Sağnak

Sağnak

Son dakika sağnak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağnak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağnak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağnak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağnak gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 sağnak haberi bulunmuştur. Tüm sağnak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son 1 haftada yağışın barajlara katkısı yüzde 2.28 oldu
Son 1 haftada yağışın barajlara katkısı yüzde 2.28 oldu İstanbul'da etkili olan sağnak yağışlarla birlikte barajlardan iyi haberler gelmeye başladı. Baraj doluluk oranları son bir hafta içinde yüzde 2.28 arttı. İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı bugün yüzde 39.3 olarak ölçüldü. Ancak bu artışa rağmen doluluk oranları geçen yılın çok gerisinde kaldı. Geçtiğimiz yıl barajların doluluk oranı yüzde 89.28 olarak ölçülmüştü.
30.03.2023 Gündem
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim?
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların yeni dizisi Kırık Hayatlar, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizide, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceği, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceği ekrana taşınacak. Peki, Kırık Hayatlar dizi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? İşte Kırık Hayatlar dizisi hikayesi ve oyuncuları
25.08.2021 Gündem
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor.
23.08.2021 Televizyon
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler Kanal D’nin yeni günlük dizisi 'Kırık Hayatlar', 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
21.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
18.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında!
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 11.00'da Kanal D'de!
15.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor!
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor! Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım ve AF Yapım’ın, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizi Kırık Hayatlar'ın ilk tanıtımı yayınlandı.
12.08.2021 Televizyon
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu, alarm verildi! İlleri tek tek saydı, çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu, alarm verildi! İlleri tek tek saydı, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji peş peşe sağanak uyarısı yapıyor. İlleri tek tek saydı. Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, hava kalitesinde düşme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır açıklaması yapıldı... Türkiye'nin büyük bölümünde kuvvetli sağanak etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. İşte sağanak beklenen iller...
8.08.2021 Gündem
"Kırık Hayatlar" Kanal D’de başlıyor...
"Kırık Hayatlar" Kanal D’de başlıyor... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar yakında izleyicisi karşısına çıkacak.
4.08.2021 Televizyon
Şehitler haftası mesajları-sözleri! 14-20 Nisan şehitler haftası ne zaman ilan edildi?
Şehitler haftası mesajları-sözleri! 14-20 Nisan şehitler haftası ne zaman ilan edildi? Şehitler haftası 2021 ne zaman? sorusu yanıt buldu. 14-20 Nisan şehitler haftası başladı. Vatanı için şehit düşen aziz şehitlerimizi andığımız ve minnettarlığımızı ilettiğimiz bugünde şehitler haftası mesajları derledik. 14-20 Nisan şehitler haftası mesajları…
15.04.2021 Gündem
18 Mart şiirleri! 18 Mart Çanakkale Zaferi şiiri araştırılıyor! Çanakkale ile ilgili şiirler kısa-2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık en güzel Çanakkale şiirleri
18 Mart şiirleri! 18 Mart Çanakkale Zaferi şiiri araştırılıyor! Çanakkale ile ilgili şiirler kısa-2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık en güzel Çanakkale şiirleri 18 Mart Çanakkale Zafer sözleri, şiirleri, yazıları gibi konular yarın kutlanacak Çanakkale Zaferi öncesi yoğun ilgi görüyor. 18 Mart Zaferi coşkuyla kutlanırken, şehit olan askerlerimiz de unutulmuyor, her sene olduğu gibi anılıyor. Çanakkale Zaferi’ni anmak ve kutlamak isteyen vatandaşlar ise sosyal medyada ya da mesaj uygulamalarında paylaşacakları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajları ve sözlerini araştırıyor. Türk tarihinde büyük önem arz eden bu zaferi kutlamak ve en anmak için en güzel 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili kısa şiirler derlendi. İşte 18 Mart şiir örnekleri ile en güzel Çanakkale şiirleri...
17.03.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Yoğun ve...
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Yoğun ve... Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geldi. Kar yağışının etkili olacağı bildirildi. Vatandaşla çığ tehlikesine karşı tedbirli olmaları için uyarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 7 Mart 2021 tarihli hava durumu raporu yayınlandı. Bugün yurt genelinde yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. Yağışın etkili olduğu bölgelerde hava sıcaklığı 2 ila 8 derece azalacak. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunuyor.
7.03.2021 Gündem
Meteoroloji bölge bölge uyardı! Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji bölge bölge uyardı! Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda bugün için çok sayıda kente sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Meteoroloji, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu'da fırtına beklendiğini duyururken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusu için çığ uyarısında bulunuldu. Bugün Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış, gece saatlerinde Erzurum ve Bingöl çevrelerinde ise kar yağışı bekleniyor. İşte 8 Şubat pazartesi hava durumu raporu...
8.02.2021 Yaşam
İzmir felaketi yaşıyor! Uyarılar peş peşe geldi: 2 kişi hayatını kaybetti...
