Rusya Türkiye

Rusya Türkiye

Son dakika Rusya Türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rusya Türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rusya Türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.741 rusya türkiye haberi bulunmuştur. Tüm rusya türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
Moskova Antlaşması Özeti Ve Önemi... Moskova Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Moskova Antlaşması Özeti Ve Önemi... Moskova Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Moskova Antlaşması; 16 Mart 1921 tarihinde imzalanmıştır. Bu antlaşma Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Sovyet Rusya arasında imzalanmıştır. TBMM’nin Kurtuluş Savaşı’nda elde ettiği başarıların da etkisiyle iki ülke arasında yakınlaşma başlandı. Bunun sonucunda Moskova antlaşması imzalanmıştır.
12.09.2023 Eğitim
Rusya'dan Tahıl Koridoru Anlaşması açıklaması! Türkiye ile iletişim halindeyiz
Rusya'dan Tahıl Koridoru Anlaşması açıklaması! Türkiye ile iletişim halindeyiz Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, 17 Temmuz'da sona eren Tahıl Koridoru Anlaşması'na ilişkin “Tahıl anlaşması konusunda Türkiye ile şu anda iletişim halindeyiz” dedi.
21.07.2023 Dünya
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesine ilişkin, “Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı” ifadelerini kullandı.
17.07.2023 Dünya
Rusya'dan tahıl anlaşması açıklaması: Devam etmesi için herhangi bir neden yok
Rusya'dan tahıl anlaşması açıklaması: Devam etmesi için herhangi bir neden yok Rusya Dışişleri Bakanlığı tahıl anlaşması ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakanlık, 17 Temmuz'da sona erecek tahıl anlaşmasına ilişkin yapılan açıklamada, "Anlaşmasının devam etmesi için herhangi bir neden yok" ifadelerine yer verildi.
4.07.2023 Dünya
Batı medyasından seçim yorumu: Erdoğan hakkında yanıldık
Batı medyasından seçim yorumu: Erdoğan hakkında yanıldık 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalması üzerine bir analiz yayınlanan Foreign Policy, (FP) sonuçların kendilerinin beklediği gibi çıkmadığını resmen itiraf etti.
20.05.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisi dünya basınında: Şirin kalp hareketleri geride kaldı
Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisi dünya basınında: Şirin kalp hareketleri geride kaldı Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte söylemlerini sertleştiren muhalefet bloğunun yeni planı dünya basınında ses getirdi.
20.05.2023 Dünya
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye seçimlerine yönelik açıklama yapıldı. Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, Washington’ın seçimleri yakından izlediği ve taraf tutmadığı belirtildi.
15.05.2023 Gündem
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt! Erdoğan: Artık nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt! Erdoğan: Artık nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne ilişkin açıklamasında, "Bu pilot bir projedir. Hem karşılıklı ekonomik çıkar içeriyor hem de iki ülke arasındaki çok yönlü partnerliğimizi geliştiriyor." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Ülkemiz 60 senelik gecikmenin ardından nükleer güç sahibi ülkeler ligine yükselmiştir" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
France 24'ten kritik analiz: Tüm başkentlerin gözü Türkiye'de... Spiegel'den dikkat çeken Bayraktar yazısı
France 24'ten kritik analiz: Tüm başkentlerin gözü Türkiye'de... Spiegel'den dikkat çeken Bayraktar yazısı Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken France 24 '2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimleri Batı başkentlerinde ve Moskova'da hevesle izlenecek' dedi. Alman Spiegel'den ise dikkat çeken bir Bayraktar analizi geldi.
26.04.2023 Gündem
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı: Güvenliğin güçlendirilmesi ele alındı
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı: Güvenliğin güçlendirilmesi ele alındı Rusya'nın başkenti Moskova'daki kritik toplantıda Türkiye-Suriye ilişkilerinin normalleşmesiyle ilgili somut adımlar ele alındı. Toplantıda ayrıca Suriyeli mültecilerin dönüşüyle ilgili çabalar da değerlendirildi.
25.04.2023 Gündem
Rusya, Türkiye, İran ve Suriye arasındaki dörtlü toplantı sona erdi
Rusya, Türkiye, İran ve Suriye arasındaki dörtlü toplantı sona erdi Rusya’nın başkenti Moskova'daki Türkiye, Rusya, İran ve Suriye Dışişleri Bakan Yardımcıları arasında gerçekleştirilen 4’lü toplantı sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, tarafların müzakereleri sürdürme kararı aldığını açıkladı.
4.04.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Türk Sahil Güvenlik botunun Yunan aracına çarpmayı denediği öne sürüldü. Ancak Türkiye tarafından çekilen görüntüler gerçeği ortaya çıkardı.
2.02.2023 Dünya
705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu
705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu Ormanda bulunan garip bir şey Rusları avlıyordu ve yüzlerce askeri öldürmüştü. Bu durum onları çok zor duruma soktu ve önlem almak kaçınılmaz oldu. Rusya'nın Finlandiya'yı işgali sırasında Fin ordusunda görev yapan ve 'Beyaz Ölüm' olarak adlandırılan Simo Hayha 705 insanı öldürdü, onu ise yalnızca bir kişi vurabildi...
2.02.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
Lavrov: Rusya, Türkiye-Suriye normalleşme çabalarını destekleyecek
Lavrov: Rusya, Türkiye-Suriye normalleşme çabalarını destekleyecek Rusya Dışişleri bakanı Sergey Lavrov, başkent Moskova'da Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile ortak basın toplantısı düzenledi. Lavrov, bir basın mensubunun sorusu üzerine Rusya’nın, Türkiye-Suriye ilişkisinin normalleşmesi çabalarını desteklediğini ve bu çabanın devam etmesini için girişimleri geliştirmeye hazır olduklarını belirtti.
31.01.2023 Dünya
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez İsveç'te, terör örgütü PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. Öte yandan İsveç büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı, nota verildi. Geçtiğimiz Kasım ayında ise terör örgütü PKK sempatizanları tarafından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği binasına yansıtılan görüntü ve ifadelerin ardından İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström, Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmıştı.
12.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Mevsim şartlarını dikkate alarak, belki tarihini biraz öne çekeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
5.01.2023 Gündem
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifine Moskova'dan ilk yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, üçlü mekanizma teklifine olumlu baktıklarını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Rusya: Türkiye'ye sahadaki gerçek durum hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık
Rusya: Türkiye'ye sahadaki gerçek durum hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin İstanbul’da gerçekleştirilen siyasi istişarelere ilişkin, “Türkiye'ye sahadaki gerçek durum hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık. Batı medyasının çarpıtmaya devam ettiği durumu Türkiye'ye anlatmak bu açıdan çok önemliydi” dedi.
12.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.