S400

S400

Son dakika S400 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan S400 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını S400 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S400

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s400 gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.113 s400 haberi bulunmuştur. Tüm s400 haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler, "Eurofighter’larla ilgili çalışmamız var. İngiltere ve İspanya’yla görüşüyoruz. Hem İngiltere hem İspanya evet diyor, Almanya’yı ikna etmeye çalışıyorlar. Onlar çalışıyor biz çalışmıyoruz. Olursa oradan da 40 tane Eurofighter almayı planlıyoruz" dedi.
16.11.2023 Gündem
Bakan Kacır’dan gençlere vergisiz telefon duyurusu: Çok kısa zamanda açıklanır
Bakan Kacır’dan gençlere vergisiz telefon duyurusu: Çok kısa zamanda açıklanır Gençelere yönelik vergisiz telefon konusunda açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Normalde beş yıllık bir dönemimiz var ama ertelemek değil, gayemiz bir an evvel milletimize verdiğimiz sözleri tutmak niyetindeyiz. Çok kısa zaman içinde yapılır diye tahmin ediyorum” dedi.
6.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi Kastamonu’da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu, Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulunarak, "Bozgunculuk bugün de vardır, bölücülük bugün de misliyle tedavüldedir. Hatta dünkü gaflet, dünkü delalet, dünkü ihanet bir fazlasıyla bugüne yansımıştır. Tek eksik fiili işgalin olmamasıdır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir, etnik ve mezhep çatışmacılığına soyunmuştur" dedi.
24.04.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Biz söz verdik mi hep yaptık
Bakan Bozdağ: Biz söz verdik mi hep yaptık Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Biz söz verdik mi hep yaptık. Tayyip Bey hangi sözü verdiyse yaptı. İlk nükleer güç santrali' dedik, yaptık mı, yaptık. 'S400'leri alacağız' dedik, aldık mı? Aldık. 'Türkiye'nin ilk füzelerini yapacağız' dedik, yaptık mı? Yaptık. Cumhurbaşkanımızın söz verip de tutmadığı bir sözü yok” dedi.
14.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın kimyasal silah kullandığına yönelik iddialara "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır" sözleriyle yanıt verdi. Erdoğan, siyasetteki hamburger tartışmasına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendinden duymamış olsak ben bile 'gerçekten böyle bir şey oldu mu' derdim. Ama maalesef kendinden dinledik. Bunu bizzat kendisi söyleyince gerçekten ben de şok oldum" dedi.
21.10.2022 Siyaset
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katılacağını açıkladı.
11.10.2022 Siyaset
AK Partili Kurtulmuş: Dünyada rol belirleyen etkin bir Türkiye haline geleceğiz
AK Partili Kurtulmuş: Dünyada rol belirleyen etkin bir Türkiye haline geleceğiz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ekonomide, teknolojide ve özellikle savunma sanayisinde Türkiye’nin çok daha ileriye gideceğini belirterek, "Güçlü Türkiye’nin olmazsa olmaz şartı teknolojide, üretimde, ihracatta güçlü bir Türkiye'dir. Dış politikada kendisine verilen rolleri oynayan bir Türkiye değil, bölgesinde ve dünyada rol belirleyen ve hatta dünyada küresel ölçekte dünya sistemini kurabilen etkin bir Türkiye haline geleceğiz" dedi. 
8.10.2022 Siyaset
Rusya'dan S-400 tedariki iddiasına SSB'den yanıt
Rusya'dan S-400 tedariki iddiasına SSB'den yanıt Rusya'dan S-400 tedariki iddiasına ilişkin SSB'den son dakika açıklaması geldi.
16.08.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu CNN Türk canlı yayında açıkladı: Kasıtlı yapılmış bir haberdir
Bakan Çavuşoğlu CNN Türk canlı yayında açıkladı: Kasıtlı yapılmış bir haberdir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Çavuşoğlu açıklamalarında, "Düzenli düzensiz göçmen sayısı 5 milyona yakın. Biz Türkiye olarak göçmenleri göndermeye devam ediyoruz. Bu sene gönderilen göçmen sayısı ilk 3 ayda 21 bin." bilgisini paylaştı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu Rusların parası Türkiye'ye akıyor şeklindeki WSJ'in haberinin kasıtlı ve Türkiye'nin yaptırımlara katılması baskısı oluşturmak için yapılmış bir haber olduğunun altını çizdi.
20.04.2022 Siyaset
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı Küçük birikimleri ile ev veya otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin yatırdıkları paralarla çok sayıda lüks otomobil alındığı ortaya çıktı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kamuoyunda ‘evim şirketi’ olarak da bilinen firmaların ‘kendi üzerine’ kayıtlı 37 otomobili satışa çıkardı. 28 milyon TL değerindeki otomobiller arasında çok sayıda Mercedes-Benz ve Audi’nin yanı sıra Porsche ve Bentley gibi lüks segmentteki otomobiller de yer aldı. Tasfiye sürecindeki şirketlerin varlıkları satılarak, tasarruf sahiplerinin birikimleri ödenmeye çalışılıyor.
4.04.2022 Gündem
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Söz konusu bile değil...
