Sahte Hoca

Sahte Hoca

Son dakika sahte hoca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte hoca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte hoca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Hoca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte hoca gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 sahte hoca haberi bulunmuştur. Tüm sahte hoca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı Adana’da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
9.04.2024 Adana
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki bir sahte hocaya kaçması olayı gündemde. Kızını aramak için Müge Anlı’ya başvuran Baba Mehmet Ataş, 70 yaşındaki sahte hocanın kızını büyü ve muska ile tılsım yapıldığını öne sürdü. Müge Anlı’nın, cips paketine sarılan muskayı canlı yayında açması ve sonrasında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Peki, Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ve muska ile kız mı kaçırdı? Muska nedir? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
6.12.2022 Gündem
Eve sözde hocayı getirip karısına yapılanları izledi! Kan donduran olay
Eve sözde hocayı getirip karısına yapılanları izledi! Kan donduran olay Akıllara durgunluk veren olay! Sözde hocaya eşini dövdürüp önce izledi sonra kendisi de dövdü. Genç kadın, kocasına boşanma davası açtı. Mahkemede konuşan kadın, elektrik mühendisi eşinin, "İçinde şeytan var" diyerek sürekli sırtına sopayla vurduğunu anlattı. İşte korkunç olayın detayları...
15.03.2022 Yaşam
Kısmet açma bahanesiyle ilişkiye girdi! Sonu facia ile bitti
Kısmet açma bahanesiyle ilişkiye girdi! Sonu facia ile bitti Diyarbakır’da annesine ait evin tuvaletinde ölü bulunan Yusuf Evran’ın (45), ilişki yaşadığı Z.T. (27) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Z.T., ifadesinde, 5 yıl önce kendisini hoca olarak tanıtan Yusuf Evran ile tanıştığını, talihinin açılması için kendisiyle birliktelik yaşaması gerektiğini söylediği, o günden sonra da baskıyla sürekli kendisiyle birlikte olduğunu, bu durumdan kurtulmak için de cinayeti işlediğini itiraf etti. Olayla ilgili Z.T. ile tüfeğin sahibi olan babası Z.T. tutuklandı.
8.03.2022 Yaşam
Sapık hoca cezadan kurtuldu!
Sapık hoca cezadan kurtuldu! Üzerinde iç çamaşırları olan bir kadının karnına yazdığı Arapça yazıyla gündeme gelen sahte hoca Burhan Dalğali, din istismarından yargılandığı davada kurnazlık yaparak cezadan kurtuldu.
15.07.2021 Yaşam
Sahte hocaya 10 ay hapis cezası! 'Fotoğraf çektik paylaştık'
Sahte hocaya 10 ay hapis cezası! 'Fotoğraf çektik paylaştık' Sosyal medyada cinsel istismar görüntüleriyle tepkilere neden olan ve 'Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sahte hoca Burhan Dalğali 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılandığı davada 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza ertelendi.
15.04.2021 Gündem
Sahte hocaya bir şok daha! Görüntüleri infiale yol açmıştı...
Sahte hocaya bir şok daha! Görüntüleri infiale yol açmıştı... Görüntüleriyle Türkiye'de infiale yol açan sahte hocaya terör davası açıldı. İstanbul Esenler'de kendisini hoca olarak tanıttığı kadınları evliliklerini kurtarma vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla, "Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Burhan Dalğali hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan ayrıca bir iddianame düzenlendi. Dalğali hakkındaki iddianamede, 10 yıla kadar hapsi talep edildi.
4.01.2021 Gündem
Cinci hoca yakayı ele verdi! Evinden bakın ne çıktı...
