Gazete Vatan Logo

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! Yarışmacı yaşadığı olayı anlatınca Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Bahar Biçer, evlilik hikayesiyle sunucu Kenan İmirzalıoğlu dahil herkesi şaşırttı. Milyoner aracılığıyla şu anda evlendiği eşiyle tanıştığını ve 33 gün içerisinde evlendiğini ifade eden Biçer, kocasının televizyonda gördüğü anda Queen grubunun solisti Freddie Mercury'ye benzettiği için aşık olduğunu söyleyince herkesi gülümseten anlar yaşandı.

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! Yarışmacı yaşadığı olayı anlatınca Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle ekranlara geldi. Uzun yıllardır ekranlarda yer alan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğuyla izleyiciyle buluşan Milyoner'in son bölümünde yaşananlar geceye damgasını vurdu. Yarışmacı Bahar Biçer'in eşiyle tanışma hikâyesi hem izleyicileri hem de İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.

Yarışmaya katılan Bahar Biçer, hikayesiyle izleyicileri şaşırttı. Bahar Biçer, evde ailesiyle birlikte programı izlerken bir anda bir yarışmacı çıktığını ve ilgisini çektiğini belirtti. Biçer, programda yarışmacı olarak çıkan kişinin dünyaca ünlü şarkıcı Freddie Mercury'e benzediğini ve çok beğendiğini söyledi. Sosyal medyadan eşine ulaşan Biçer, kısa süre içerisinde Milyoner yarışmacısıyla evlendiğini açıkladı.

"SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ULAŞTIM"

Yarışmacı, "Benim de Mercury hayranlığım var. O da benziyordu. Eşimi gördüm beğendim, O sırada da babaannemin içine doğmuş olacak ki 'seni buna verdim gitti' dedi. Sen öyle dediysen tamam. 'Ben gidiyorum dedim o zaman'. Sosyal medya aracılığıyla eşime ulaştım. Tanıştık bir ay içerisinde evlendik. Bir de 10 aylığında bebeklerim var. İki sene önce oldu bu olay" dedi. Ayrıca Biçer, "Babaannem verdi gitti, ben de aldım" dedi.

Haberin Devamı

"TANIŞMAMIZIN 33'ÜNCÜ GÜNÜNDE EVLENDİK"

Bahar Biçer'in eşi ise, "Bu programın çok hayırlı bir etkisi oldu bizim için. Yani yarışmadan ödül aldık, ama yarışma vasıtasıyla eşimi tanımış oldum. Tanışmamızın 33'üncü gününde evliliğimiz oldu. Ben de sahte hesap olduğu için bende ilgi uyandırdı. Sohbete devam ettik. Bu program yuva yapmış oldu, bir hayra vesile oldu. Çok güzel oldu bizim açımızdan" diye konuştu. Kenan İmirzalıoğlu ise hikayeyi şaşkınlıkla izledi.  

İMİRZALIOĞLU ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

İmirzalıoğlu, "Çok güzel, mutluluğunuz daimi olsun. Milyoner'de gerçekten birçok anlara duygulara şahit olduk ama böyle bir olaya ilk defa şahit oluyoruz. Fakat bu program şimdi bir aile kurdu. Sağlıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.