Teoman

Teoman

Son dakika teoman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teoman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teoman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teoman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teoman gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.395 teoman haberi bulunmuştur. Tüm teoman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor?
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri yakında başlıyor. Tanıtımları dönen Yaban Çiçekleri'nin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman yer alıyor. Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu da dikkat çekiyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?n Yaban Çiçekleri oyuncuları kimler? İşte detaylar...
20.03.2024 Magazin
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-45” Operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşılarının da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar!
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar! Şarkıcı Teoman önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Takıntılı hayranı nedeniyle mahkemeye başvuran Teoman “Aslında kızmıyorum ama yine de korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Magazin
Rotary'lerden kadınlara destek
Rotary'lerden kadınlara destek Adana Taşköprü Rotary ve Seyhan Rotary Kulüpleri’nin Girişimci Kadınlar Projesi (GİKA)’nden 100 den fazla kadın yararlandı.
24.01.2024 Adana
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
Teoman'dan samimi açıklama: Ben fırlamayım
Teoman'dan samimi açıklama: Ben fırlamayım Teoman önceki gün Bebek’te bir mekândan çıkarken görüntülendi. Arkadaş ortamlarında söylediği “After parti var mı?” sözünün eğlence amaçlı olduğunu vurgulayan şarkıcı, açıklamasıyla dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması: Hayır demem
Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması: Hayır demem Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Berrak Tüzünataç, aşk hayatıyla ilgili konuştu. .Ünlü oyuncu, Teoman'ın , "Yeni yılda biraz daha spor yapıp hayatıma önem vereceğim" cümlesini de değerlendirdi.
8.01.2024 Magazin
EYT'den emekli oldu ve para biriktirmeye başladı! Özlem Yıldız maaşını açıkladı
EYT'den emekli oldu ve para biriktirmeye başladı! Özlem Yıldız maaşını açıkladı 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesiyle birlikte yüz binlerce vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Pek çok ünlü isim de yeni düzenleme ile birlikte erken emeklilik imakanına kavuştu. Son olarak emekli olan Özlem Yıldız da maaşını açıkladı.
23.11.2023 Magazin
Teoman: Tatile yurt dışına değil, Karaköy'e Eminönü'ne gidiyorum
Teoman: Tatile yurt dışına değil, Karaköy'e Eminönü'ne gidiyorum 80 yaşında evleneceğini söylemesiyle yüzleri güldüren Teoman, tatil yapmadığını bunun yerine boş zamanlarında İstanbul’un tarihi semtlerini dolaştığını söyledi. Uzun zamandır hayatında kimse olmayanı da ekleyen rockçı, itirafta da bulundu.
11.11.2023 Magazin
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı Selahattin Taşdöğen’in Hamas-İsrail savaşı hakkındaki sözleri tartışma yarattı.
22.10.2023 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
EYT ile emekli olmuştu! Hamdi Alkan kaç lira maaş aldığını açıkladı
EYT ile emekli olmuştu! Hamdi Alkan kaç lira maaş aldığını açıkladı Ekranların deneyimli ismi Hamdi Alkan önceki gün katıldığı bir etkinlikte görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Hamdi Alkan EYT’den emekli olduğunu açıkladı.
25.09.2023 Magazin
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma!
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma! İzmit’te, icra memuru Bünyamin Alyakut'u (55) tabanca ile vurarak yaralayan avukat Teoman Ekşioğlu (45) tutuklu yargılandığı davada, mağduru yalan tanıklık yaptığı için vurduğunu öne sürerek, “Kendisini bu sebeple vurdum, ancak öldürmek istemedim. Ayaklarına doğru ateş ettim” dedi. Ekşioğlu, “Ben yaptığım işin arkasındayım. ‘Pişman değilim’ ve ‘müşteki aklını başına alsın’ cümlelerini bir anlık öfkeyle söyledim” diyerek tahliyesini istedi.
14.09.2023 Yaşam
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
Ünlü şarkıcı Teoman: 'Kötü alışkanlıklarımı azaltacağım'
Ünlü şarkıcı Teoman: 'Kötü alışkanlıklarımı azaltacağım' Ünlü rockçı Teoman, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Teoman, kötü alışkanlıklarını azalttığını açıkladı.
3.09.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Teoman basın mensuplarını konserinden kovdu
Ünlü şarkıcı Teoman basın mensuplarını konserinden kovdu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kocaeli'de konser veren ve halk tarafından konsere geç çıktığı için ıslıklarla tepki gösterilen ünlü şarkıcı Teoman, görevli basın mensuplarını alandan kovdu.
31.08.2023 Magazin
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.
26.08.2023 Magazin
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var Teoman, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi. Konser yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamamaktan dert yanan sanatçı, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi.
21.07.2023 Magazin
Teoman takipçilerini eskiye götürdü: Ciddi ciddi ter döküyorum beni beğensinler diye
Teoman takipçilerini eskiye götürdü: Ciddi ciddi ter döküyorum beni beğensinler diye Rock müziğinin sevilen ismi Teoman, sosyal medya hesabından 2018 yılında yazdığı 'Fasa Fiso' kitabından bir bölüme yer verdi. Boğaziçi Üniversitesi matematik bölümünde okuduğu dönemde, para kazanmak için öğrencilere özel ders verdiğini açıklayan ünlü rockçı, o yıllarda verdiği mücadeleyi anlattı.
20.06.2023 Magazin
EYT'li olan ünlüler bakın kimler!
EYT'li olan ünlüler bakın kimler! 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesiyle birlikte yüz binlerce vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Pek çok ünlü isim de yeni düzenleme ile birlikte erken emeklilik imakanına kavuştu. İşte EYT'li olan o ünlüler...
15.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Teoman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teoman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.