Sadakatsiz Asya

Sadakatsiz Asya

Son dakika Sadakatsiz Asya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadakatsiz Asya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadakatsiz Asya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadakatsiz Asya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadakatsiz asya gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 sadakatsiz asya haberi bulunmuştur. Tüm sadakatsiz asya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadakatsiz'de Ali'nin yalanı sosyal medyayı karıştırdı! "Küçük Volkan görüyorum"
Sadakatsiz'de Ali'nin yalanı sosyal medyayı karıştırdı! "Küçük Volkan görüyorum" Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi 'Sadakatsiz', bir hafta aranın ardından 2 Şubat Çarşamba akşamı 47'nci bölümüyle ekranlara geldi. Aras ve Asya'nın aralarındaki sıkıntıyı çözmek için verdiği çaba; Ali'nin bir hamlesiyle yerle bir oldu. Söylediği yalanla ortalığı karıştıran Ali'ye sosyal medyadan yorum yağdı.
3.02.2022 Magazin
Sadakatsiz’de korkunç kaza! Asya ve Volkan’ın oğlu Ali ölecek mi?
Sadakatsiz’de korkunç kaza! Asya ve Volkan’ın oğlu Ali ölecek mi? Kanal D’de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisi, 29 Aralık Çarşamba akşamı 45’inci bölümüyle ekranlara geldi. Asya’nın, Aras’ın yüzüğünü takmasını hazmedemeyen ve babasına taşınan Ali, yeni tanıştığı İpek’le başını belaya soktu. Yılbaşı akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıkan Ali’nin gizli gizli kullandığı arabayla kaza yapması sosyal medyayı salladı.
30.12.2021 Magazin
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz son bölümde nefesleri kesti! Sezon finalinde Asya mı yoksa Derin mi öldü?
Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz son bölümde nefesleri kesti! Sezon finalinde Asya mı yoksa Derin mi öldü? Sadakatsiz dizisinin son bölümü adeta nefesleri kesti. Sadakatsiz dizisi sezon finali ile yaz arasına girerken dün akşam yayınlanan son bölüm Derin ve Asya'nın sert yüzleşmesine sahne oldu. Dizi aldatılma hikayesinin başladığı ilk günlerden kesitleri ekranlara getirdi ve sosyal medya adeta yılkıldı. Sadakatsiz dizisinin final sahnesi ise gerilim dolu sahnelerle doluydu. Büyük yüzleşmede Derin ve Asya'nın içinde olduğu araç uçurumdan düştü. Sadakatsiz dizisi sezon finali yaparken herkesin aklında Sadakatsiz'de kim öldü? sorusu var. Peki, Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz Derin ölecek mi? Sadakatsiz Asya ölecek mi? İşte Sadakatsiz'in sezon finalinde yürekleri ağızlara getiren anlar...
3.06.2021 Gündem
Sadakatsiz'de Asya'dan Derin'i yıkan hamle! Taşlar yerinden oynuyor...
Sadakatsiz'de Asya'dan Derin'i yıkan hamle! Taşlar yerinden oynuyor... Sadakatsiz 21. Bölüm Fragmanı yayında. Sadakatsiz'de taşlar yerinden oynuyor! Asya'dan Derini yıkan hamle...
8.03.2021 Magazin
Seren Serengil'den Cansu Dere'ye şaşırtan yorum
Seren Serengil'den Cansu Dere'ye şaşırtan yorum Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'in başarılı oyuncusu Cansu Dere, rol arkadaşı Melis Sezen ile birlikte pozunu yayınladı. Seren Serengil'in, dizi karakterleri hakkında gerçekmiş gibi yorumlar yapması sosyal medyayı salladı.
28.02.2021 Magazin
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması Sadakatsiz dizisindeki performansıyla çok sevilen oyuncu Cansu Dere şimdilerde online bir platforma yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak rol alıyor. Başarılı performansıyla adından sıklıkla söz ettiren Cansu Dere şimdi ise yaptığı milyonluk reklam anlaşmasıyla gündemde.
25.11.2023 Magazin
Doğal güzel Cansu Dere!
Doğal güzel Cansu Dere! Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Magazin
Cansu Dere hayranlarını üzecek haberi verdi!
Cansu Dere hayranlarını üzecek haberi verdi! Son olarak Sadakatsiz dizisinde ‘Asya’ karakterine hayat veren Cansu Dere, bir süredir sessizliğe büründü. Sosyal medya sayfasından uzun süredir paylaşım yapmayan Cansu Dere’nin sağlık sorunu yaşadığı bilgisine ulaşıldı.
5.03.2023 Magazin
Cansu Dere hastaneye kaldırıldı!
