Muska

Muska

Son dakika muska haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muska ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muska haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muska

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muska gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 muska haberi bulunmuştur. Tüm muska haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları... Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024 Yaşam
Pazar tezgahında ele geçirildi
Pazar tezgahında ele geçirildi Aydın’ın Didim ilçesinde Pazar tezgahında satışı yasak olan 6 adet muşta ele geçirildi.
24.12.2023 Gündem
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi!
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi! Ordu'da yaşayan A.A. (26), sosyal medyadan aldığı tanışma mesajıyla şoke oldu. Karşısındaki kişiye, "İn misin, cin misin" diye sordu. Konuştuğu İ.S'nin, "Evet cinim, odanda yaşıyorum" mesajıyla hem evini, hem şehrini terk eden kadın, "Bir ay önce de evde muska bulmuştum. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım" diyerek şikâyetçi oldu. Savcılık "Polise söylesen onlar da göremez" diyerek cinlik yapmaya çalışan adama "huzur kaçırma" suçundan soruşturma başlattı.
7.09.2023 Yaşam
Otobüste gizlice kadının fotoğrafını çekti; yolcular tarafından yakalandı
Otobüste gizlice kadının fotoğrafını çekti; yolcular tarafından yakalandı Ataşehir'de otobüste bir kadının fotoğrafını çeken şüpheli, yolcular tarafından yakalandı. Yolcuların ve fotoğrafını çektiği kadınının tepkisiyle karşılaşan şüpheli, önce "Sileceğim,özür diliyorum" dedi sonra "Böyle giyinmenizi kınıyorum" diye konuştu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, karakola götürüldü.
31.08.2023 Yaşam
UKOME'den servislere yeni düzenleme! Bundan sonra zorunlu olacak
UKOME'den servislere yeni düzenleme! Bundan sonra zorunlu olacak UKOME toplantısında servis hizmeti veren özel okulların, özel hizmet veren servislerin UKOME'de alınan fiyat tarifesine uygun servis bulundurması, veliye sunması zorunlu oldu. E-skuter ise vatandaşların yoğun olduğu bazı ilçelerde saatte 20 kilometre olan hız sınırının 12.5 kilometreye düşürülmesi teklifi kabul edildi.
31.08.2023 Ekonomi
'Randevulu' muska sırası! Yeşil fiş 500, beyaz fiş 250 TL
'Randevulu' muska sırası! Yeşil fiş 500, beyaz fiş 250 TL Diyarbakır'da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor. Eve gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri girerken, isteklerine göre yeşil renklisine 500 TL, beyazına ise 250 TL ücret ödüyor.
31.08.2023 Haber
Marmaray'da yolcunun başörtüsünü zorla açmaya çalıştı iddiasına soruşturma
Marmaray'da yolcunun başörtüsünü zorla açmaya çalıştı iddiasına soruşturma Marmaray'da bir kadının, yanında oturan başörtülü başka bir kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştığı iddia edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.  
31.08.2023 Yaşam
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay Diyarbakır'da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor. Eve gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri girerken, isteklerine göre yeşil renklisine 500 TL, beyazına ise 250 TL ücret ödüyor.
31.08.2023 Yaşam
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var İstanbul'da bir psikoloğun, danışanlarına "Sende cin var" diyerek para karşılığı muska yaptığı öne sürüldü. Psikolog hakkında dava açıldı.
2.02.2023 Vatan TV
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var İstanbul'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi Kızının son dönemde yaşadığı sorunlar sonrasında arkadaşlarının tavsiyesi üzerine psikoloğa giden bir anne orada gördüklerinden sonra büyük şok geçirdi. Cin çıkarıyor, muska yazıyor hem de bunları diplomasıyla yapıyor. Diplomalı psikoloğun yaptıkları tek tek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
2.02.2023 Gündem
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu Antik Mısır'ın gizemleri keşfedilmeye devam ediyor. 2300 yılına ait genç bir erkek çocuğa ait mumya, araştırmacıları şaşkına çevirdi. Altın Çocuk adı verilen mumyanın tabutundan çıkanlar arasında altın ve değerli taşlardan daha fazlası var. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki bir sahte hocaya kaçması olayı gündemde. Kızını aramak için Müge Anlı’ya başvuran Baba Mehmet Ataş, 70 yaşındaki sahte hocanın kızını büyü ve muska ile tılsım yapıldığını öne sürdü. Müge Anlı’nın, cips paketine sarılan muskayı canlı yayında açması ve sonrasında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Peki, Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ve muska ile kız mı kaçırdı? Muska nedir? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