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Söz konusu bile değil... Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması geldi. Doha Forumu'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "S-400’lerin Ukrayna’ya verilmesi söz konusu değil." dedi.
26.03.2022 Gündem
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…  NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Rusya ile Ukrayna arasında müzakere edilen 6 başlık var. Ama bu 6 başlığın 6’sını da her iki taraf kabullenmiyor. Özellikle 4 başlık üzerinde bir mutabakat varmış gibi bir durum söz konusu” dedi. Sıkıntı yaşanan iki başlığa da vurgu yapan Erdoğan, “Ukrayna Kırım ve Donbas konularında rahat değil” ifadelerini kullandı. Asgari ücrete zam ve emeklilere bayram ikramiyeleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erdoğan, yılın ortasını işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kanunun da hızlıca yasallaşacağını söyledi.  
25.03.2022 Siyaset
Akşener: Putin haddini aşmıştır, vakit yaptırım vaktidir
Akşener: Putin haddini aşmıştır, vakit yaptırım vaktidir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Başta Kırım'daki kardeşlerimiz olmak üzere Putin'in zulmüne maruz kalan onca insanı kaderlerine terk edemeyiz. Putin haddini aşmıştır. Vakit, boş laf değil yaptırım vaktidir. Vakit, çekimser kalma değil zalimin karşısında dik durma vaktidir" dedi.
2.03.2022 Siyaset
Rusya, Ukrayna ile savaşa girecek mi? Lavrov'dan son dakika açıklaması
Rusya, Ukrayna ile savaşa girecek mi? Lavrov'dan son dakika açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Ukrayna ile gerilime ilişkin 'savaş' açıklamasında bulundu. Lavrov, "Rusya savaş istemiyor. Ancak çıkarlarımızın göz ardı edilmesine izin veremeyiz" dedi.
28.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika F-35 açıklaması: Yeni teklifler geliyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika F-35 açıklaması: Yeni teklifler geliyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dünkü Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli'nin galasında gençlerle bir araya geldiği programda F-35'lerle ilgili son dakika açıklaması yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Biz, F-35'lerde 1 milyar 400 milyon dolar ödeme yaptık ama F-35'ler bize verilmedi. Şimdi yeni yeni bazı teklifler geliyor, bakalım ne olacak" ifadelerini kullandı.
14.11.2021 Siyaset
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması!
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu S-400 meselesiyle ilgili konuşarak, "ABD’nin PKK / YPG ile iş birliği FETÖ’nün ABD’deki varlığı ve S-400’lere ilişkin tutumu müttefiiklik ruhu ile bağdaşmıyor. ABD’nin tutumu müttefiklik ruhuyla bağdaşmıyor. Bu konuları ele alacak bir çalışma grubu kuracağız. Bu sefer bu teklif ABD tarafından Biden tarafından geldi." ifadelerini kullandı.
4.11.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu artık geri dönüş yolların kapanmıştır. Kendini de partini de ateşe attın. Kılıçdaroğlu diyor ki, yabancı askerler Türkiye'ye geliyor. Hiç kimsenin topraklarımızı çiğneyeceği yoktur. Ülkemizin DEAŞ karşı uluslararası koalisyonun üslerimizden yararlanmasını sağlamaktadır." dedi.
2.11.2021 Siyaset
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama!
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10 büyükelçi olayı ile ilgili detayları anlattı. Bakan Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanımızın Eskişehir konuşmasında sonra bir panik başladı. Ne olacak diye bize soranlar oldu. Biz Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası gerekli hazırlıklarımızı yaptık, kabineye sunacaktık." ifadelerini kullandı.
28.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş S-400 açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş S-400 açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Rusya'dan S-400'leri almasının NATO ittifakına zarar verdiği eleştirilerini reddederek, "Amerikalılar Türkiye'ye Patriot füze savunma sistemini satmış olsaydı, S-400'leri almak zorunda kalmayacaktık." dedi.
30.09.2021 Siyaset
ABD ile görüşme öncesi Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama
ABD ile görüşme öncesi Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD ile kritik görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Sadece Libya ve Suriye meselesinde değil Akdeniz'den Karadeniz'e ve Kafkasya'ya kadar birçok alanda bizimle işbirliği yapma arzusunda olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı. Çavuşoğlu, "İlla Patriot olması şart değil. ABD, Patriot konusunda garanti vermiyorsa diğer müttefiklerimizden de biz pekala hava savunma sistemi alabiliriz" dedi.
9.06.2021 Gündem
F-35 için Türkiye'den flaş adım!
F-35 için Türkiye'den flaş adım! Rusya’dan alınan S-400 hava savunma sistemi gerekçe gösterilerek, Türkiye’nin çıkarıldığı F-35 savaş uçağı projesinde, Ankara’dan ikinci bir adım geldi.
25.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

S400 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s400 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.