Sahte Kimlik

Sahte Kimlik

Son dakika sahte kimlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte kimlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte kimlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Kimlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte kimlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.866 sahte kimlik haberi bulunmuştur. Tüm sahte kimlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland!
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland! Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Yalova'da sahte kimlikle başkasına ait tarlayı satmaya çalışan ve suçüstü yakalanan dolandırıcılık zanlısı tutuklandığı açıklandı.
1.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Sahte kimlikle başkalarının yerine SRC sınavına girdiler
Sahte kimlikle başkalarının yerine SRC sınavına girdiler Osmaniye’de sahte kimlik düzenleyerek, başkalarının yerine SRC sınavına giren 15 kişi gözaltına alındı.
18.02.2024 Gündem
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor Kamu ve özel kurumlarda sahte kimlikle yapılan işlemler, doğrulama cihazları sayesinde başlamadan tespit edilecek. 81 ildeki tapu müdürlükleri, noterlik ve bankalarda kullanılan cihaz, çipli kimlik kartı ve kişinin parmak izlerini İçişleri Bakanlığı, Nüfus Müdürlüğü veri tabanındaki bilgileriyle eşleştirip doğru kişi olup olmadığını sorguluyor. Kimliğin sahte olduğu anlaşıldığında şüpheli kişi hakkında yasal işlem başlatılıyor.
22.01.2024 Gündem
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı Ankara'da FETÖ/PDY üyeliğinden 6 yıldır aranan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç pilot üsteğmen F.T., başkasına ait sahte kimlikle yakalandı.
19.01.2024 Gündem
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı Şanlıurda'da ceza infaz kurumunda tutuklu olan dayısı M.K.'nın işlemlerini hızlandırıp tekrar mahkemeye çıkması için kendisini Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan Alper Pars, Cumhuriyet Savcısı Gökhan K.'nın dikkati sayesinde yakalanırken, dikkat çeken bir itiraf da geldi.
29.11.2023 Gündem
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında ‘Yolyemezler’ suç örgütüne yapılan operasyonun devamında, örgüt lideri dolap kapakları içerisinde gizli bölmede yakalandı. Örgüt liderinin yakalandığı gizli bölmede 1 kalaşnikof tüfek, 1 Uzi marka otomatik tabanca, 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. ‘Yolyemezler’ silahlı suç örgütüne yapılan operasyonlarda örgütün yöneticisinin de içlerinde bulunduğu toplam 27 şüpheli gözaltına alındı.
22.11.2023 Gündem
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Kıskaç’ operasyonlarında 611 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.10.2023 Gündem
11 ayrı suçtan 27 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
11 ayrı suçtan 27 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’ ve 10 ayrı suçtan 27 yıl 10 ay 8 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
23.09.2023 Yaşam
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var Mersin'de gurbetçilerin gayrimenkullerini dublör kullanarak satışa çıkaran suç örgütüne yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
22.09.2023 Gündem
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı İzmir'de, FETÖ/PDY'nin 'hücre evi' olarak bilinen gaybubet evlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda 20 şüpheli, gözaltına alındı.
17.08.2023 Yaşam
7 bela Taner Beyoğlu'nda öldürüldü! Polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmıştı
7 bela Taner Beyoğlu'nda öldürüldü! Polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmıştı Beyoğlu'nda motosikletten ateş edilerek öldürülen kişinin, '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı olduğu ortaya çıktı. Bir çok olaya karışan Şanlı son olarak polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmasıyla gündeme gelmişti.
7.08.2023 Gündem
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı İhbarı değerlendiren polis ekipleri harekete geçti. İstanbul merkezli 6 ilde, 10 bin dolar ile 30 bin dolar karşılığında sahte belge düzenleyen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2023 Gündem
12 ilde operasyon, 18 ay takip edildiler: 23 gözaltı
12 ilde operasyon, 18 ay takip edildiler: 23 gözaltı Ankara merkezli 12 ilde, vatandaşları kamuda iş vaadi ve yabancı uyruklu kişileri 'Türkiye vatandaşlığı' vaadiyle dolandıran şebekeye yönelik 'Hayalet iz' operasyonunda 23 şüpheli gözaltına alındı.
