Rockçı

Rockçı

Son dakika rockçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rockçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rockçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rockçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rockçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 rockçı haberi bulunmuştur. Tüm rockçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam Haluk Levent, 8 Şubat 2004 tarihinde yaşamını yitiren Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü rockçı, söz ve müziğinde usta sanatçının imzası bulunan unutulmaz eser 'Islak Islak'la ilgili anısını ilk kez paylaştı.
24.01.2024 Magazin
Teoman'dan samimi açıklama: Ben fırlamayım
Teoman'dan samimi açıklama: Ben fırlamayım Teoman önceki gün Bebek’te bir mekândan çıkarken görüntülendi. Arkadaş ortamlarında söylediği “After parti var mı?” sözünün eğlence amaçlı olduğunu vurgulayan şarkıcı, açıklamasıyla dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
Teoman: Tatile yurt dışına değil, Karaköy'e Eminönü'ne gidiyorum
Teoman: Tatile yurt dışına değil, Karaköy'e Eminönü'ne gidiyorum 80 yaşında evleneceğini söylemesiyle yüzleri güldüren Teoman, tatil yapmadığını bunun yerine boş zamanlarında İstanbul’un tarihi semtlerini dolaştığını söyledi. Uzun zamandır hayatında kimse olmayanı da ekleyen rockçı, itirafta da bulundu.
11.11.2023 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Teoman: 'Kötü alışkanlıklarımı azaltacağım'
Ünlü şarkıcı Teoman: 'Kötü alışkanlıklarımı azaltacağım' Ünlü rockçı Teoman, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Teoman, kötü alışkanlıklarını azalttığını açıkladı.
3.09.2023 Magazin
Erkin Koray hayatını kaybetti
Erkin Koray hayatını kaybetti Bir süredir hayatını Kanada'da sürdüren efsane rockçı Erkin Koray, 82 yaşında yaşamını yitirdi.
7.08.2023 Magazin
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var Teoman, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi. Konser yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamamaktan dert yanan sanatçı, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi.
21.07.2023 Magazin
Teoman takipçilerini eskiye götürdü: Ciddi ciddi ter döküyorum beni beğensinler diye
Teoman takipçilerini eskiye götürdü: Ciddi ciddi ter döküyorum beni beğensinler diye Rock müziğinin sevilen ismi Teoman, sosyal medya hesabından 2018 yılında yazdığı 'Fasa Fiso' kitabından bir bölüme yer verdi. Boğaziçi Üniversitesi matematik bölümünde okuduğu dönemde, para kazanmak için öğrencilere özel ders verdiğini açıklayan ünlü rockçı, o yıllarda verdiği mücadeleyi anlattı.
20.06.2023 Magazin
EYT'li Teoman: İnsanların dalga geçmesi hoşuma gidiyor
EYT'li Teoman: İnsanların dalga geçmesi hoşuma gidiyor Hemen her röportajında yarı emekli olduğunu, eskisi gibi çalışkan olmadığını ve genelde boş boş dolaştığını itiraf eden rockçı Teoman önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Yeni çalışmalarından bahseden Teoman, kendisine yöneltilen 'EYT' (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) ile ilgili soruya da yanıt verdi.
6.06.2023 Magazin
Teoman: İlham öyle 'hadi' deyince gelen bir şey değil
Teoman: İlham öyle 'hadi' deyince gelen bir şey değil Rockçı Teoman, 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile evliliğinden dünyaya gelen ve 10 yaşındaki kızı Zeyno ile birlikte geçtiğimiz gün AVM’de objektiflere yansıdı.
26.05.2023 Magazin
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı!
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı! Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin İstanbul galası, dün akşam yapıldı. Hayranları, filmin afişinin ve Barış Akarsu’nun maketinin önünde hatıra pozu çektirdi. Yoğun bir katılımın olduğu galaya katılan Akarsu’nun babası Selahattin Bey ve kız kardeşi Nesrin Hanım, sanatçının şarkılarını hayranları ile birlikte gözyaşları içerisinde seslendirdi.
16.11.2022 Magazin
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler DEAŞ ve PKK'lı teröristlerin yeni yöntemi deşifre oldu. Polisi atlatmak için kılıktan kılığa giren teröristlerin görüntüleri dikkat çekti.
5.10.2022 Gündem
Hakkari kırsalında araziye tuzaklanmış EYP imha edildi
Hakkari kırsalında araziye tuzaklanmış EYP imha edildi Hakkari kırsalında güvenlik güçlerinin arazi arama-tarama faaliyetleri sırasında, PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu. Patlayıcı, olay yerinde kontrollü olarak imha edildi.
18.04.2022 Gündem
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum'
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum' Antalya'nın Kaş ilçesindeki Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaptığı sırada 'Rockçı İmam' olarak tanınıp, konser için izin almadığı gerekçesiyle ihraç edildiğini söyleyen Ahmet Muhsin Tüzer (51), görevine dönmek için bu kez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurdu. Türk vatandaşı olarak hakkını AİHM'de aramanın kendisine zor geldiğini belirten Tüzer, "Çok sevdiğim ve büyük hizmetler yapmama aracı olan imamlık görevine tekrar döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
18.04.2022 Yaşam
Ünlü rockçı Mark Lanegan hayatını kaybetti
Ünlü rockçı Mark Lanegan hayatını kaybetti Amerikalı rock topluluğu Queens of the Stone Age'in yıldızı Mark Lanegan, 57 yaşında hayatını kaybetti.
22.02.2022 Magazin
Ünlü müzisyen Aslı Gökyokuş kötü haberi duyurdu!
Ünlü müzisyen Aslı Gökyokuş kötü haberi duyurdu! Aslı Gökyokuş’un babası Metin Gökyokuş, kızının evinin bahçesinde felç geçirdi. Ünlü rock’çı tedavisi devam eden babası için duygusal bir mesaj yayınladı.
25.07.2021 Magazin
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın...
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın... Tüm dünyada adeta bir akım haline gelen MeToo hareketi ile birçok ünlü isim tacizle suçlandı. Son olarak ABD’li ünlü rockçı Marilyn Manson 5 kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı. Marilyn Manson'ı tacizle suçlayanlar arasında nişanlısı olan oyuncu Evan Rachel Wood de bulunuyor.
3.02.2021 Dünya
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı? Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?
7.02.2020 Gündem
Erdemli'de Teoman rüzgarı!
Erdemli'de Teoman rüzgarı! Ünlü rockçı Teoman sevenleriyle Erdemli'de buluştu.
16.08.2019 Kültür Sanat
Teoman sevenleriyle buluştu!
Teoman sevenleriyle buluştu! Ünlü rockçı Teoman’ı sevenleriyle 2 Ağustos Cuma akşamı buluştu.
3.08.2019 Kültür Sanat
'Aldattım, aldatıldım' itirafı
'Aldattım, aldatıldım' itirafı Zor bir hayat yaşadığını anlatan Fatma Turgut, aldattığını ve aldatıldığını itiraf etti. Şarkıcı, “O kız gençti ve her hissin nasıl olduğunu bilmek istedi. Ben kendimi çoktan affettim” dedi.
28.07.2019 Magazin
"Çok dost kaybedebilirim"
"Çok dost kaybedebilirim" Rockçı Haluk Levent, telefonuna gelen mesajların son yıllarda oldukça arttığını ve bunlara dönüş yapamadığı için çok dost kaybedebileceğini belirtti.
27.07.2019 Magazin
"Edis gibi dans edemem"
"Edis gibi dans edemem" Haluk Levent Denizbank Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Harbiye Açıkhava sahnesindeydi.
13.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rockçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rockçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.