Gazete Vatan Logo
Magazin Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam

Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam

Haluk Levent, 8 Şubat 2004 tarihinde yaşamını yitiren Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü rockçı, söz ve müziğinde usta sanatçının imzası bulunan unutulmaz eser 'Islak Islak'la ilgili anısını ilk kez paylaştı.

Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam

İsmail Hacıoğlu'nun başrol oynadığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yüksel Aksu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın galasına katılanlar arasında Haluk Levent de yer aldı.

"BANA DA TEKLİF GELMİŞTİ AMA BEN YAPAMAM"

55 yaşındaki rockçı, "Film aslında geç oldu. İsmail Hacıoğlu'nu merak ediyorum, oyunculuğunu çok beğeniyorum. Cem Karaca'yı oynamak herkese nasip olmaz. Bana da başka bir projeden Cem Karaca'yı oynamam için teklif gelmişti ama ben yapamam" şeklinde konuştu.

"ŞAPKALI BİR ADAM ŞARKI YAPMIŞ"

Usta sanatçı ile bir anısını da anlatan Haluk Levent, "Islak Islak şarkısı henüz stüdyodayken, onlarla çalışan aranjör Yıldıray Gürgen'le beraber kalıyorduk. Yıldıray, 'Senin Yollarda Bulurum Seni albümün çıkacak. Şapkalı bir adam şarkı yapmış' dedi. Yıldıray yurt dışında yaşadığı için sanatçıları tanımıyordu. Şarkıyı bir getirdi, Islak Islak. Ben de şarkıyı barlarda söylemeye başladım" dedi.