Sadakatsiz Derin

Sadakatsiz Derin

Son dakika Sadakatsiz derin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadakatsiz derin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadakatsiz derin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadakatsiz Derin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadakatsiz derin gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 sadakatsiz derin haberi bulunmuştur. Tüm sadakatsiz derin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melis Sezen gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı! Şaşkınlığını gizleyemedi...
Melis Sezen gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı! Şaşkınlığını gizleyemedi... Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adını duyuran Melis Sezen, dün bir erkek arkadaşıyla Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili samimi halleriyle dikkat çekti.
13.04.2022 Magazin
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu?
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu, Sadakatsiz Derin ölecek mi? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında Volkan'ın Derin'i küvette boğduğu anlar izleyenleri şokey etti. Fragmanı izleyen dizinin hayranları “Sadakatsiz Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
23.03.2022 Televizyon
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den yaza veda paylaşımı
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den yaza veda paylaşımı Yasakların kaldırılmasının ardından ünlü isimler tatil beldelerine akın etmişti. Yaz sezonunun bitmesine sayılı günler kaldı, bazı isimler işleri sebebiyle tatilini sonlandırırken, bazıları da tatilini uzatmayı tercih etti.
28.08.2021 Magazin
Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz son bölümde nefesleri kesti! Sezon finalinde Asya mı yoksa Derin mi öldü?
Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz son bölümde nefesleri kesti! Sezon finalinde Asya mı yoksa Derin mi öldü? Sadakatsiz dizisinin son bölümü adeta nefesleri kesti. Sadakatsiz dizisi sezon finali ile yaz arasına girerken dün akşam yayınlanan son bölüm Derin ve Asya'nın sert yüzleşmesine sahne oldu. Dizi aldatılma hikayesinin başladığı ilk günlerden kesitleri ekranlara getirdi ve sosyal medya adeta yılkıldı. Sadakatsiz dizisinin final sahnesi ise gerilim dolu sahnelerle doluydu. Büyük yüzleşmede Derin ve Asya'nın içinde olduğu araç uçurumdan düştü. Sadakatsiz dizisi sezon finali yaparken herkesin aklında Sadakatsiz'de kim öldü? sorusu var. Peki, Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz Derin ölecek mi? Sadakatsiz Asya ölecek mi? İşte Sadakatsiz'in sezon finalinde yürekleri ağızlara getiren anlar...
3.06.2021 Gündem
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Kapısına gidip aç kapıyı diye vurdum!
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Kapısına gidip aç kapıyı diye vurdum! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Sadakatsiz'de 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.04.2021 Magazin
Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen'den olay paylaşım!
Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen'den olay paylaşım! Kanal D’nin sezona damga vuran dizilerinden Sadakatsiz'in Derin’i Melis Sezen, yeni bölüm öncesi Instagram'dan merak uyandıran paylaşımda bulundu. Olayların hiç durulmadığı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek.
24.03.2021 Magazin
Sadakatsiz'de Asya'dan Derin'i yıkan hamle! Taşlar yerinden oynuyor...
Sadakatsiz'de Asya'dan Derin'i yıkan hamle! Taşlar yerinden oynuyor... Sadakatsiz 21. Bölüm Fragmanı yayında. Sadakatsiz'de taşlar yerinden oynuyor! Asya'dan Derini yıkan hamle...
8.03.2021 Magazin
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar Kanal D'de 2020-2022 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi 'Sadakatsiz'e canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen'in iş insanı Atilla Bingöl ile aşkı tam gaz sürüyor. Çift, önceki gün Çeşme'de görüntülendikleri plajda birbirlerini öpmeye doyamadı.
2.07.2023 Magazin
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı!  'Aşık olunca çiçek açıyorum'
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı! 'Aşık olunca çiçek açıyorum' 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen, iş insanı Atilla Bingöl ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, "Aşık olunca içimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler" dedi.
2.05.2023 Magazin
Güzel Günler Derin'i kim oynuyor? Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Güzel Günler Derin'i kim oynuyor? Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı? Güzel Günler Derin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisinde Derin'i Doğan Can Sarıkaya oynuyor. Peki Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı?
26.03.2023 Televizyon
Melis Sezen'in İspanyol hayranları peşini bırakmadı!
Melis Sezen'in İspanyol hayranları peşini bırakmadı! Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adından söz ettiren Melis Sezen Malaga Film Festivaline katıldı, hayranları peşini bırakmadı.
19.03.2023 Magazin
Melis Sezen'e ateşli kutlama! Çok fazla alkış aldı
Melis Sezen'e ateşli kutlama! Çok fazla alkış aldı Kanal D'nin fenomen dizilerinden biri olan Sadakatsiz İspanya'da da yayınlanıyor. Yayınlandığı günden beri büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin 'Derin'i Melis Sezen, ‘Altın Üzüm Bağı’ festivalinde İspanyol yıldızlarla birlikte ödül aldı.
15.01.2023 Magazin
Cansu Dere hastaneye kaldırıldı!
Cansu Dere hastaneye kaldırıldı! Kanal D'de izlenme rekorları kıran dizi Sadakatsiz'de Derin ve Asya karakterlerine hayat veren Melis Sezen ve Cansu Dere İspanya'da ödül alacaktı ancak Cansu Dere, uçağın kalkmasına dakikalar kala fenalaşınca seyahatini iptal etmek zorunda kaldı.
13.01.2023 Magazin
Oyuncu Melis Sezen süper mini elbisesiyle olay oldu!
Oyuncu Melis Sezen süper mini elbisesiyle olay oldu! Miami dönüşü ayağının tozuyla İstanbul'da bir markanın davetine giden Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen süper mini elbisesinin iddialı dekoltesiyle dikkat çekti. Kasığına kadar yırtmacıyla dikkatleri üzerine çeken Sezen'e bir bakan bir daha baktı.
8.12.2022 Magazin
Melis Sezen ve Cansu Dere'den sahil pozları!
Melis Sezen ve Cansu Dere'den sahil pozları! 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdıkları Asya ve Derin karakteriyle son olarak sevenlerinin karşısına çıkan Cansu Dere ile Melis Sezen'in Instagram paylaşımı kısa sürede magazin gündemine oturdu. Miami tatilinden paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelen ikiliye sosyal medyada, "Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler" yorumları yağdı.
28.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sadakatsiz Derin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadakatsiz derin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.