Gazete Vatan Logo
Magazin Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!

Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!

Mehmet Ali Erbil, TikTok videolarıyla çok konuşuluyor. Canlı yayın açıp, takipçilerinden hediyeler isteyen, "Bu Onur hâlâ araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" şeklindeki sözleri gündem olan şovmen, hakkındaki eleştirilere "Ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani! Beni böyle sevdiniz" yanıtını vermişti. Son olarak bir ödül töreninin sunuculuğunu yapan Erbil, sosyal medya platformuyla ilgili soru üzerine "Ne göz varmış sizde" diyerek, sitemde bulundu.

Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!

5'inci Best Of Turkey Awards ödül töreni, önceki akşam Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti. Gecenin sunuculuğunu şovmen Mehmet Ali Erbil ve manken Tuğba Özay yaptı. Tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbil, "Bu sene yapılan 50'nci ödül töreni sanıyorum. Bu törenlerden her sene elli tane yapılıyordur, Bunların yarısını sunsak, köşeyi döneriz" dedi.

"ÜÇ HAFTADIR ÖDEME YAPMIYORLAR"


Muhabirlerin "O zaman TikTok'ta olmanıza gerek kalmaz mı?" sorusuna Mali, "TikTok diye diye nazar değdirdiniz. Üç haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde. Sizin yüzünüzden para alamıyoruz. Göze geldik. Benim hayatımda sadece TikTok yok. Hayatını TikTok'a bağlayanlar düşünsün" karşılığını verdi.

"ÇARKIFELEK'İ BAŞLATIYORUZ"


Hastalığıyla ilgili sıkıntılarını atlattığını belirten 65 yaşındaki sanatçı, "Çok şükür kötü günleri atlattık. İki sinema filmi çektik. Her şey yolunda. YouTube'ta 'Çarkıfelek'i başlatıyoruz. Yine ben sunacağım. Her törende bir bomba patlatıyorum. Bu gece de hazırlıklı olun" diyerek, sahnedeki yerini aldı.

Haberin Devamı

"ÇOK YAKINDA EVLENECEĞİM"

Otilia, gecede 'Balkanların En İyi Pop Şarkıcısı' ödülünü aldı. Ödül sonrası soruları yanıtlayan şarkıcı, "Her şey yolunda. Güzel bir beraberliğim var. Artık Yalova'da yaşıyorum. Çok yakında evleneceğim. Müstakbel eşimd e burada fakat biraz çekingen olduğu için görünmek istemedi" açıklamasını yaptı.

RONALDO TUZAĞI!

Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde TikTok'ta sahte bir hesap tarafından kandırılmış, yayın yaptığı sırada dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu zannetmişti. Erbil, yıldız ismin videosunu kullanan sahte hesap karşısında çok heyecanlanmış, izleyicilerden gelen uyarıları bile okumamış ve kandırıldığını anlayamamıştı.

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Ronaldo olayı sonrası babasına sosyal medya platformunu bırakması için ricada bulunarak, "Ne olur Tiktok'u bırak ya" şeklinde paylaşım yapmıştı. Bu sözler hakkında konuşan şovmen ise "Ronaldo olayından sonra şakasına sitemde bulundu" demişti.Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Ronaldo olayı sonrası babasına sosyal medya platformunu bırakması için ricada bulunarak, "Ne olur Tiktok'u bırak ya" şeklinde paylaşım yapmıştı. Bu sözler hakkında konuşan şovmen ise "Ronaldo olayından sonra şakasına sitemde bulundu" demişti.

Haberin Devamı