Gazete Vatan Logo

Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki bir sahte hocaya kaçması olayı gündemde. Kızını aramak için Müge Anlı’ya başvuran Baba Mehmet Ataş, 70 yaşındaki sahte hocanın kızını büyü ve muska ile tılsım yapıldığını öne sürdü. Müge Anlı’nın, cips paketine sarılan muskayı canlı yayında açması ve sonrasında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Peki, Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ve muska ile kız mı kaçırdı? Muska nedir? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!

Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!

Müge Anlı muska olayı ile gündemde! 70 yaşındaki sahte hocanın 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş’ı kaçırdığını iddia eden baba Mehmet Ataş Müge Anlı’ya başvurdu.

MÜGE ANLI’DAKİ AYŞENUR ATAŞ OLAYI NE?

18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ın ortadan kaybolması üzerine programa katılan Mehmet Ataş, kızının 70 yaşındaki sahte bir hocaya kaçtığını söyledi. Mehmet Ataş, kızının sahte hoca tarafından kandırıldığını ve kendilerine tılsım yapıldığını öne sürdü. Mehmet Ataş kendilerine verilen bir muskayı da Müge Anlı'ya verdi.

Akıllara durgunluk veren muska ve büyü olayı ile ilgili Müge Anlı harekete geçti. Müge Anlı’nın ekibi iddiaların odağındaki kişi olan 70 yaşındaki sahte hocanın evine gitti.

MUSKA’DAN NE ÇIKTI?

Canlı yayında baba Mehmet Ataş tarafından Müge Anlı’ya verilen cips paketine sarılı muska açıldı. Muskanın içerisinden bahis iddia bülteni çıktı.