İzmir felaketi yaşıyor! Uyarılar peş peşe geldi: 2 kişi hayatını kaybetti... Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Birçok ev ve iş yerini su bastı. Belediye ve itfaiye ekipleri su tahliye su tahliye ihbarlarına yetişemeyince vatandaşlar kendi imkanlarını seferber etti. İzmir Valisi Köşger son olarak yaptığı açıklamada "Değerli İzmirliler, Öncelikle yaşanan afet dolayısıyla geçmiş olsun. Yağışlar yer yer şiddetli olmak üzere yarın sabaha kadar devam edecek. Trafik kısmen rahatlamakla birlikte açılamayan noktalar bulunmaktadır. Bu sebeple kamu çalışanlarının idari izni tüm güne uzatılmıştır." ifadelerini kullandı. Vali acı haberi duyurdu, 2 kişi hayatını kaybetti...
2.02.2021 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğüne bağlı uzmanlar son meteorolojik verileri değerlendirdi. Buna göre bazı bölgelere sağanak yağış uyarısı yapıldı.
27.10.2020 Yaşam
MGM paylaştı! Salı günü sağanak yağış
MGM paylaştı! Salı günü sağanak yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun batı kesimlerinde salı gününden itibaren sağanak yağış beklendiği bildirildi.
11.10.2020 Yaşam
Toz taşınımı nedir? Toz taşınımı nasıl oluşur? Meteoroloji'den Marmara ve Ege için toz taşınımı uyarısı!
Toz taşınımı nedir? Toz taşınımı nasıl oluşur? Meteoroloji'den Marmara ve Ege için toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden toz taşınımı uyarısı yapıldı. Yurdun batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görülmesi bekleniyor. Peki, Toz taşınımı nedir? Toz taşınımı nasıl oluşur? İşte toz taşımı ile ilgili bilmeniz gerekenler ve Meteoroloji'den yapılan uyarı...
6.10.2020 Gündem
Meteoroloji ve AKOM uyardı, İstanbul için 'sarı’ alarm!
Meteoroloji ve AKOM uyardı, İstanbul için 'sarı’ alarm! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da metrekareye 50 kilogram sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur beklendiğinin bilgisini paylaşarak, vatandaşları oluşabilecek sel, su baskını ve doluya karşı uyardı. Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında da gök gürültülü sağanak bekleniyor.
22.06.2020 Yaşam
Meteoroloji'den İstanbul dahil üç kent için sağanak uyarısı...
Meteoroloji'den İstanbul dahil üç kent için sağanak uyarısı... Meteoroloji tarafından yapılan uyarıya göre İstanbul başta olmak üzere Kocaeli ve Sakarya'da bu geceden itibaren gök gürültülü ve sağanak yağış etkili olacak. Gelen son dakika haberine göre sağanak yağışların cumartesi gününe kadar devam edecek.
21.05.2020 Yaşam
Meteoroloji'den bugün için kritik uyarı!
Meteoroloji'den bugün için kritik uyarı! Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün iç ve batı kesimlerde sıcaklıklar hissedilir derecede azalacak. İstanbul ve Ankara'da sağanak bekleniyor. Rüzgarın ise Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
22.04.2020 Gündem
Denizli'de şoke eden olay! Biri başhekim diğeri müdür…
Denizli'de şoke eden olay! Biri başhekim diğeri müdür… Denizli Devlet Hastanesi'nde Başhekim Mehmet Erkaleli, hastanenin idare binasında kendisine saldırıp, boğazını sıkarak, yumruk attığı iddiasıyla Destek Hizmetleri ve Kalite Müdürü Harun Sağnak hakkında polise şikayetçi oldu. Sağnak da Erkaleli'den darp iddiasıyla şikayetçi oldu.
10.02.2020 Gündem
Meteoroloji uyardı! Kuvvetli sağanak ve fırtına 20 kenti vuracak
Meteoroloji uyardı! Kuvvetli sağanak ve fırtına 20 kenti vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış altına girecek.
25.09.2019 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak uyarısı
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak uyarısı Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Artvin, Van ve Hakkari çevreleri ile İstanbul’da Avrupa yakasının kuzey ve Kırklareli’nin doğu ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.
7.09.2019 Yaşam
Meteoroloji'den 11 il için uyarı geldi!
Meteoroloji'den 11 il için uyarı geldi! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan son verilere göre bugün 11 ilde sağanak yağış bekleniyor.
27.08.2019 Yaşam
Uyarılar peş peşe geliyor! Sağanak...
Uyarılar peş peşe geliyor! Sağanak... Meteoroloji, İstanbul ve Kocaeli, Karadeniz Bölgesi, Sakarya, Çankırı, Ardahan ve Erzincan çevreleri ile Ankara'nın kuzeydoğu için sağanak uyarısında bulundu.
24.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağnak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağnak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.