Sahte Hesap

Sahte Hesap

Son dakika sahte hesap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte hesap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte hesap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Hesap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte hesap gelişmeleri de dahil olmak üzere 894 sahte hesap haberi bulunmuştur. Tüm sahte hesap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her gün bir kez bakıyoruz! Çok sayıda kullanıcı habersiz, hemen şikayet edin
Her gün bir kez bakıyoruz! Çok sayıda kullanıcı habersiz, hemen şikayet edin Sosyal medya platformaları internet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Facebok, Instagram ve X milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Kişisel görüşlerin özgürce ifade edildiği bu platformlar, güvenlik riski de taşıyor. Pek çok kişinin fotoğrafı ve kişisel bilgileri kullanılarak sahte hesaplar açılıyor. Ancak adına sahte hesap açılanların büyük kısmı bundan habersiz. Uzmanlar sosyal medya kullanıcılarını sahte hesaplara karşı uyararak yapılması gerekenleri açıkladı.
21.02.2024 Gündem
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti!
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti! 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ ve 14 yıllık eşi Yağmur Atacan, geçtiğimiz sahte Instagram hesapları nedeniyle sorun yaşamaya başlamıştı. Son olarak Twitter'da adına hesap açılan Altuğ, Instagram sayfasından sahte hesabı ifşa ederek; adeta ateş püskürdü.
25.05.2023 Magazin
Artık Twitter bile ayırt edemiyor: Sahte hesap doğrulandı!
Artık Twitter bile ayırt edemiyor: Sahte hesap doğrulandı! Twitter kullanıcıları, son birkaç gündür platformun doğrulama sistemi konusunda zor zamanlar geçiriyor.
26.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Okan Karacan'a eski eşinden suç duyurusu! 'Beni sahte hesaplarla taciz etti'
Okan Karacan'a eski eşinden suç duyurusu! 'Beni sahte hesaplarla taciz etti' Ünlü sunucu Okan Karacan'ın başı dertte! Karacan'ın, 3 ay önce boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Zeynep Kadıoğlu, Okan Karacan'ın evli olduğu süre içerisinde kendisini defalarca aldattığını, sosyal medya hesaplarından sahte isimlerle kendisine sürekli tacizde bulunduğunu iddia etti.
11.04.2023 Magazin
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
1.03.2023 Magazin
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar'
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar' Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, adına açılan sahte TikTok hesabından depremzedeler için para toplandığını görünce harekete geçti. Takipçilerini uyaran Kaynarca, "Dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. İtibar etmeyin, suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar" dedi.
22.02.2023 Magazin
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Dolandırıcılıktan yargılanan üniversite öğrencisinden ağızları açık bırakacak itiraflar!
Dolandırıcılıktan yargılanan üniversite öğrencisinden ağızları açık bırakacak itiraflar! Kocaeli'de sahte sosyal medya hesabından elektronik ürün ilanı vererek vatandaşları dolandıran üniversitesi öğrencisi savunmasıyla herkesi şaşırttı. Sanık, "2 buçuk yıl boyunca hayatımı bu şekilde idame ettirdim. Mağdurun zararını karşılamayacağım. Bu olayların en büyük mağdurlarına biri benim, pişman değilim. Milyar dolarlar kazanmadım, sadece hayatımı idame edebileceğim kadar para kazandım. Gençliğimin ve cahilliğim neticesinde bu olaylar yaşandı. Bunun neticesinde çok büyük cezalar aldım, bu açıdan da bakıldığında pişmanlığım yoktur. Başka suçlardan da hüküm giydiğim için 56 yaşında cezaevinden çıkacağım" dedi.
1.02.2023 Yaşam
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü, kalıcı olarak İstanbul'da yer alan bir müzeye getirildi. Hayranları, büyük ilgi gören yıldızın figürüyle fotoğraf çektirmek için sıraya girerken; balmumunun yapılması için gereken kalıbın tam 170 saatte çıkarıldığı açıklandı.
29.11.2022 Magazin
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı!
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı! Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "İrem Derici ev aldı mı ya?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına cevap veren ünlü isim, takipçilerinden eğlenceli yorumlar aldı.
29.11.2022 Magazin
Sosyal medyada paylaşım yapanlar dikkat! 4 yıl hapis cezası var
Sosyal medyada paylaşım yapanlar dikkat! 4 yıl hapis cezası var Sosyal medya platformaları internet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Facebok, Instagram ve Twitter milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Kişisel görüşlerin özgürce ifade edildiği bu platformlar, güvenlik riski de taşıyor. Pek çok kişinin fotoğrafı ve kişisel bilgileri kullanılarak sahte hesaplar açılıyor. Ancak adına sahte hesap açılanların büyük kısmı bundan habersiz. Uzmanlar sosyal medya kullanıcılarını sahte hesaplara karşı uyararak yapılması gerekenleri açıkladı.
29.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum! Mehmet Ali Erbil, TikTok videolarıyla çok konuşuluyor. Canlı yayın açıp, takipçilerinden hediyeler isteyen, "Bu Onur hâlâ araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" şeklindeki sözleri gündem olan şovmen, hakkındaki eleştirilere "Ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani! Beni böyle sevdiniz" yanıtını vermişti. Son olarak bir ödül töreninin sunuculuğunu yapan Erbil, sosyal medya platformuyla ilgili soru üzerine "Ne göz varmış sizde" diyerek, sitemde bulundu.
27.11.2022 Magazin
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti! Ekranlardan bir süredir uzak olan Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan'ın başı sahte hesaplarla dertte. Bir kişinin Atacan adına sahte hesaplar açtığını paylaşan Altuğ, duruma isyan ederek, "Bu tip hesaplardan gelen mesajlara aldırış etmeyin" cümleleriyle takipçilerini uyardı. Atacan da kendi sayfasından açıklama yaparak, "Hesaplarınızı kaptırmayın" dedi.