6.12.2022 Gündem
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti Müge Anlı'da şoke eden bir olay yaşandı. 18 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı'ya çıkan Mehmet Bey, "Sözde Hoca" olan 70 yaşındaki adamın yaptığı muskaları canlı yayına getirdi. Müge Anlı muskanın içinden çıkanları gösterince herkes şoke oldu. İşte detaylar...
6.12.2022 Yaşam
Bartın'da Roma dönemi yapının kalıntısında 'tılsımlı amulet' bulundu
Bartın'da Roma dönemi yapının kalıntısında 'tılsımlı amulet' bulundu Bartın'ın Amasra ilçesinde, Roma dönemine ait anıtsal yapının kalıntılarında 4 aydır devam eden kazıda 2 santim genişliğinde piramidi andıran ve üzerinde büyüsel simgelerin yer aldığı 'tılsımlı amulet' (muska) bulundu. Bartın Üniversitesi Arkeoloji Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Bağdatlı Çam, "Bunun Anadolu'da bir Roma yapısında bulunan tek örnek olduğunu söylememiz mümkündür. Bizleri heyecanlandıran bir tespitti" dedi.
9.11.2022 Yaşam
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı! BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022 Ekonomi
Büyü yapıp, muska yazdığı iddiası! Gözaltına alındı
Büyü yapıp, muska yazdığı iddiası! Gözaltına alındı Konya'da polis tarafından düzenlenen operasyonda para karşılığı büyü yapıp, muska yazdığı öne sürülen  A.Y.G. (44), gözaltına alındı. 
14.09.2022 Yaşam
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’ İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını duyurmuştu. Yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem
Bir şehir bu sevgilileri konuşuyor! Büyü bozma, muska ve dahası...
Bir şehir bu sevgilileri konuşuyor! Büyü bozma, muska ve dahası... Muğla'da sözde büyü bozup, muska yazarak vatandaşları dolandıran sevgililer Duygu Öksüz ve Hasan Biçer, polis ekiplerince gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sevgililer tutuklandı.
23.04.2022 Yaşam
Kapı kemiren de var mozaik tozu için de! Ayasofya Camisi’nin hurafelerle imtihanı...
Kapı kemiren de var mozaik tozu için de! Ayasofya Camisi’nin hurafelerle imtihanı... Ayasofya Camisi’nin tahrip edilen tarihi kapısının bir hurafeye kurban gitmiş olabileceği tartışılıyor. Bazı ziyaretçilerin ‘kutsal olduğu’ gerekçesiyle kapının parçalarını yediği iddia ediliyor. Bu iddiaları ve Ayasofya hurafelerini uzmanlara sorduk...
23.04.2022 Gündem
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor
Gençleri ve kadınları hedef alıyor! Ölüme kadar götürüyor İnsanların manevi duygularını sömüren 'sözde hocalar' tarafından mağdur edilen, hatta uyguladıkları yöntemler yüzünden sakat kalan ya da hayatını kaybedenlere bile rastlamak mümkün.
19.03.2022 Yaşam
Kısmet açma bahanesiyle ilişkiye girdi! Sonu facia ile bitti
Kısmet açma bahanesiyle ilişkiye girdi! Sonu facia ile bitti Diyarbakır’da annesine ait evin tuvaletinde ölü bulunan Yusuf Evran’ın (45), ilişki yaşadığı Z.T. (27) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Z.T., ifadesinde, 5 yıl önce kendisini hoca olarak tanıtan Yusuf Evran ile tanıştığını, talihinin açılması için kendisiyle birliktelik yaşaması gerektiğini söylediği, o günden sonra da baskıyla sürekli kendisiyle birlikte olduğunu, bu durumdan kurtulmak için de cinayeti işlediğini itiraf etti. Olayla ilgili Z.T. ile tüfeğin sahibi olan babası Z.T. tutuklandı.
8.03.2022 Yaşam
Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir?
Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir? Müge Anlı programında yayınına günlerdir Gönül Taşan hakkında ihbar geliyor. Gönül Taşan büyüyle eniştesinin 2 milyon lirasını, eşini ve 2 çocuğunu almakla suçlanıyordu. Hurişan - Mustafa Tunç çifti ise büyüyle 3 çocuğunu Gönül Taşan'ın ele geçirdiğini öne sürüyordu. 2 ailenin çocuklarını oturduğu binada toplayan Gönül Taşan Türkiye’nin en çok merak edilen konusu oldu. Gönül Taşan pazartesi günü ATV canlı yayına çıktı ve söz konusu iddialara yanıt verdi. Peki, Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir?
7.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Muska ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muska haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.