Rus Milyarder

Rus Milyarder

Son dakika rus milyarder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus milyarder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus milyarder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Milyarder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus milyarder gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 rus milyarder haberi bulunmuştur. Tüm rus milyarder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus milyarderin İngiltere'de şüpheli ölümü...
Rus milyarderin İngiltere'de şüpheli ölümü... Rus milyarder Dmitry Obretetsky, Surrey bölgesinde köpeğini gezdirdiği sırada araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. İngiliz ve Rus basınına göre ünlü milyarderin ölümü kaza değil. Daha önce de birçok kişi hayatını kaybetti.
5.12.2019 Dünya
Marmaris'e geldi servet bıraktı! Sadece yakıt için 2,6 milyon lira
Marmaris'e geldi servet bıraktı! Sadece yakıt için 2,6 milyon lira Türkiye kıyılarında tatil yapmak için 600 milyon dolar değerindeki teknesi ile Marmaris’e gelen Rusya’nın en zengin 3 isminden biri olan Alisher Usmanov teknesine 400 bin litre yakıt alarak yaklaşık 2,6 milyon TL ödeme yaptı. Rus milyardere yakıtının ÖTV’li ve KDV’li verildiği öğrenildi.
11.09.2018 Yaşam
Rus milyarder Abramoviç İsrail vatandaşı oldu
Rus milyarder Abramoviç İsrail vatandaşı oldu Dünyaca ünlü Rus milyarder ve İngiliz futbol takımı Chealsea'nın sahibi Roman Abramoviç'in İsrail vatandaşı olduğu bildirildi
28.05.2018 Dünya
Rus işadamı Machkevitch'in yatı Bodrum'da
Rus işadamı Machkevitch'in yatı Bodrum'da Rus milyarder Alexander Machkevitch'in ultra lüks yatı 'Lady Lara', Bodrum Yalıkavak'taki Küdür Koyu'na demirledi.
16.07.2017 Magazin
Rus milyarderin lüks yatı Marmaris'te
Rus milyarderin lüks yatı Marmaris'te Rus milyarder 54 yaşındaki Sergei Viktorovich Pugachev'e ait 'Sanam' adlı ultra lüks yat, Marmaris koylarına demir attı.
30.05.2017 Yaşam
Lady Lara Bodrum’a demirledi
Lady Lara Bodrum’a demirledi Rus milyarder Aleksander Machkevitch, eşi Anna ve kızı Anna Machkevitch ile birlikte çıktığı Ege turu kapsamında, Yunanistan’ın Rodos Adası’ndan sonra bugün öğle saatlerinde Bodrum’a geldi.
23.05.2017 Yaşam
Rus milyarder boşandığı eşine 453 milyon sterlin nafaka ödedi
Rus milyarder boşandığı eşine 453 milyon sterlin nafaka ödedi İngiltere'nin başkenti Londra'da görülen boşanma davasında mahkeme, Rus milyarderin boşandığı eşine 453 milyon sterlin (yaklaşık 2 milyar 90 milyon lira) ödemesine karar verdi.
11.05.2017 Dünya
Rus milyarderin hayal kırıklığı!
Rus milyarderin hayal kırıklığı! Rus milyarderin tek taksit ödemesi 16 milyon dolar olan lüks yatına el kondu.
17.06.2021 Dünya
Rus milyarder Karapetyan’ın süper lüks yatı Bodrum’da
Rus milyarder Karapetyan’ın süper lüks yatı Bodrum’da ERMENİ asıllı milyarder Rus işadamı Samvel Karapetyan’ın, ’Ace’ isimli 87 metrelik yatı, Bodrum’a getirildi.
10.05.2016 Dünya
450 milyon dolarlık keyif
450 milyon dolarlık keyif Rus milyarder Andrey Melnichenko, yaklaşık yarım milyon dolar maliyetle yaptırdığı yatla adından söz ettiriyor.
26.04.2016 Dünya
Türkiye'ye yatırım yapan Rus milyarderin ofisinde arama
Türkiye'ye yatırım yapan Rus milyarderin ofisinde arama Türkiye’de de yatırımları bulunan Rus iş adamı Mihail Prohorov'a ait iş yerlerinde polisler tarafından arama yapıldı...
