Tanyeli

Tanyeli

Son dakika Tanyeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tanyeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tanyeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanyeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanyeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 tanyeli haberi bulunmuştur. Tüm tanyeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız'
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız' Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu, pankreas kanserine yakalandıktan sonra Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. 2000'lerin başında oturduğu siteye yıllar sonra geri dönen Tanyeli, oturduğu evin pozitif enerjisine inanıyor.
25.02.2024 Magazin
Tanyeli tedavisi için toplanan paraya "O rakama ‘oh’ derdim"
Tanyeli tedavisi için toplanan paraya "O rakama ‘oh’ derdim" Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, sanatçı dostlarının düzenlediği moral gecesinde tedavisi için 1.5 milyon lira toplandığı iddiasına yanıt verdi. Tanyeli, “Maalesef o rakamlar yok. Olsaydı ‘oh’ derdim, başka bir şey demezdim" dedi.
22.02.2024 Magazin
Tanyeli hastalığını anlattı: Doktorlar zamanla yarıştığımı söylüyor
Tanyeli hastalığını anlattı: Doktorlar zamanla yarıştığımı söylüyor Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.
21.02.2024 Magazin
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! ‘Öğrendiler artık sır kalmadı’
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! ‘Öğrendiler artık sır kalmadı’ Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladıktan sonra ameliyat olmak için Küba'yı seçti. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Magazin
Selen Görgüzel'den iddialı çıkış: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum
Selen Görgüzel'den iddialı çıkış: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı Selen Görgüzel, muhabirlerle sohbet etti. Anne sütü içtiği için gündem olan şarkıcı, konuyla ilgili konuştu.
4.01.2024 Magazin
Tanyeli ameliyat oldu! İlk açıklama geldi: Kim derdi ki zehir bize şifa olacak
Tanyeli ameliyat oldu! İlk açıklama geldi: Kim derdi ki zehir bize şifa olacak Eşi ile birlikte Avusturya'da yaşayan Tanyeli'ye geçtiğimiz mayıs ayında pankreas kanseri teşhisi konulmuş; ünlü dansöz vakit kaybetmeden tedaviye başlamıştı.
30.11.2023 Magazin
Tanyeli hastaneden paylaştı! 'Ameliyata hazırım'
Tanyeli hastaneden paylaştı! 'Ameliyata hazırım' Pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdiği Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bugün ameliyat olacağını duyurdu.
28.11.2023 Magazin
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
16.11.2023 Magazin
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi!
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi! Pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Magazin
Tanyeli tedavi için Küba'ya gidiyor! Masraflarını karşılayacak isimler dikkat çekti
Tanyeli tedavi için Küba'ya gidiyor! Masraflarını karşılayacak isimler dikkat çekti Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli’nin Türkiye’deki tedavi süresi sona erdi. Tanyeli’nin önümüzdeki günlerde tedavisine devam etmesi için Küba’ya gidecek. Masraflarını ise sanatçı arkadaşları karşılayacak.
19.10.2023 Magazin
Tanyeli kanser tedavisine Küba’da devam edecek!
Tanyeli kanser tedavisine Küba’da devam edecek! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli’nin Türkiye’deki tedavi süresi sona erdi. Tanyeli’nin önümüzdeki günlerde tedavisine devam etmesi için Küba’ya gideceği bildirildi.
14.10.2023 Magazin
Kanser tedavisi gören Bahar Öztan ve Tanyeli hastanede buluştu!
Kanser tedavisi gören Bahar Öztan ve Tanyeli hastanede buluştu! Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i Bahar Öztan ile ünlü oryantal Tanyeli, kanser tedavisi gördükleri hastanede bir araya geldi. İkili birlikte çekilen karelerini Instagram hesabından da yayınladı.
11.10.2023 Magazin
Tanyeli Milano’dan sonra Paris’te! Kanser hastaları için yeniden podyuma çıktı
Tanyeli Milano’dan sonra Paris’te! Kanser hastaları için yeniden podyuma çıktı Tanyeli, modacı Yağmur Özer’in Milano’dan sonra Paris’te düzenlediği defilede de podyuma çıktı.
3.10.2023 Magazin
Sanayi Bakanı Kacır duyurdu! TÜBİTAK bursu müjdesi geldi
Sanayi Bakanı Kacır duyurdu! TÜBİTAK bursu müjdesi geldi TEKNOFEST üçüncü gününde büyük heyecanla sürüyor. TEKNOFEST'e katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır burs programı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
29.09.2023 Ekonomi
Tanyeli acı haberi sosyal medyadan paylaştı
Tanyeli acı haberi sosyal medyadan paylaştı Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, abisinden gelen acı haberle sarsıldı.
29.09.2023 Magazin
Tanyeli podyuma çıktı! İtalyan basınında büyük yankı buldu
Tanyeli podyuma çıktı! İtalyan basınında büyük yankı buldu Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, Türk tasarımcı Yağmur Özer'in Milano Fashion Week’teki defilesinde podyuma çıktı.
24.09.2023 Magazin
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum Selen Görgüzel önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, doktor tavsiyesi üzerine anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü isim, kanser tedavisi gören Tanyeli için anne sütü arayışında olduğunu söyledi.
23.09.2023 Magazin
Kanser tedavisi görüyordu: Tanyeli son halini paylaştı
Kanser tedavisi görüyordu: Tanyeli son halini paylaştı Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, tedavi için hastaneye yatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda saçlarına veda eden Tanyeli şimdi ise enerji toplamak için çıktığı tatilde son halini yayınladı.
30.08.2023 Magazin
İpek Açar güzel haberi duyurdu!
İpek Açar güzel haberi duyurdu! 8 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Kayahan’la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, yıllar sonra yeniden annelik heyecanı yaşıyor.
22.08.2023 Magazin
Tanyeli sitem etti: Herkes para peşine düştü!
Tanyeli sitem etti: Herkes para peşine düştü! Pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli sevenlerini meraklandırdı. İki haftadır paylaşım yapmayan ünlü isim, yaşadığı kötü olayı anlattı.
21.08.2023 Magazin
Kanser tedavisi gören Tanyeli sitem etti: Dostları adını kullanarak para toplamış
Kanser tedavisi gören Tanyeli sitem etti: Dostları adını kullanarak para toplamış Pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, tedavi için hastaneye yatmıştı. Geçtiğimiz günlerde başına gelen bir olayı anlatan Tanyeli, dostlarına sitem etti.
21.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Tanyeli: Şaşırdım ama hiç isyan etmedim
Tanyeli: Şaşırdım ama hiç isyan etmedim Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvuran oryantal Tanyeli'ye pankreas kanseri teşhisi konmuştu. Sanat camiasından gelen güzel destekler ise Tanyeli'ye moral veriyor. Tanyeli yaşadığı süreci, hastalığını anlattı.
30.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tanyeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanyeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.