Sağlık Görevlisi

Sağlık Görevlisi

Son dakika sağlık görevlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık görevlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık görevlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Görevlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık görevlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.319 sağlık görevlisi haberi bulunmuştur. Tüm sağlık görevlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
İsrail ordusu yine sivilleri vurdu! Refah'ta 11 can kaybı
İsrail ordusu yine sivilleri vurdu! Refah'ta 11 can kaybı İsrail ordusunun Refah kentinde sivillerin kaldığı çadırlara gerçekleştirdiği saldırı sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.
2.03.2024 Dünya
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı İzmir'de Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini hastaneden kaçırdığı belirlenip, gözaltına alınan S.G. (51) isimli kadın, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.G.'nin polisteki ifadesinde, çocuk sahibi olamadığı için özlem duyup, böyle bir suç işlediğini belirtip, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
28.09.2023 Gündem
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Onur kimdir? Onur Dursun nereli, kaç yaşında?
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Onur kimdir? Onur Dursun nereli, kaç yaşında? MasterChef All Star 2023'te yarışan Onur Dursun hakkında araştırmalar başladı. Asıl mesleği sağlık görevlisi olan MasterChef Onur Dursun, 2019'da yarışmıştı. Dikkat çeken ifadeleriyle yarışmaya damga vuracak adaylardan olan Onur Dursun kimdir? MasterChef Onur nerelii, kaç yaşında? İşte detaylar...
14.06.2023 Televizyon
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü Adana'da erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi Gökhan Şahin, mesai sırasında tartıştığı kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
7.06.2023 Yaşam
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan 8 katlı, 40 daireli sitede saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. 7 saatlik çalışmaların sonrasında kontrol altına alınan yangının bıraktığı hasar gün ağarınca havadan görüntülendi.
28.04.2023 Gündem
Navigasyonu ayarlarken dikkati dağıldı, otomobili ile takla attı
Navigasyonu ayarlarken dikkati dağıldı, otomobili ile takla attı Kırıkkale'de seyir halindeyken telefonun navigasyon uygulamasını ayarlamaya çalıştığı esnada dikkati dağılan sağlık görevlisi sürücü, otomobilinin şarampole devrilmesi neticesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
9.03.2023 Yaşam
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan Erva'nın ambulansa götürülme görüntüsü ortaya çıktı
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan Erva'nın ambulansa götürülme görüntüsü ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta, depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ardından bir daha haber alınamayan Mukaddes Erva Aktaş'ın (10), komşularınca ambulansa teslim edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde birinin, Mukaddes Erva'yı aracın arka koltuğundan aldıktan sonra koşarak yolun karşısındaki ambulansa götürüp, teslim ettiği görüldü. Güvenlik kamerası görüntüsünü polise teslim eden baba Abdullah Aktaş, kızının bulunmasını istedi.
28.02.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının sonuna gelinirken diğer yandan da hastalıklarla mücadele ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgede salgın hastalık riski olmadığını söyledi.
18.02.2023 Gündem
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Sözleşmeliye kadro Meclis'ten geçti. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte 458 bin 615 sözleşmeli personel kadro hakkını kullanilir duruma geldi. Sözleşmeli öğretmen, memur, din görevlisi, sağlık görevlisi gibi personel kadroya geçebilecek. Peki sözleşmelilere kadro kimleri kapsıyor, şartları neler? Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Çalışan Hakları
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş"
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş" Şarkıcı Aleyna Tilki'nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girdiği iddiasıyla Muhammed Erkam A.’nın yargılandığı davada Tilki'nin annesi Havva Öztel ifadesinde, "Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve bir kaç defa çiçek göndermişti" dedi.
10.01.2023 Magazin
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı Konya'da askeri aracın yoğun sisin etkili olduğu yolda TIR'a çarpması sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
4.01.2023 Yaşam
3 kişiyi katletti ama 23 yıldır idam edilemiyor! Mahkeme onay verdi tarihte bir ilk olacak...
3 kişiyi katletti ama 23 yıldır idam edilemiyor! Mahkeme onay verdi tarihte bir ilk olacak... ABD'de yaşayan Alan Miller üç iş arkadaşını katletti ölüm cezasına çarptırıldı ancak 23 yıldır idam edileniyor. Miller'ın iğneyle idamı tam bir skandal olarak tarihe geçerken, onun için tarihte ilk kez uygulanacak bir yöntem kabul edildi.
1.12.2022 Dünya
Aksaray'da kiracı ev sahibi kavgası: 5 yaralı
Aksaray'da kiracı ev sahibi kavgası: 5 yaralı Aksaray'da kira zammı yüzünden kiracı ile ev sahibi arasında çıkan kavgaya yakınları da karıştı. Yaşanan arbede sırasında 4 kişi darbedilirken 1 kişi de tabanca ile yaralandı. 
19.11.2022 Gündem
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü!