Cansu Dere hastaneye kaldırıldı! Kanal D'de izlenme rekorları kıran dizi Sadakatsiz'de Derin ve Asya karakterlerine hayat veren Melis Sezen ve Cansu Dere İspanya'da ödül alacaktı ancak Cansu Dere, uçağın kalkmasına dakikalar kala fenalaşınca seyahatini iptal etmek zorunda kaldı.
13.01.2023 Magazin
Melis Sezen ve Cansu Dere'den sahil pozları!
Melis Sezen ve Cansu Dere'den sahil pozları! 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdıkları Asya ve Derin karakteriyle son olarak sevenlerinin karşısına çıkan Cansu Dere ile Melis Sezen'in Instagram paylaşımı kısa sürede magazin gündemine oturdu. Miami tatilinden paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelen ikiliye sosyal medyada, "Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler" yorumları yağdı.
28.11.2022 Magazin
Cansu Dere tekne tatilinde! Fit vücuduyla dikkat çekti...
Cansu Dere tekne tatilinde! Fit vücuduyla dikkat çekti... Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere dizisinin final yapmasıyla sezonun yorgunluğunu teknede atıyor. 41 yaşındaki güzel oyuncu fit vücuduyla dikkat çekti.
16.08.2022 Magazin
Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere tatil modunu açtı! Bikinili pozuyla göz kamaştırdı
Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere tatil modunu açtı! Bikinili pozuyla göz kamaştırdı İlgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. 41 yaşındaki Cansu Dere, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı. Fit haliyle dikkatleri üzerine çeken Dere, hayranlarından beğeni topladı. İşte Cansu Dere'nin o pozu...
10.06.2022 Magazin
Sadakatsiz'den muhteşem final!
Sadakatsiz'den muhteşem final! Kanal D’nin, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, başladığı günden bu yana gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile büyük ses getiren dizisi Sadakatsiz, final bölümü ile ekrana geldi.
26.05.2022 Televizyon
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum Kanal D'de 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelecek olan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterini canlandıran Cansu Dere, önceki gün AVM'de görüntülendi.
21.05.2022 Magazin
Cansu Dere'den 'Sadakatsiz'e veda paylaşımı!
Cansu Dere'den 'Sadakatsiz'e veda paylaşımı! İki sezondur Kanal D'de izleyici karşısına çıkan 'Sadakatsiz' dizisinin büyük finali için geri sayım başladı. Çekimleri sona eren dizinin 'Asya Yılmaz'ı Cansu Dere, rol arkadaşlarıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunarak yapıma veda etti.
15.05.2022 Magazin
Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü!
Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü! Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz adım adım finale gidiyor. Çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz’in final tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Sıklıkla, “Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi?” soruları araştırılıyor. Peki, Sadakatsiz final tarihi ne zaman? İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü!
10.05.2022 Televizyon
Sadakatsiz 58. bölüm fragmanı yayında!
Sadakatsiz 58. bölüm fragmanı yayında! Derin ve Asya arasında çıkan arbedede Volkan yaralanıyor! Derin'in elindeki bıçak Volkan'ın göğsüne saplanıyor!
5.05.2022 Televizyon
Cansu Dere'den dikkat çeken açıklamalar! 'Aşkın sonsuza dek süreceğini sanmak...'
Cansu Dere'den dikkat çeken açıklamalar! 'Aşkın sonsuza dek süreceğini sanmak...' Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”in Asya’sı Cansu Dere, Elle dergisine konuştu. Ünlü oyuncu, “Aşkta yapılan en büyük hata ne sizce?” sorusuna “Herhalde sonsuza dek süreceğini sanmak” yanıtını verdi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.05.2022 Magazin
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!   Kanal D’nin iddialı projelerinden Medyapım ve Mednova imzalı ‘’Sadakatsiz’’ dizisi Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti.  
7.04.2022 Televizyon
Asya, savaşında bir adım daha atıyor!
Asya, savaşında bir adım daha atıyor! Sadakatsiz 54. bölüm fragmanı yayınlandı.
28.03.2022 Televizyon
Volkan, Derin'i öldürecek mi?
Volkan, Derin'i öldürecek mi? Sadakatsiz 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Asya'nın planı sonunda Volkan, Derin'i öldürecek mi?
21.03.2022 Televizyon
Volkan, Asya'nın tuzağına düştü! Derin baskın yapıyor...
Volkan, Asya'nın tuzağına düştü! Derin baskın yapıyor... Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in dün akşam 52.bölümü yayınlandı. Sadakatsiz yeni bölümde; Gitmekten vazgeçen Asya, kendisiyle uğraşan herkese hayatı zindan etmek için hamleler yaparken; Derin de boş durmadı. Volkan’ı kıskandırarak istediğini elde eden Derin’in, Asya’nın tuzağına düşmesi çok konuşuldu. Asya ve Derin arasında yaşanan restleşme ve Volkan’ın ikisinden de vazgeçememesi sosyal medyaya damga vurdu.
17.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sadakatsiz Asya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadakatsiz asya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.