Cinci hoca yakayı ele verdi! Evinden bakın ne çıktı... Samsun'un Çarşamba ilçesinde, insanları cin çıkarma, büyü yapma, muska yazma gibi vaatlerle dolandırdığı belirtilen sahte hoca B.Ç. yakalandı. Sahte hocanın evinde yapılan aramada eşek kuyruğundan kıl yumağı ele geçirildi
7.06.2018 Yaşam
Şifa ararken başına gelmeyen kalmadı! Hem parası gitti hem de…
Şifa ararken başına gelmeyen kalmadı! Hem parası gitti hem de… İstanbul'da otizmli oğlu için şifa arayan kadın 'üfürükçü hoca'nın tuzağına düştü. İddiaya göre, 32 yaşındaki kadın, 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'ye 25 bin TL kaptırdı. Yetmedi Ç.'nin cinsel istismarına uğradı. E.E, "Cinlerin benimle ilişkiye girmeye devam ettiğini, kendisiyle ilişkiye girmem halinde cinlerden kurtulacağımı söyledi. Anlamsız şekilde karşı koyamıyor, dediklerini yapıyordum. Bana el vereceğini söyledi" dedi
17.05.2018 Yaşam
Sosyal medyayı cin çarptı!
Sosyal medyayı cin çarptı! Sahte hoca ve medyumlar, sanal ortamı mesken tuttu. Facebook, Instagram ve Whatsapp üzerinden çalışan şarlatanlar, büyü ve muska karşılığında binlerce lira çarpıyor.
29.09.2021 Gündem
Peçete yediren, idrar içiren 'hoca'ya gözaltı!
Peçete yediren, idrar içiren 'hoca'ya gözaltı! Erbil'de 'kanseri bile iyileştirdiğini iddia eden' Mele Ali Kelek gözaltına alındı. Kelek'in tedavi arasında peçete yedirmek, sopayla dövmek, idrar içirmek gibi 'ilginç' yöntemler bulunuyordu
3.05.2017 Dünya
Müşterilerine numaratörle sıra veren sahte hoca yakalandı
Müşterilerine numaratörle sıra veren sahte hoca yakalandı Kartal'da vatandaşları muska yazarak tedavi etme ve cin çıkarma vaadiyle dolandıran sahte hoca yakalandı. Sahte hocanın evine numaratör koyarak vatandaşlara sıra numarası verdiği ortaya çıktı.
24.03.2017 Yaşam
20 kocalı Hürmüz!
20 kocalı Hürmüz! Hatay’da kendini Ayşe diye tanıtan F.B. (55) isimli kadının, 50 yaşın üstündeki 20’den fazla erkeği evlenme vaadiyle dolandırdığı ileri sürüldü. Dolandırılan Mehmet Arıtürk’ün bir televizyon programına çıkıp yaşadıklarını anlatması F.B.’nin çok sayıda erkeği dolandırdığını ortaya çıkardı.
9.01.2017 Yaşam
Böylesi şeytanın aklına gelmez
Böylesi şeytanın aklına gelmez KARAMAN’da 28 yaşındaki P...
10.06.2015 Yaşam
Iraklı sahte hocadan muska pazarlığı
Iraklı sahte hocadan muska pazarlığı Irak’tan kaçıp İstanbul'a yerleşen sahte hoca, 'hapisten adam çıkarma, banka kredisinin onaylanması, boşanmak isteyen kadını vazgeçirme' gibi vaatlerle vatandaşları kandırıyor...
5.07.2014 Yaşam
Cinci hoca fena çarpıldı!
Cinci hoca fena çarpıldı! 150 TL'ye çocuk vaat ediyordu ki...
25.03.2013 Yaşam
Parayla Kur'an okumak yasak
Parayla Kur'an okumak yasak Hedef sahte hocaları saf dışı bırakmak
17.08.2012 Yaşam
Bu kadarını da yapamazlar demeyin!
Bu kadarını da yapamazlar demeyin! Adana Belediyesi, Ramazan öncesi harekete geçti
17.08.2012 Yaşam
Gol bezirganı
Gol bezirganı ’Kalenizi okurum’ diyen sahte hoca kulüpleri tek tek dolaşıyor. Nizamettin Berber adındaki ‘sahte’ hoca, kulüplere “Kalenizin arkasına geçer dua ederim, gol yemezsiniz. Ama atıp atmayacağınıza ben karışmam” diye çıkar sağlamaya çalışıyor
21.11.2006 Futbol
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Hoca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte hoca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.