Saba Tümer

Saba Tümer

Son dakika saba tümer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saba tümer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saba tümer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saba Tümer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saba tümer gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 saba tümer haberi bulunmuştur. Tüm saba tümer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı anlattı Saba Tümer dinledi: 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve O Ses Türkiye Yılbaşında yanlışlıkla başka birini aradığını itiraf etti
Acun Ilıcalı anlattı Saba Tümer dinledi: 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve O Ses Türkiye Yılbaşında yanlışlıkla başka birini aradığını itiraf etti Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in YouTube programı Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum'a konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve anlattığı anıyla kırdı geçirdi.
30.03.2024 Magazin
Saba Tümer ile Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak? Aşk Adası ne zaman başlıyor?
Saba Tümer ile Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak? Aşk Adası ne zaman başlıyor? Saba Tümer'in sunuculuğunu yapacağı Aşk Adası programı yakında başlıyor. İngiltere'nin en çok izlenen programlarından Aşk Adası fragmanı da yayınlandı. Too Hot to Handle uyarlaması olan Aşk Adası Gain platformunda yayınlanacak. Peki Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası yarışmacıları arasında kimler var? İşte detaylar...
15.02.2024 Magazin
Saba Tümer'in dikkat çeken anları! Telefonu elinden düşürmedi
Saba Tümer'in dikkat çeken anları! Telefonu elinden düşürmedi Uzun zamandır ekranlarda olmayan Saba Tümer, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekti. Tatil sezonunu Çeşme'de açan ünlü sunucu, beyaz bikinisiyle objektiflere takıldı.
21.06.2023 Magazin
Saba Tümer beyazlara büründü!
Saba Tümer beyazlara büründü! 'Bayan Kahkaha' lakabıyla anılan Saba Tümer, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Tümer, son olarak Dubai tatilinde çekilen beyaz kombiniyle sevenlerinin karşısına çekti.
17.04.2023 Magazin
Gonca Vuslateri'den gönderme!
Gonca Vuslateri'den gönderme! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” paylaşımıyla gündem oldu. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Saba Tümer son paylaşımıyla hayran bıraktı!
Saba Tümer son paylaşımıyla hayran bıraktı! Kahkahasıyla ayrı bir ün kazanan Saba Tümer, bu yaz tatil keyfiyle magazin gündeminde sık sık yer aldı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tümer, son pozuyla hayran bıraktı.
12.09.2022 Magazin
Saba Tümer tekne pozlarıyla adından söz ettirdi!
Saba Tümer tekne pozlarıyla adından söz ettirdi! Kahkahası ile ünlenen sunucu ve yazar Saba Tümer, bir süredir Yunanistan’da tatildeydi. Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan sunucu Saba Tümer, son olarak teknede olduğu bir anları takipçileriyle paylaştı.
26.08.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı!
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı! Saba Tümer, Instagram'da canlı gerçekleşen 'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' programına konuk oldu. 25 yıllık kariyeri boyunca yaptığı programlarla adından sıkça söz ettiren Tümer, sit-com teklifi gelirse kabul edeceğini söyledi. En son şaşırdığı olayı anlatan 51 yaşındaki sunucu, televizyonda en komik anısını da paylaştı.
29.03.2022 Magazin
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Saba Tümer: Kahkahamın şifa dağıttığına inanıyorum
Saba Tümer: Kahkahamın şifa dağıttığına inanıyorum TV programlarında sunuculuk yapan ve kahkahasıyla tanınan Saba Tümer, N Alaçatı dergisine açıklamalarda bulundu. Ünlü sunucu, hakkında merak edilenleri anlattı.
14.03.2022 Magazin
Saba Tümer'den bornozlu paylaşım!
Saba Tümer'den bornozlu paylaşım! Karın keyfini bu kez sadece çocuklar değil ünlüler de çıkardı, yıldızların Instagram sayfaları beyaza büründü. İşte en dikkat çeken kar paylaşımları...
28.01.2022 Magazin
Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti gecelerde!
Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti gecelerde! Uzun süredir İstanbul gecelerinde görünmeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, önceki akşam Kuruçeşme'de Saba Tümer'in doğum günü partisine katıldı. İkili, mekan çıkışı gazetecilerle konuştu.
7.12.2021 Magazin
Metin Akpınar 30 yıl sonra yeniden sahnede!
Metin Akpınar 30 yıl sonra yeniden sahnede! Metin Akpınar, ‘Metin Akpınar’la Muhabbet’ isimli gösterisiyle 30 yıl sonra Maximum Uniq’te seyirciyle buluştu.
4.11.2021 Magazin
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor!
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor! 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV billboardlardaki yerini aldı. Billboardda kanalın yeni logosu ve kadrosu belli oldu. Peki, Flash TV açıldı mı?
5.10.2021 Gündem
Saba Tümer'in kilolu hali şaşırttı!
Saba Tümer'in kilolu hali şaşırttı! Sunucu Saba Tümer, Bodrum'da tatil sezonunu açtı. Kahkahası ile tanınan 50 yaşındaki sunucu, önceki gün otelde objektiflere takıldı. Tümer'in kilolu hali dikkat çekti.
12.05.2021 Magazin
Gülben Ergen o efsane sözünü satışa çıkardı!
Gülben Ergen o efsane sözünü satışa çıkardı! Gülben Ergen, kendisiyle özdeşleşen "Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz" sözünü satışa çıkardı. Şarkıcı, gelirini kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne bağışlayacak.
4.04.2021 Magazin
Saba Tümer: Herkesin anne olmasına gerek yok
Saba Tümer: Herkesin anne olmasına gerek yok Ünlü sunucu Saba Tümer dün Bebek’te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde 'çocuk sahibi olmak istemediğini' söyleyen ünlü sunucu 'herkes anne olmak zorunda değil' dedi.
24.03.2021 Magazin
Saba Tümer'in sözleri üzdü! Neden anne olmak istemedi?
Saba Tümer'in sözleri üzdü! Neden anne olmak istemedi? Sunucu Saba Tümer, 'Exxen'de yayınlanan 'Katarsis' programında Gökhan Çınar'ın konuğu oldu.
19.03.2021 Magazin
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü!
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı'nın müzisyen, oyuncu kızı Binnaz Avcı uzun zamandır aşk yaşadığı Murat Metin Acar ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.
12.02.2021 Magazin
Okan Bayülgen: Koronavirüs libidomu düşürmedi!
Okan Bayülgen: Koronavirüs libidomu düşürmedi! Şovmen Okan Bayülgen, sunucu Saba Tümer’in Instagram’daki canlı yayınına konuk oldu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.01.2021 Magazin
Saba Tümer'den 'aşk' açıklaması
Saba Tümer'den 'aşk' açıklaması Sunucu Saba Tümer, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde program yapmayı sağlıklı bulmadığını söyledi. Ünlü sunucu aşk hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
11.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Saba Tümer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saba tümer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.