Samandıra

Samandıra

Son dakika Samandıra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samandıra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samandıra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samandıra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samandıra gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.913 samandıra haberi bulunmuştur. Tüm samandıra haberleri aşağıda listelenmiştir.
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, futbolcular kefaletle serbest kaldı. İki oyuncunun da 19 yaşında olduğu ve aynı takımda forma giydiği belirtildi.
24.04.2024 Futbol
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde puan kaybı sonrası teknik direktör İsmail Kartal eleştirilerin odağı olmuştu. Tüm bu yaşananlar sonrasında yeni kriz patladı. Buna göre; Takımın bazı yıldızları İsmail Kartal'ın takımın başında kalması durumunda Fenerbahçe'ye veda edeceklerini duyurdu. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Süper Lig
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
Fred ile Kartal arasında özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Şampiy10
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
İsmail Kartal Samandıra'da resti çekti! Ali Koç'un söylediğini yapmadı, artık düşünmeyin
İsmail Kartal Samandıra'da resti çekti! Ali Koç'un söylediğini yapmadı, artık düşünmeyin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2'lik skorla yenmiş, mücadele sonrasında çıkan olaylar gündeme damga vurmuştu. Bunun üzerine Sarı Lacivertli yönetim de kritik bir karar almıştı. Fenerbahçe'de bu kez İsmail Kartal da devreye girdi. İşte yaşanan gelişmeler...
25.03.2024 Fenerbahçe
Ankaragücü yenilgisi deliye çevirdi! İsmail Kartal bunu beklemiyordu: Samandıra’yı terk et
Ankaragücü yenilgisi deliye çevirdi! İsmail Kartal bunu beklemiyordu: Samandıra’yı terk et Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda Ankaragücü ile karşılaştı. Başkent ekibi karşısında ağır bir yenilgi alan sarı-lacivertli ekip, kupaya veda etti. Yeniden lige ve Avrupa'ya konsantre olacak Fenerbahçe'de tepkiler de çığ gibi büyüdü. Ankaragücü karşısında alınan ağır mağlubiyet, taraftarları da adeta çılgına çevirdi. İşte son dakika haberinin detayları…
28.02.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Fred, İsmail Yüksek değil Mert Hakan! Samandıra’da gözükmeyen şeyler var dedi itiraf etti
Fred, İsmail Yüksek değil Mert Hakan! Samandıra’da gözükmeyen şeyler var dedi itiraf etti Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen isimlerinden birisiydi, ancak her türlü zorluğa rağmen yılmadı ve özellikle Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Kasımpaşa mücadelesinde gösterdiği performansla büyük bir alkış aldı. Yıldız oyuncu, her şeye rağmen pes etmediğini bir kez daha gösterdi ve Sarı-Lacivertli ekibin yeni kahramanı oldu. İşte detaylar...
27.02.2024 Fenerbahçe
Bakalım Ali Koç bu işe ne diyecek! Samandıra'yı karıştıracak ayrılık haberi! Gideceği takım bile belli
Bakalım Ali Koç bu işe ne diyecek! Samandıra'yı karıştıracak ayrılık haberi! Gideceği takım bile belli Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Mario Branco sezon sonunda ayrılıyor. Porto ve Benfica’dan teklif alan Portekizli futbol adamı, bu sezonki takım planlamasını yapan kişi olarak biliniyordu. İşte detaylar...
16.02.2024 Fenerbahçe
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Gündem
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir?
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen olarak duyuruldu. Peki "AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir, nereli kaç yaşında?"
7.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Süper Kupa öncesi alarm! Ali Koç Samandıra'ya gelip yüzüne söyledi
Fenerbahçe'de Süper Kupa öncesi alarm! Ali Koç Samandıra'ya gelip yüzüne söyledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ligde istediğini alamayan İsmail Kartal, kupayı Galatasaray'ın elinden almak için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Fenerbahçe'de tecrübeli çalıştırıcı, A ve B olmak üzere derbi için iki özel plan hazırladı. Öte yandan kritik maç öncesi Ali Koç kritik ziyarette bulundu. İşte detaylar...
28.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10
Samandıra'da keyifler kaçtı! 'Ciddi sorun' dedi ve açıkladı: İsmail Kartal'ı zorlayacak
Samandıra'da keyifler kaçtı! 'Ciddi sorun' dedi ve açıkladı: İsmail Kartal'ı zorlayacak Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Becao ve Fred'in sakatlığı sarı lacivertli ekipte şok etkisi yarattı. Bu sakatlıkların Fenerbahçe'yi nasıl etkileyeceğini usta yorumcu açıkladı. İşte detaylar...
1.11.2023 Fenerbahçe
Kimse Samandıra'dan çıkmayacak! Fenerbahçe'den Galatasaray-Beşiktaş derbisi kararı
Kimse Samandıra'dan çıkmayacak! Fenerbahçe'den Galatasaray-Beşiktaş derbisi kararı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 9. haftası Galatasaray-Beşiktaş derbisine sahne olacak. Bu mücadelenin skoruyla yakından ilgilenen Fenerbahçe de sürpriz bir karar aldı. İşte detaylar...
21.10.2023 Fenerbahçe
İsmail Yüksek'in yıldızı yetmedi! İsmail Kartal kafayı taktı, yeni 6 numara belli oldu
İsmail Yüksek'in yıldızı yetmedi! İsmail Kartal kafayı taktı, yeni 6 numara belli oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milli mesai sona erdi, Sarı-Lacivertliler, Samandıra’da toplandı. Fenerbahçe’de artık tek odak noktası Hatayspor mücadelesi. İsmail Kartal ve ekibi, futbolcuların son durumlarını görüp, kadroyu ona göre belirleyecek. Djiku dışında tüm oyuncuların Milli mesaiden sağlıklı ve formda dönmesi en büyük avantaj. Kartal, futbolcuların son durumuna göre Hatayspor ilk 11'ini kafasında şekillendirdi. Fenerbahçe, diğer yandan transfer çalışmalarını sıklaştırdı. Takıma gelecek yeni 6 numara netleşti. İşte detaylar...
19.10.2023 Fenerbahçe
Cengiz Ünder kafaları karıştırdı! İsmail Kartal itiraf etti: İrfan Can Kahveci beni zorlayacak
Cengiz Ünder kafaları karıştırdı! İsmail Kartal itiraf etti: İrfan Can Kahveci beni zorlayacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezona müthiş bir giriş yapan Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Samandıra'da gazetecilere çok özel açıklamalar yaparken 16'da 16'lık başlangıcın kendileri adına yeterli olmadığını belirtti. Öte yandan Kartal Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci itirafında bulundu. İşte detaylar...
17.10.2023 Fenerbahçe
Samandıra’da yasak geldi! İsmail Kartal'dan kadroya ayar, Fred ve Dzeko şoku
Samandıra’da yasak geldi! İsmail Kartal'dan kadroya ayar, Fred ve Dzeko şoku Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon çıktığı 7 lig ve 7 Avrupa maçının hepsini kazanan Fenerbahçe’de gözler 15. zaferde. Slovakya yolculuğu öncesi takımla toplantı yapan teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacakları Spartak Trnava maçı öncesi kararını verdi. İşte detaylar...
5.10.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Samandıra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samandıra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.