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş (25), duruşmadaki savunmasında iftira atıldığını söyledi. Mağdur B.B. ise "Bakire olduğumu söyledim. Çığlık attım ama durmadı" dedi.
1.11.2022 Magazin
Araba almak isteyenler büyük tehlikede! Büyük tuzak ifşa oldu
Araba almak isteyenler büyük tehlikede! Büyük tuzak ifşa oldu Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Araba satın almak isteyenleri tuzağa düşürüyorlar. Son dönemde sıklıkla gündeme gelen dolandırıcılık yöntemlerinden "kapora dolandırıcılığı" vatandaşları mağdur ediyor. Kapora dolandırıcılığının arttığını söyleyen TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, "Araç iki gün ilanda kalırsa, aracın gerçek değeri kadar kapora toplayıp kaçıyorlar. Bu sebeple vatandaşların çok dikkat etmesi gerekiyor" dedi.
22.08.2022 Ekonomi
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı KKTC’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restore edilen Barbarlık Müzesi'nin açılışına katıldı.
17.08.2022 Dünya
Komşuda helikopter kazası: 8 kişi hayatını kaybetti!
Komşuda helikopter kazası: 8 kişi hayatını kaybetti! Gürcistan'da Gudauri Dağı'na düşen yamaç paraşütçülerini arama kurtarma çalışmaları için bölgeye giden polis helikopterinin düşmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.
29.07.2022 Dünya
Türk doktor tıpta bir ilke imza attı, altın onay geldi! Tümörün büyümesini durdurdu
Türk doktor tıpta bir ilke imza attı, altın onay geldi! Tümörün büyümesini durdurdu Girişimsel Radyolog Prof. Dr. Rahmi Öklü’nün geliştirdiği, kanser tedavisinde damar içinden uygulanan ve tümörün büyümesini durduran hidrojel yöntemi, Amerikan Gıda ve İlaç Kurumu’ndan (FDA) onay aldı. Yöntemin tıpta ilk oluşu ve ilk defa FDA onayı alması, tıp dünyasında ‘Altın Standart’ olarak gösteriliyor.
17.07.2022 Gündem
Konya'dan acı haber! Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular
Konya'dan acı haber! Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular Konya'nın Seydişehir ilçesinde eski kum ocağı yakınında bulunan gölete giren 5 çocuktan Talha Korkmaz (16) ve Ferhat Şık (14) boğuldu.  Boğulma tehlikesi geçiren Ferhat Şık'ın kardeşleri Mustafa Şık (16) ve Sedat Şık (13) ile arkadaşları Mert Doğan (15) ise kendi imkanlarıyla kurtuldu.
20.06.2022 Yaşam
Başhekimlikten 'kendini ambulansa kilitleyen şoför' açıklaması!
Başhekimlikten 'kendini ambulansa kilitleyen şoför' açıklaması! Dün ambulansında taşıdığı hastaya yer bulamadığı gerekçesiyle 'eylem' yapan ambulans şoförüne istinaden Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Aziz Ahmet Surel, süreçle ilgili açıklama gerçekleştirdi. Surel, "Söz konusu hasta, hastanemizin Acil Servisine 10.14’te giriş yapmıştır. Acil Tıp Kliniğimizdeki değerlendirme sonrasında Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniğimizce tetkikleri yapılan hastamızın saat 11.20’de Ankara Şehir Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniğindeki odasına yatışı gerçekleştirilmiştir" dedi. Ayrıca Bakan Koca ile görüşme isteği yerine getirilen sağlık çalışanının görüşmesi kendi özelinde olduğu belirtildi.
15.06.2022 Gündem
Vakadan dönen ambulans kaygan yolda kaza yaptı: 3 yaralı
Vakadan dönen ambulans kaygan yolda kaza yaptı: 3 yaralı Niğde’de vakadan dönen ambulans, kötü hava şartları nedeniyle devrildi. Kazada 3 sağlık görevlisi yaralandı.
23.01.2022 Gündem
Başkent derbisinde ilginç olay! Hakemden sağlık görevlisine sarı kart
Başkent derbisinde ilginç olay! Hakemden sağlık görevlisine sarı kart Spor Toto 1. Lig’in 19’uncu haftasında evinde Ankara Keçiörengücü’yle karşılaşan MKE Ankaragücü, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Müsabakada ev sahibi ekibin sağlık görevlisiyle hakem arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
26.12.2021 TFF 1.Lig
Aşıdan kaçmak için yaptığı büyük şaşkınlık yaşattı!
Aşıdan kaçmak için yaptığı büyük şaşkınlık yaşattı! İtalya'da Covid-19 aşısı olmamak için takma kolla aşı merkezine giden bir kişi yakayı ele verdi. Ülkenin kuzeyindeki Piedmont bölgesinde yaşayan 50 yaşındaki şahıs sahtekarlıktan dolayı savcılığa sevk edildi.
3.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Görevlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık görevlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.