Mezarlık

Mezarlık

Son dakika mezarlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mezarlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mezarlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mezarlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mezarlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.733 mezarlık haberi bulunmuştur. Tüm mezarlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü. Karanlık, Uzan'la birlikte Güler'in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı. İki şüpheli de yakalandı.
13.04.2024 Gündem
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
12.04.2024 Adana
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı?
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı? Mezarlık ziyareti yapacak olanların akıllarında "mezarlığa abdestsiz gidilir mi?" sorusu yer alıyor. Bugün veya yarın mezarlıklara gidip yakınlarının kabirlerini ziyaret edecekler olanlar için mezarlık ziyareti abdestsiz yapılır mı? İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
11.04.2024 Adana
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim”
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim” Adana’nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde şehitliğe giden şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Murat Özkozanoğlu’nun babası Hasan Özkozanoğlu, "Keşke bizler de gidip mücadele edip şehit olsak” dedi.
9.04.2024 Adana
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı Adana’da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
9.04.2024 Adana
Mezara neden su dökülür? Bayram arefesinde mezar neden sulanır? Mezar sulamasının ölüye faydası var mı?
Mezara neden su dökülür? Bayram arefesinde mezar neden sulanır? Mezar sulamasının ölüye faydası var mı? Mezara neden su dökülür sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram arefe gününde ölmüş yakınlarının mezarlarını ziyaret edenler, mezarun üstüne su dökerek insani görevlerini yerine getiriyor. Ancak konuyla alakalı bilgi sahibi olmak isteyenler, mezara su dökülmesinin ölüye faydası var mı sorusuna yanıt arıyor.
7.04.2024 Gündem
Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır, bayramda mezarlığa hangi gün gidilir? Ramazan Bayramı'nda kabir ziyareti
Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır, bayramda mezarlığa hangi gün gidilir? Ramazan Bayramı'nda kabir ziyareti Bayramda mezar ziyareti hangi gün yapılır? Ramazan-ı Şerif'e veda edilirken bayrama kavuşan vatandaşlar, bayram günü mezar ziyaretinin ne zaman yapıldığını araştırıyor. Mezarlık ziyaretinde okunacak dualar da sorgulanıyor. Peki, bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır? Ramazan Bayramı kabir ziyaretine hangi gün gidilir?
6.04.2024 Yaşam
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı Bugün 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü... Asrın felaketi olarak anılan ve on binlerce insanımızı hayattan koparan facianın yıl dönümü, depremi yaşayan kentlerde anıldı. CNN TÜRK ekibi de bölgeden canlı yayınlarla kentlerdeki son durumu gözler önüne getirdi. CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak, acının deprem üssü olan Kahramanmaraş'ta, deprem şehitliğindeki yayında göz yaşlarına hakim olamadı.
6.02.2024 Gündem
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
6 Şubat resmi tatil mi 2024? 6 Şubat’ta okullar tatil mi 2024, 6 Şubat depreminin yıldönümü resmi tatil mi?
6 Şubat resmi tatil mi 2024? 6 Şubat’ta okullar tatil mi 2024, 6 Şubat depreminin yıldönümü resmi tatil mi? 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen ve 50 binin üzerinde vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerin birinci yılı geliyor. Deprem bölgesinde 6 Şubat günü okulların tatil olup olmayacağı sorgulanırken, 6 Şubat resmi tatil mi 2024 sorusunun da yanıtını araştırıyor. Peki, 6 Şubat depreminin yıldönümü resmi tatil mi? Deprem bölgesinde okullar 6 Şubat’ta tatil mi?
3.02.2024 Gündem
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Rüyada Mezar Taşı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezar Taşı Okumak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Mezar Taşı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezar Taşı Okumak Nasıl Yorumlanır? Rüyada mezar ve mezar taşı görmenin pek çok anlamı vardır. Yaşadığımız hayatta ölüm herkesi çok derinden etkileyen, çok üzücü bir olaydır. Bu nedenle de rüyada mezar görmek, pek çok kişinin yaşadığı travmalar ve bazı psikolojik nedenler ile bu rüyayı gördüğü söylenir. 
14.01.2024 Eğitim
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Rüyada Mezar Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezar Kazmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Mezar Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezar Kazmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada mezar görmek genelde fakirliğe ve hapse yorumlanan bir rüyadır. Bir diğer anlamı ise iffetin korunamayacağı şeklinde karşımıza çıkar.
13.01.2024 Eğitim
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü!
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü! ABD'nin insansız hava aracı saldırısında öldürülen İslam Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani'nin ölümünün dördüncü yıldönümü anma töreni sırasında İran'ın Kerman kentindeki mezarlık yakınında iki patlama meydana geldi. En az 103 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralı var. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’da gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için İran'a başsağlığı diledi.
3.01.2024 Dünya
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Gülpınar köyündeki Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2023 yılı kazı çalışmalarında tapınağın kuzeybatısında kalan nekropoliste (mezarlıkta) Roma İmparatorluğu dönemine ait 2 bin yıllık anıt mezar bulundu. Mezar odasındaki tekne içinde ortaya çıkan, bütünlüğü bozulmuş ve karışmış haldeki iskeletler üzerindeki ilk değerlendirmelerde çocuk ve yetişkin ondan fazla bireyin bu mezara gömüldüğü ortaya çıktı. Bu mezarın planı ile Smintheion’da Roma İmparatorluk döneminde anıt mezarların varlığını anladıklarını belirten araştırmacılar, böyle bir mezar varlıklı kişi veya kişiler tarafından yaptırılmış olabileceği ifade ediyor.
27.12.2023 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Köylüler tedirgin! Ayılar mezarlara dadandı: Fatiha okumaya dahi gidemez olduk
Köylüler tedirgin! Ayılar mezarlara dadandı: Fatiha okumaya dahi gidemez olduk Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, yeni defnedilen cenazelerin mezarını kazmaya başladı.
9.12.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa (27), mahkemede yeniden tutuklandı.
19.10.2023 Gündem
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mezarlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mezarlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.