanan Can Göktuğ Boz'un evinden çıkanlar ise görenleri şok etti.
16.11.2021 Gündem
Başak Cengiz'in öldürüldüğü yerde karanfilli anma
Başak Cengiz'in öldürüldüğü yerde karanfilli anma Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz için öldürüldüğü sokağın site sakinleri tarafından karanfilli anma gerçekleştirildi. Çevre sakinleri Cengiz'in öldürüldüğü yere karanfil bırakarak olayı protesto etti.
14.11.2021 Vatan TV
Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı
Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı. Can Göktuğ Boz’un avukatlığını üstlenen annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu 14 yaşından bu yana psikolojik tedavi gören oğlu ile 3 yıldır görüşmediklerini, babası Ali Boz ise her gün görüştüğü oğlunun cinnet geçirdiğini söyledi. Tüm Türkiye, ailenin “Psikolojik sorunları vardı” savunmasına tepkili.
13.11.2021 Gündem
Türkiye samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz’e ağladı
Türkiye samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz’e ağladı Türkiye, İstanbul’da Can Göktuğ Boz tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'e ağladı. Korkunç olay sonrası ilk kez konuşan anne Beyhan Cengiz, "Kuzumu benden ayırdılar, adalet istiyorum" dedi. Baba Avni Cengiz ise saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla ilgili, "Akli dengesi yerinde değilse nasıl 2 üniversite bitirmiş? Nasıl o kılıçları alıyor veya kim ona aldırıyor? Kılıçların satışı yasaklanmalı" ifadelerini kullandı.
12.11.2021 Gündem
Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın acılı annesinden yürek yakan sözler!  'Adalet istiyorum'
Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın acılı annesinden yürek yakan sözler! 'Adalet istiyorum' İstanbul’da Can Göktuğ Boz tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in annesi Beyhan Cengiz, "Kuzumu benden ayırdılar, adalet istiyorum" sözleriyle isyan etti. Baba Avni Cengiz saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla ilgili ise "Akli dengesi yerinde değilse nasıl 2 üniversite bitirmiş? Nasıl o kılıçları alıyor veya kim ona aldırıyor? Kılıçların satışı yasaklanmalı" dedi.
12.11.2021 Gündem
Başak Cengiz olayı: Samuray kılıcıyla Can Göktuğ tarafından öldürülen Başak Cengiz kimdir, kaç yaşında, nereli?
Başak Cengiz olayı: Samuray kılıcıyla Can Göktuğ tarafından öldürülen Başak Cengiz kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye’de Başak Cengiz’in samuray kılıcıyla gerçekleştirilen saldırıda ölmesinin yankıları sürüyor. İstanbul Ataşehir'de, 28 yaşındaki mimar Başak Cengiz'in, yolda yürürken hiç tanımadığı Can Göktuğ Boz (27) tarafından hayattan koparıldı. Söz konusu olayın gündeme gelmesinin ardından Başak Cengiz kimdir, olayı nedir? sorularına yanıt aranırken, Başak Cengiz neden, ne zaman ve nasıl öldü? Sorularının yanıtı da merak edildi. İşte Başak Cengiz olayı…
12.11.2021 Gündem
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama...
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama... Ataşehir'de önceki gün mimar Başak Cengiz, sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürüldü. Saldırganın evinde ise 15 kılıç ele geçirildi. Türkiye’yi yasa boğan cinayetin ardından bu tür saldırı aletlerinin yasak olmasına rağmen ‘hediyelik’ kılıfı altında satıldığı ortaya çıktı.
12.11.2021 Gündem
AK Parti'li Çelik: Başak Cengiz nezdinde hedef alınan tüm insanlıktır
AK Parti'li Çelik: Başak Cengiz nezdinde hedef alınan tüm insanlıktır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul'da Can Göktuğ Boz  (27) tarafından yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'i kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek, "Başak Cengiz nezdinde hedef alınan tüm insanlıktır, tüm kadınlarımızdır. Toplumsal olarak kadın cinayetlerine karşı seferber olmamızın vakti gelmiştir ve dahi geçmektedir" dedi.
11.11.2021 Siyaset
Samuray kılıçlı katil zanlısının komşuları anlattı!
Samuray kılıçlı katil zanlısının komşuları anlattı! Çocuklara kılıcı sallayarak 'Öldüreceğim sizi' demiş Samuray kılıcı varmış bir sürü.
10.11.2021 Haber
Samuray Kılıcı nedir, Katana ne demek? Samuray kılıcı cinayeti…
Samuray Kılıcı nedir, Katana ne demek? Samuray kılıcı cinayeti… Ataşehir'de Göktürk B. isimli erkeğin kılıçla saldırdığı Başak Cengiz öldü. Göktürk B., gözaltına alındı. Söz konusu olay sonrası samuray kılıcı hakkında yapılan aramalar arttır. Peki, Samuray Kılıcı nedir? Samuray kılıcı cinayeti…
10.11.2021 Gündem
Başak Cengiz kimdir, Samuray kılıcı cinayeti nedir? Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen kadının katili Can Göktuğ Boz mu?
Başak Cengiz kimdir, Samuray kılıcı cinayeti nedir? Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen kadının katili Can Göktuğ Boz mu? Ataşehir'de samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan kadın yaşamını yitirdi. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen cinayet zanlısı Göktürk Boz gözaltına alındı. Peki, Başak Cengiz kimdir, Samuray kılıcı cinayeti nedir? Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen kadının katili Can Göktuğ Boz mu?
10.11.2021 Gündem
Samuray dehşeti! Katil Can Göktuğ Boz'un ilk ifadesi ortaya çıktı
Samuray dehşeti! Katil Can Göktuğ Boz'un ilk ifadesi ortaya çıktı Ataşehir'de hiç tanımadığı 28 yaşındaki Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan üniversite öğrencisi Can Göktuğ Boz ifadesinde evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini söylediği öğrenildi. Vahşi cinayeti işlediğini itiraf eden ve pişman olduğunu belirttiği öğrenilen şüpheli adliyeye sevk edildi. 2 üniversite okuyan şüphelinin evinde de olayda kullanılan samuray kılıcıyla birlikte toplam 15 kılıç ve bıçak ele geçirildi. Boz 27 çıkarıldığı hakimlikçe "Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklandı.
10.11.2021 Gündem
Ataşehir'de lüks rezidansta dehşet! Genç kadını samuray kılıcıyla öldürdü
Ataşehir'de lüks rezidansta dehşet! Genç kadını samuray kılıcıyla öldürdü Ataşehir'de Göktürk B.'nin samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz (28), hastanede hayatını kaybetti. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen cinayet zanlısı Göktürk B. gözaltına alındı.
10.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Samuray Kılıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samuray kılıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.