15.04.2016 Ekonomi
Rus milyarderi üzecek Çeşme kararı
Rus milyarderi üzecek Çeşme kararı İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 2013 yılında 223 hektar alan için yaptığı Çeşme Altınkum Turizm Merkezi 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı revizyonunu İzmir 1’inci İdare Mahkemesi iptal etti. Çevrede yapılaşmayı kısıtlayacak bu karar 8 yıl önce 20 milyon dolar ödeyerek 175 dönüm arazi alan dünyanın sayılı zenginleri arasında gösterilen Rus Mihail Prohorov’u da etkileyecek.
16.12.2015 Ekonomi
Türk garsonu bahşişe boğdu
Türk garsonu bahşişe boğdu Ege tatilini Marmaris kıyılarında, mega yatı Eclipse'le sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç, bisiklet turu için geldiği iskelede teknenin ipini tutan garsona 2 bin lira bahşiş verdi.
23.10.2015 Yaşam
1.2 milyarlık yatla geldiler
1.2 milyarlık yatla geldiler Ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç’in Rus sevgilisi 33 yaşındaki Dasha Zhukova, özel bir jet ile dün sabah Bodrum’a geldi...
4.10.2014 Magazin
Tarihin en pahalı boşanması!
Tarihin en pahalı boşanması! Rus ‘gübre kralı’ Rybolovlev eşine 4,5 milyar dolar ödeyecek. Elena Rybolovleva’nın avukatı Bonnant, dava sonucunu ‘Tarihteki en pahalı boşanma’ olarak niteledi
20.05.2014 Dünya
Rus milyardere satıldı!
Rus milyardere satıldı! Yunan medyası bu haberle çalkalandı
10.04.2013 Dünya
Zamane Sülün Osman’ı ‘AY’ı sattı!
Zamane Sülün Osman’ı ‘AY’ı sattı! Kenan Doğulu ve Beren Saat de Ay’da komşu
1.10.2012 Ekonomi
Zenginliğin fotoğrafıdır
Zenginliğin fotoğrafıdır Rus milyarder Roman Abramoviç Bodrum’u geziyor
28.09.2012 Yaşam
Abramoviç’in süper yatı Ruslar’ı gezdirecek
Abramoviç’in süper yatı Ruslar’ı gezdirecek RUS milyarder Roman Abramoviç’e ait 86 metre uzunluğundaki süper yat Ecstasea, İstanbul Boğazı’na demirledi...
7.06.2010 Yaşam
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu...
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu... ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından peş peşe yaptırım karalarını açıkladı. Öte yandan ekonomik olarak Rusya'nın nefesini kesecek bir hamle planlanıyor. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın Birleşmiş Milletler kürsüsünden Rusya'nın SWIFT adı verilen uluslararası ödeme sistemiyle olan bağlarının acilen kesilmesini istedi. Peki nedir bu SWIFT sistemi ve ne işe yarıyor? Daha da önemlisi Rusya'nın sistemin dışında bırakılması ne anlama geliyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...
26.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Rus milyarder Bodrum'da beach kapattı!
Rus milyarder Bodrum'da beach kapattı! Milyon dolarlık yatı ile Bodrum’a gelen Rus milyarder Alexander Svetakov, bir beach'i kapatarak çalışanlara 7 bin 500 lira bahşiş bıraktı.
3.07.2020 Yaşam
Soros’un operasyonları deşifre oldu: 2500 belge sızdı
Soros’un operasyonları deşifre oldu: 2500 belge sızdı ABD dış politikasının finansörü ünlü spekülatör Soros da hacklendi. Sızan 2.500 belgede, Soros’un Açık Toplum Vakfı’nın AB seçimlerini etkilediği ve Ukrayna’da aktif olduğu görülüyor
16.08.2016 Ekonomi
Rus milyarderin oğlundan tüyler ürperten itiraflar
Rus milyarderin oğlundan tüyler ürperten itiraflar Rusya, milyarder işadamı İgor Sosin'in eski eşi Anastasya Novikova-Sosina'nın oğlu tarafından korkunç şekilde öldürüldüğü cinayetin şokunu yaşıyor...
6.05.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Milyarder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus milyarder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.