4.07.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 18 gözaltı
İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 18 gözaltı İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, örgüt içinde “gaybubet” olarak adlandırılan hücre evlerinde gizlenen 18 şüpheli yakalandı.
16.06.2023 Gündem
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık'
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık' Adana’da bir kişi kendisini işten çıkaran patronundan intikam almak için PTT’nin baş dağıtıcısını da kullanarak kumpas kurdu. Eski patronuna 80 bin TL’lik icra göndererek banka hesaplarına ve otomobiline haciz konuldu. Avukat Ömer Uruç olayın peşine düşerek kumpası ortaya çıkartıp konuyu yargıya taşıdı.
13.06.2023 Yaşam
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’ Diyarbakır'da "FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı" yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL'yi dolandırıcılara kaptırdı. Olayın detayları ise şoke etti.
19.05.2023 Yaşam
Suç örgütü lideri Barış Boyun'un sağ kolu yakalandı
Suç örgütü lideri Barış Boyun'un sağ kolu yakalandı İstanbul'da Barış Boyun organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlar kapsamında, Boyun'un sağ kolu olarak bilinen Kemal Ürün yurt dışına kaçma hazırlığındayken Bolu'da yakalandı. Ürün'ün Ruby isimli gece kulübünün güvenlik görevlisinin öldürülmesi, Cihan Ekşioğlu'na yönelik öldürmeye teşebbüs eylemi ile Fermas ve Rolls Rolyce isimli iş yerlerine yönelik uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen silahlı saldırı olayının azmettiricisi olduğu öğrenildi.
3.05.2023 Gündem
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı Meksika’da yaşayan Miriam Rodriguez, kızının ortadan kaybolmasıyla birlikte onu kaçıran kartel üyelerinin peşine düştü. Tek başına kılık değiştirerek ve sahte kimlik kullanarak onu kaçıranları bulmak için yıllarca süren bir göreve çıktı. Polisleri bile şaşırtan bir bilgi havuzu oluşturan acılı anne, kızını kaçıran suçluları tek tek avladı. Miriam’ın anneler gününde yaşadıkları ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Dünya
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu?
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı 61. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
17.04.2023 Magazin
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 25 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Mehmet Ak (57), emeklilik kararının ardından dilekçesini Sosyal Güvenlik Kurumu'na verince, resmi kayıtlara göre 2007'den beri yurt dışında göründüğünü öğrendi. Emeklilik işlemi askıya alınan Ak, "Hayatımda ülke dışına hiç çıkmadım. Bu süreçte evlendim, boşandım, tüm seçimlerde oy kullandım. Adıma sahte pasaport çıkaranların yakalanmasını istiyorum" dedi.
28.03.2023 Gündem
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı İstanbul'da düzenlenen operasyonla, sahte kimlik, sürücü belgesi ve sahte ikamet izin belgesi düzenleyerek piyasaya sürdüğü tespit edilen E.D. yakalandı. Operasyonda; çeşitli kurumlara ait çok sayıda sahte mühür, sahte nüfus cüzdanı ve sahte belgelerin yapımında kullanılan özel üretim ve basım malzemeleri ele geçirildi. Şüpheli E.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2023 Gündem
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı İstanbul'da bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği iddiasıyla 19 yıl firari olarak aranan, 'binbir surat' lakaplı Elbeyi Alemdağ (61) tek hamlesiyle yakayı ele verdi. 19 yıl boyunca yakalanmayan Alemdağ ile ilgili mahkemeden flaş bir karar çıktı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Gündem
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı kararı
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı kararı Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon başlatıldı. 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerdeki aramaları devam ediyor.
10.03.2023 Gündem
Noterlerde yeni dönem! Resmen başladı, artık yapılamayacak
Noterlerde yeni dönem! Resmen başladı, artık yapılamayacak Noterlerde yeni uygulama başladı. Türkiye’de noter sayısı 2 binin üzerine çıkarken noterlerde rastlanan sahteciliğin önüne geçilmesine yönelik çalışmalar da gündeme geldi.
10.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Kimlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte kimlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.