Gazete Vatan Logo
Magazin Gonca Vuslateri'den gönderme!

Gonca Vuslateri'den gönderme!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” paylaşımıyla gündem oldu. İşte detaylar...

Gonca Vuslateri'den gönderme!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bazı meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulunmuştu. Yüzüne estetikli bir filtre uyguladığı fotoğrafını yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, isim vermeden bazı kadın meslektaşlarını hedef aldı.35 yaşındaki Vuslateri, gönderisine, şu notu düşmüştü:

'Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım. Bir-iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik... Yok kızım Gonca rahatlık batar sana! Ben aramı kendimle bozmayayım da ne gelirse başımıza sevdadan olsun. Hadi bakalım, Azıcık Martinim ağrısız başım. Sakin olun estetik yok.

'MESAJINIZ KİME?'

Vuslateri'nin bu paylaşımı kafaları karıştırmıştı. İsim vermeden bir meslektaşını hedef alan oyuncu takipçilerini de ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Gonca Hanım mesajınız kime?' yorumunda bulunmuştu.

Haberin Devamı

'BOŞANMA' ESPRİSİ

Gonca Vuslateri, geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Engin Özmen ile Esen Tunç'un Emirgan'da bir mekanda gerçekleşen düğününde nikâh şahidi olmuştu. Oyuncu, ünlü sunucu Saba Tümer'in de katıldığı düğünde yaptığı 'boşanma' esprisi ile adından söz ettirmişti. Derin göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Vuslateri, şahit olarak nikâh defterine imzayı atarken, "Çok seviyorum bu defteri; bir kere gördüm, boşandım! Şimdi tekrar görünce duygulandım. Nereye atıyorum imzayı? Daha önce bir üst kısma atmıştım imzayı, yavaş yavaş aşağı iniyorum" sözleriyle konukları kahkahaya boğmuştu.

'NİKAH ŞAHİTLİĞİ İŞİNE GİRDİK'

'Boşanma' şakası görüntüsünü, bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmeyen oyuncu, "Saba (Tümer) ile nikâh şahitliği işine girdik. Mizah ve gözyaşı desteğiyle nikahınız ziyadesiyle duygu dolu anlar yaşayabilir. Engin, güzel kalplim. Kalbine yakışan bütün güzelliklere o kocaman açtığın kolların arasında olmak ne mutlu ne güzel. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Esen'imize kocaman öpücük. İyi ki hayatımıza fırt diye girdi" mesajını yazmıştı.

Haberin Devamı

ESKİ TİYATROCULARA GÖNDERME

Gonca Vuslateri, son olarak Twitter’dan yaptığı açıklamayla gündem oldu. Oyuncu, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan genç oyuncularımızı korusun Allah’ım... Vay, vıy anıları, bitmeyen sigaraları ve tarikatlaşan kanunları...” dedi.

 

Vuslateri, “Sadece kelimelerle oynayan adam, insan onuruna hiç acımaz. Şiirini de alsın, gitsin” diyerek, sözlerine devam etti. Oyuncu, takipçilerinin tüm ısrarlarına rağmen kimlere gönderme yaptığını söylemedi. Vuslateri, kısa sürede ‘En Çok Konuşulanlar’ listesine girdi.