16.11.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil tuzağa düştü!
Mehmet Ali Erbil tuzağa düştü! Geçtiğimiz günlerde TikTok’a hızlı bir giriş yaparak garip hareketleriyle sosyal medyada gündem olan Mehmet Ali Erbil, tuzağa düştü. Sahte bir hesap üzerinden troll'enen Mehmet Ali Erbil, canlı yayında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğuna inandı. Ünlü sunucu, kendisine gelen tüm uyarılara rağmen sohbetini sürdürdü.
3.11.2022 Magazin
Lüks otomobil ilanı dolandırıcıların hedefi oldu
Lüks otomobil ilanı dolandırıcıların hedefi oldu Düzce'de oto galericinin lüks otomobil ilanı, dolandırıcıların hedefi oldu. Galericinin paylaştığı otomobilin fotoğrafını düşük fiyat ile ilana koyan dolandırıcı, çok sayıda kişiyi mağdur etti.
14.08.2022 Yaşam
Belediye başkanı istifa etti!
Belediye başkanı istifa etti! Sinop'un Boyabat Belediye Başkanı AK Parti'li Şefik Çakıcı, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
30.06.2022 Siyaset
Elon Musk ile Twitter arasında kriz! “Fesih hakkımı saklı tutuyorum”
Elon Musk ile Twitter arasında kriz! “Fesih hakkımı saklı tutuyorum” Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı kendisini platformdaki “sahte hesaplar” hakkında yeterince bilgi vermediğini ifade ederek, 44 milyar dolarlık devralma anlaşmasını feshetmekle tehdit etti.
6.06.2022 Dünya
Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! Yarışmacı yaşadığı olayı anlatınca Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı
Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! Yarışmacı yaşadığı olayı anlatınca Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Bahar Biçer, evlilik hikayesiyle sunucu Kenan İmirzalıoğlu dahil herkesi şaşırttı. Milyoner aracılığıyla şu anda evlendiği eşiyle tanıştığını ve 33 gün içerisinde evlendiğini ifade eden Biçer, kocasının televizyonda gördüğü anda Queen grubunun solisti Freddie Mercury'ye benzettiği için aşık olduğunu söyleyince herkesi gülümseten anlar yaşandı.
6.06.2022 Televizyon
SMA hastası çocuklar dolandırıcıların yeni tuzağı oldu
SMA hastası çocuklar dolandırıcıların yeni tuzağı oldu Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 ile mücadele eden 13 aylık Yağız Gündoğdu’nun fotoğraflarını kullanarak sahte sosyal medya hesabı açan dolandırıcılar, yardımseverlerden para topladı. Yardımseverlerin, sahte hesapta yazan IBAN numarasına para göndererek dolandırıcıların kurbanı olduğunu fark eden aile suç duyurusunda bulundu. Aile, dolandırıcıların bir an önce adalet önünde cezalandırılmasını istiyor.
14.04.2022 Gündem
Ünlü bir ismi sosyal medyada takip ediyorsanız dikkat! Paylaşılan linke tıkladıysanız...
Ünlü bir ismi sosyal medyada takip ediyorsanız dikkat! Paylaşılan linke tıkladıysanız... Sosyal medyada ünlü bir ismi takip eden herkes için geçerli. Paylaşılan linklere tıkladıysanız dolandırılmış olabilirsiniz. Son dönemde ünlü isimler adına sahte sosyal medya hesabı açılıyor. Bu hesaplar üzerinden link paylaşılıyor. Linklere ünlü ismin paylaştığı sanılarak tıklandığı takdirde dolandırılma riski ile karşı karşıya kalınabiliyor. Öte yandan sahte hesaplar takipçi sayılarını arttırarak, güven sağlıyor ve daha sonrasında takipçileri yanıltmaya, dolandırmaya yönelik paylaşımlar yapıldığı gibi bazı siyasi içerikli paylaşımlar yapan hesaplara da dönüştürebiliyorlar. Ünlü isimler adına açılan sahte hesaplarla ilgili önemli uyarı geldi.
9.12.2021 Gündem
Facebook ile polisler arasında sahte hesap krizi
Facebook ile polisler arasında sahte hesap krizi Facebook, Los Angeles Polis Departmanına (LAPD) bir mektup yazarak, kullanıcıları gözetlemek için sahte profiller oluşturmayı durdurmasını talep etti.
20.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Arkadaşlık siteleriyle ilgili en çok şikayet edilen konular belli oldu!
Arkadaşlık siteleriyle ilgili en çok şikayet edilen konular belli oldu! İnsanların iletişim kurmak için son dönemde sıklıkla başvurduğu online arkadaşlık siteleriyle ilgili verilerini paylaşan popüler bir site, uygulamalarla ilgili en çok sorun yaşanan konuları derledi. Verilere göre kullanıcılar en çok telefon numaraları ve fotoğrafları izinsiz şekilde kullanılarak açılan sahte hesaplardan şikayetçi…
29.10.2021 Gündem
Sosyal medyada 'rezalet' ilan! Kadın kılığına girip erkeklerle...
Sosyal medyada 'rezalet' ilan! Kadın kılığına girip erkeklerle... Sosyal medya sitelerinde kadın ismiyle hesap açarak, bağlantı kurdukları 37 kişiyi para karşılığı birlikte olma vaadiyle 40 bin lira dolandıran 7 şüpheli, polisin eş zamanlı operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerden 5'i tutuklandı.
23.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Hesap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte hesap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.