Sağlık Kontrolü

Sağlık Kontrolü

Son dakika sağlık kontrolü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık kontrolü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık kontrolü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Kontrolü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık kontrolü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.543 sağlık kontrolü haberi bulunmuştur. Tüm sağlık kontrolü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı
Fenomen Nihal Candan tahliye edildi! Avukatı ilk açıklamayı yaptı Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edildi.15:30’da cezaevinin arka kapısından çıkarılan ünlü fenomenin sağlık kontrolü için bir hastane götürüldüğü bildirildi. Ünlü fenomenin sağlık kontrolünden sonra ise evine gitti belirtildi. Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliyesine karar verildi. Kararın ardından anne Umut Candan, "Çok mutluyum, evimize güneş doğdu" dedi.
26.04.2024 Gündem
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Polis memuru ile aralarında çıkan arbedede vurulan hükümlü öldü
Polis memuru ile aralarında çıkan arbedede vurulan hükümlü öldü İzmir'in Karabağlar ilçesinde sağlık kontrolüne götürülürken kaçmaya çalışan, kendisini yakalayan polis memurunun çıkan arbedede ateş alan silahıyla vurulan N.B. (32), yaralandı. Hakkında 33 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan N.B., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
28.12.2023 Gündem
İntihar etmek için ırmağa giderken çamura saplanıp mahsur kaldı
İntihar etmek için ırmağa giderken çamura saplanıp mahsur kaldı Bartın'da, eşiyle arasında problem olan ve intihar etmek için Kemerköprü Mahallesindeki ırmak kenarına giden H.E. (25), çamura saplandı. Gözyaşlarına boğulan genç, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
22.12.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı Ölen bebeğini çöp poşetine koyarak gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 5’nci kez hakim karşısına çıktı.
2.11.2023 Gündem
İstanbul'da hava kirliğinin en yüksek olduğu iki ilçe belli oldu
İstanbul'da hava kirliğinin en yüksek olduğu iki ilçe belli oldu İstanbul'da özellikle trafiğin yoğunlaşmasıyla hava kirliliği artıyor. Prof. Dr. Levent Kuzu ise trafik ve hava kirliliği ilişkisine değinerek köprü bağlantılarının olduğu Beşiktaş ve Mecidiyeköy'e dikkat çekti.
2.11.2023 Gündem
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum Türkiye'yi dehşete düşüren olay 23 Mart 2023 günü Bahçelievler’de meydana gelmişti. Kaldırım taşıyla öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Rıza Beler’in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Öte yandan verilen cezada indirim uygulanmadı.
2.11.2023 Gündem
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
Dilan Polat gözaltında! Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı ile ilgili ilk açıklama geldi
Dilan Polat gözaltında! Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı ile ilgili ilk açıklama geldi Engin Polat ile eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Polat çifti dışında 15 çalışanı ve yakını da polis tarafından gözaltına alındı. Rutin sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Dilan Polat'ın polislerden isteği 'pes' dedirtti. Öte yandan Polat ailesinin yıllar içerisindeki değişimi de ortaya çıktı. Kendi halinde bir çiftti Dilan ve Engin. Ama bir anda yaşadıkları şatafatlı hayatla dikkatleri üzerlerine çektiler. Sosyal medya paylaşımlarında son model cipler, spor otomobiller, özel jetler ve havuzlu villalar havada uçuşuyor, altın tozlu kahveler içiliyordu. Bir yandan da Dilan Polat'ın eski yaşantısı ile ilgili detaylar da dikkat çekiyor. Son olarak Demek Akalın yaptığı açıklamalar çok konuşuldu.
2.11.2023 Gündem
Erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayıp öldüren kadın, tutuklandı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayıp öldüren kadın, tutuklandı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Gaziantep'te, tartıştığı erkek arkadaşı İbrahim Patlar'ı (45) göğsünden bıçaklayıp öldüren Mevlüde Bulguroğlu (34), tutuklandı. Bulguroğlu ifadesinde Patlar’ın kendisini darp ettiğini, bu sırada bıçağı rastgele savurduğunu, öldürme kastının olmadığını öne sürdü.
26.08.2023 Yaşam
Gustavo Henrique Fenerbahçe'ye veda etti!
Gustavo Henrique Fenerbahçe'ye veda etti! Fenerbahçe’de Gustavo Henrique takım arkadaşlarıyla vedalaşarak sarı-lacivertlilerden ayrıldı.
