Rutte

Rutte

Son dakika rutte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rutte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rutte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rutte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rutte gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 rutte haberi bulunmuştur. Tüm rutte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklar açılmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması yapıp yapmayacağı da araştırılamaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefonda görüştü.
31.03.2024 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak Gazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Hollanda hükümeti düştü mü? Hükümet düştü ne demek, hükümet düşmesi nedir?
Hollanda hükümeti düştü mü? Hükümet düştü ne demek, hükümet düşmesi nedir? Hollanda hükümeti düştü mü? sorusunun yanıtı dışında “Hükümet düştü ne demek, hükümet düşmesi nedir?” sorularına da vatandaşlar yanıt aramaya başladı. Hollanda hükümeti sığınma politikaları konusunda koalisyon partileri arasındaki farklılıklar nedeniyle çöktü. Dört parti, Başbakan Mark Rutte başkanlığındaki kriz görüşmelerinde anlaşma sağlayamadı. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, dört partiden oluşan koalisyon hükümetinin istifa ettiğini açıkladı.
8.07.2023 Gündem
Hollanda Başbakanı Rutte istifa etti
Hollanda Başbakanı Rutte istifa etti Hollanda Başbakanı Mark Rutte ülkesindeki göç anlaşmazlıkları nedeniyle istifa etti.
7.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ilişkiler, İsveç’in NATO üyeliği süreci, Avrupa’da Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokatif eylemler ile bölgesel ve küresel meseleler ele alındı.
5.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda başbakanı ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda başbakanı ile telefonda görüştü  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 
23.12.2022 Gündem
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen...
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen... Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
24.04.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
22.04.2022 Siyaset
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…  NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Rusya ile Ukrayna arasında müzakere edilen 6 başlık var. Ama bu 6 başlığın 6’sını da her iki taraf kabullenmiyor. Özellikle 4 başlık üzerinde bir mutabakat varmış gibi bir durum söz konusu” dedi. Sıkıntı yaşanan iki başlığa da vurgu yapan Erdoğan, “Ukrayna Kırım ve Donbas konularında rahat değil” ifadelerini kullandı. Asgari ücrete zam ve emeklilere bayram ikramiyeleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erdoğan, yılın ortasını işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kanunun da hızlıca yasallaşacağını söyledi.  
25.03.2022 Siyaset
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor?
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor? Ukrayna-Rusya savaşında Rus ordusunun hızı kesildi. Ukrayna birliklerinin Rusya'nın tanklarının yaklaşık yüzde 10'unu imha etmesi tankları bir kez daha tartışma konusu haline getirdi. Bazı uzmanlar tankların devrinin yavaş yavaş sona erdiğini belirtirken, bu durumun Rusya'nın kritik hatasından kaynaklandığını belirtenler de mevcut. İşte Rus ordusunun tankları tartışmaya açan kritik hatası...
23.03.2022 Dünya
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Biz projeye değil ranta karşıyız
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Biz projeye değil ranta karşıyız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkede taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Biz meseleye öncelikle böyle bakarız; ancak bu taşın nasıl konulduğuyla da elbette ilgileniriz. İYİ Parti olarak sıklıkla bir şeyin altını çiziyoruz; biz projeye değil, ranta karşıyız" dedi.
23.03.2022 Siyaset
Ukrayna-Rusya savaşında Kiev cephesinden kaçırıldı:Elektrik verip 9 gün işkence ettiler!
Ukrayna-Rusya savaşında Kiev cephesinden kaçırıldı:Elektrik verip 9 gün işkence ettiler! Rus ordusunun Ukrayna topraklarını işgal etmesiyle başlayan savaş devam ediyor. Cepheden ve sivil yerleşimlerden çok sayıda kayıp haberi gelmeye devam ediyor. Savaşın en büyük zorluklarından birini de bölgedeki gazeteciler yaşamaya devam ediyor. Ukrayna’nın farklı yerlerinde çapraz ateşe yakalanıp ölen gazetecilerden sonra bir Ukraynalı fotoğrafçının da kayıp olduğu ortaya çıktı…
23.03.2022 Dünya
Kadına şiddetle mücadelede önemli adım! Bakan Soylu duyurdu: Bu sabah itibarıyla başladı
Kadına şiddetle mücadelede önemli adım! Bakan Soylu duyurdu: Bu sabah itibarıyla başladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 2022 Yılı Faaliyet Planı İş birliği Protokolü'nü imzaladı. 3 bakan ile Erbaş, şiddetle mücadele vurgusu yaptı. Bakan Soylu, kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin yaptığı açıklamada "Özellikle gizlilik kararlarının, mağdurun kamusal hizmetlerden yararlanmasına engel olmamasını sağlayarak ilgili kurumlar arasında entegrasyonun hemen sağlanması gerekli. Nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğünde bu sabah itibariyle ilk adım atılmış oldu. Verilen randevularda baş harflerinden ilk iki, soy adlarından ilk iki harfin yer aldığı süreç başlamış oldu" dedi.
23.03.2022 Gündem
Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin ziyareti ülkede gündem oldu: Bir şeyler yapabilecek tek ülke Türkiye!
Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin ziyareti ülkede gündem oldu: Bir şeyler yapabilecek tek ülke Türkiye! Ukrayna-Rusya savaşı tüm dünya dikkatle takip ederken, Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin 10 yıl aradan sonra Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyaret, Hollanda basınında geniş yer buldu. Hollanda medyası, Türkiye'nin Ukrayna'da devam eden savaşın durdurulması için kilit rol oynadığına dikkat çekerken, gazetelerde 'Türkiye Ukrayna konusunda bir şeyler yapabilecek tek NATO ülkesi. Arabuluculuk rolü Erdoğan'a yakışıyor." ifadeleri yer aldı.
23.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Olağanüstü Zirvesi için Belçika'ya gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Olağanüstü Zirvesi için Belçika'ya gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'de düzenlenecek olan NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Belçika’ya gidecek.
22.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte'den önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte'den önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmenin ardından ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşı'na dair "Şartların zorluğunun farkındayız ancak diplomasiyi tek çıkış yolu olarak gören samimi girişimlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz." sözlerini kullandı. Hollanda Başbakanı Mark Rutte ise Rusya-Ukrayna krizine ilişkin "Türkiye kilit bir rol oynuyor. Erdoğan'ın bu rolü üstlenmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyor ve size diplomatik çabalarınızdan ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum." sözlerine yer verdi.
22.03.2022 Siyaset
Rusya ile Ukrayna arasındaki barış anlaşması Türkiye'de mi olacak? Kalın duyurdu
Rusya ile Ukrayna arasındaki barış anlaşması Türkiye'de mi olacak? Kalın duyurdu Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan son dakika açıklamaları geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rusya ve Ukrayna arasında yürüttüğü arabuluculuk girişimleri ve diplomasi trafiği hakkında bilgi veren Kalın, Ukrayna krizini görüşmek üzere Hollanda Başbakanı Mark Rutte’nin Türkiye’ye geleceğini duyurdu.
19.03.2022 Siyaset
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
3 ülke lideri kameralar karşısına geçerek açıkladı! Yeni yaptırımlar...
3 ülke lideri kameralar karşısına geçerek açıkladı! Yeni yaptırımlar... İngiltere, Kanada ve Hollanda, Rusya’nın saldırıları karşısında Ukrayna’ya desteği artırmak için "Uluslararası Ukrayna Destek Grubu" kurduklarını duyurdu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise, Ukrayna'ya 175 milyon pound ek yardım yapılacağını açıkladı.
7.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rutte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rutte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.