21.08.2023 Futbol
Tescil ve kayıt işlemleri için rüşvet alırken suçüstü yakalanan liman başkanı tutuklandı
Tescil ve kayıt işlemleri için rüşvet alırken suçüstü yakalanan liman başkanı tutuklandı Antalya'da bir tekne sahibinden deniz araçlarının tescil ve kayıt işlemleri için 3 bin euro rüşvet alırken jandarma tarafından suçüstü yakalanan Manavgat Liman Başkanı İ.E.B., adliyeye sevk edildi. Liman başkanı İlhan Emre Baş, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutulandı.
19.08.2023 Gündem
Rabia Çataklı kimdir? Zonguldak Devrek’te Rabia Çataklı olayı nedir, ifadesinde ne söyledi?
Rabia Çataklı kimdir? Zonguldak Devrek’te Rabia Çataklı olayı nedir, ifadesinde ne söyledi? Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı (31), uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile anneannesi Medine Küçükkuyu'yu (77) bıçakla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarı attı. Tutuklanan Rabia Çataklı, sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi'ne götürülen Çataklı'nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttuğu öğrenildi. Peki, Rabia Çataklı kimdir? Zonguldak Devrek’te Rabia Çataklı olayı nedir, ifadesinde ne söyledi?
14.08.2023 Yaşam
Annesi ve anneannesini canice katletmişti! Dehşete düşüren detay ortaya çıktı
Annesi ve anneannesini canice katletmişti! Dehşete düşüren detay ortaya çıktı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı (31), uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile anneannesi Medine Küçükkuyu'yu (77) bıçakla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarı attı. Cenazelere yapılan otopsilerde cesetleri parçalamak için bıçak kullanıldığı tespit edildi. Şeyda Çataklı'nın bedeninden 110 parça, anneaane Medine Küçükkaya'nın bedeninden ise 6 parça kesildiği belirlendi.
13.08.2023 Gündem
Fenerbahçe'nin yeni tranferi Cengiz Ünder İstanbul'da!
Fenerbahçe'nin yeni tranferi Cengiz Ünder İstanbul'da! Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe milli oyuncu Cengiz Ünder'i KAP'a bildirdi. Sarı Lacivertliler, milli futbolcu ve Fransız ekibi ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklarken yıldız solak sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a geldi.
12.08.2023 Fenerbahçe
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı? 10 katı kuralı nedir, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı?
POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı? 10 katı kuralı nedir, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı? Polis adaylarının 30. Dönem POMEM müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri açıklandı. POMEM mülakat yerlerinin belli olmasının ardından “POMEM 10 katı kuralı” gündeme geldi. Peki, POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı?
6.07.2023 Personel Alımı
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı… Polis adaylarının 30. Dönem POMEM müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri açıklandı. 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğrenebilecek. İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
6.07.2023 Personel Alımı
Ryan Kent ve Dzeko'dan sonra 3.bomba! 2+1 yıllık anlaşma yapıldı
Ryan Kent ve Dzeko'dan sonra 3.bomba! 2+1 yıllık anlaşma yapıldı Ryan Kent ve Edin Dzeko'ya imza attıran Fenerbahçe bonservisi Eyüpspor'da olan Umut Nayir'la anlaşmaya vardı.
4.07.2023 Fenerbahçe
Genç kadın ekiplere zor anlar yaşattı! 2 araca çarpıp kendini cipe kilitledi
Genç kadın ekiplere zor anlar yaşattı! 2 araca çarpıp kendini cipe kilitledi Bolu'da alkollü olduğu düşünülen Y.P. (24) isimli kadın, 2 araca çarpıktan sonra kendini cipine kilitledi. Ekiplerin ikna ettiği Y.P., dışarı çıkıp taşkınlık yapınca gözaltına alındı.
11.04.2023 Yaşam
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Görüntülere yansıdı, uzun boylu erkek aranıyor
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Görüntülere yansıdı, uzun boylu erkek aranıyor Gabonlu Dina’nın şüpheli ölümüyle ilgili görgü tanığı ortaya çıktı. Olay anında yolda seyir halinde olan görgü tanığı, Dina’nın Dursun A.’nın aracından çıktıktan sonra aynı kapıdan “uzun boylu bir erkeğin” arabadan indiğini söyledi. Polis ekipleri, görgü tanığının bahsettiği kişiyi arıyor.
10.04.2023 Gündem
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 38 bin 44 kişi hayatını kaybetti.
17.02.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı, 15 oldu.
24.01.2023 Gündem
POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü? 29. Dönem POMEM giriş sınavına katılacak adayların müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı merkezleri ile sınav tarihleri belli oldu. Peki, POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
15.12.2022 Personel Alımı
POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir?
POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir? 29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı. POMEM başvuru sonuçlarının ardından POMEM sınavına katılmaya hak kazananıp kazanmadığını sorgulamaya başlayan adaylar “POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
29.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Kontrolü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık kontrolü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.