Rize-Artvin

Rize-Artvin

Son dakika rize-artvin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rize-artvin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rize-artvin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rize-Artvin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rize-artvin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.947 rize-artvin haberi bulunmuştur. Tüm rize-artvin haberleri aşağıda listelenmiştir.
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı Dışişleri Bakanlığı, AVRUPA Birliği (AB) Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı'nın 52 milyon avro bütçeli ikinci ve son teklif çağrısının başvuru süreci başladı.'Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı', 2021-2027 dönemi ikinci çağrısından 25 il yararlanacağı vurgulandı.
1.04.2024 Gündem
Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardı
Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardı Kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Son hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yapılan tahminlere göre; Marmara, Akdeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri yağmurlu, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgeleri ise karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı olacak. Yağışların; Marmara, Doğu Akdeniz, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Bolu, Düzce, Rize, Artvin, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa'da kuvvetli olması bekleniyor.
10.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası Pegasus 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. Pegasus indirimli bilet fiyatlarını açıkladı.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerde Rize’de milletvekili sayısında bir düşüş yaşadıklarını belirterek “Herhalde yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek bu gayretlerle birlikte inşallah Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum” dedi.
4.11.2023 Gündem
Meteoroloji'den 11 il için sarı ve turuncu kodu uyarı! Orhan Şen sel riskinin olduğu bölgeleri açıkladı
Meteoroloji'den 11 il için sarı ve turuncu kodu uyarı! Orhan Şen sel riskinin olduğu bölgeleri açıkladı Son dakika haberi Meteoroloji'den geldi. 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge hava tahmin raporunu açıkladı. Sağanak yağışın devam ettiği Samsun'da sel riskine karşı eğitime bir gün ara verildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, yaptığı açıklamada "Öğleden sonra Rize, Artvin ve Trabzon doğusu risk altında. Gündüz saatinde ise Samsun, Ordu, Trabzon'da yağışlar devam ediyor. Bu bölgelerde risk var. Aniden gelecek sel buralarda. Yağmur başlasın, sonra bakarım, demek hatalı görüş." ifadelerini kullandı.
2.10.2023 Gündem
Meteoroloji bölge bölge alarm verdi! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji bölge bölge alarm verdi! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars çevreleri ile Van'ın kuzey ve doğusu, Ağrı'nın güney ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
18.09.2023 Yaşam
İşte depreme karşı en güvenli 21 il! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!
İşte depreme karşı en güvenli 21 il! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı! Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin depreme karşı en güvenli 21 ilini açıkladı.
7.09.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Eskişehir'de yarın beklenen sağanak nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
6.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
ROKETSAN, uzun menzilli füze TAYFUN'un yeni görüntülerini paylaştı
ROKETSAN, uzun menzilli füze TAYFUN'un yeni görüntülerini paylaştı ROKETSAN, Türkiye'nin şu ana kadarki en uzun menzilli füzesi TAYFUN'un test atışına ilişkin yeni bir video yayımladı.
13.06.2023 Ekonomi
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü. Antalya'dan yola çıkan çift, karavanda ürettikleri deri ürünleri pazaryerlerinde satarak dünyayı gezecek ve Türk kültürünü tanıtacak.
12.06.2023 Yaşam
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi Türkiye için bir sevindiren haber de Rize'den geldi. Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ROKETSAN) tarafından geliştirilen yerli füze 'Tayfun'un test atışının 2'ncisi, Rize- Artvin Havalimanı'ndan yapıldı.
23.05.2023 Gündem
ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulama ekranı! İŞKUR Rize Çamlıheşin, Hopa, Trabzon Çaykur kura çekimi sonuç listesi…
ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulama ekranı! İŞKUR Rize Çamlıheşin, Hopa, Trabzon Çaykur kura çekimi sonuç listesi… 2023 ÇAYKUR kura sonuçları listesi için sorgulamalar devam ediyor. İŞKUR tarafından yapılacak alımlarda toplam 49 çay fabrikasında istihdam edilecek mevsimlik işçiler belli oldu. Alımlar Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki 49 fabrika için yapıldı. Çaykur 1365 mevsimlik emekçi alımı çekilişi 14 Nisan Cuma günü Rize Gençlik ve Spor Salonu’nda saat 09.00’da başladı, akşam 19.00’a kadar sürdü. ÇAYKUR bünyesindeki 51 fabrikada çalışmak üzere başvuran 38 bin 763 kişi arasından belirlenen mevsimlik işçiler için Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda noter huzurunda kura çekildi. Peki, ÇAYKUR kura çekimi sonuçları ve isim listesi ne zaman açıklanacak? İşte ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
15.04.2023 Personel Alımı
ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi! 1365 mevsimlik işçi alımı ÇAYKUR kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Çaykur kura çekimi isim listesi belli oldu mu? ÇAYKUR kura sonucu sorgulama!
ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi! 1365 mevsimlik işçi alımı ÇAYKUR kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Çaykur kura çekimi isim listesi belli oldu mu? ÇAYKUR kura sonucu sorgulama! ÇAYKUR kura sonuçları isim listesi 2023 sorgulaması başladı. ÇAYKUR 1.365 mevsimlik işçi alımı personel alımı sonuçları için sabırsız bekleyiş başladı. İŞKUR üzerinden alınacak işçiler toplam 49 çay fabrikasında istihdam edilecek. Alımlar Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki 49 fabrikaya yapılıyor. İşte, 2023 ÇAYKUR kura sonuçları isim listesi sorgulama…
14.04.2023 Personel Alımı
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program Ramazan ayına sayılı günler kala Türk Hava Yolları (THY) İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 'Ramazan'ı İstanbul'da geçir' paket programıyla Uzak Doğu ülkelerinde bulunan Müslümanları İstanbul'a getirmeyi planladıklarını açıkladı.  
13.03.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Tren hatlarımızda milli trenleri kullanacağız
Bakan Karaismailoğlu: Tren hatlarımızda milli trenleri kullanacağız Türkiye Yüzyılı Zirvesi ve Para Sohbetleri programına gönderdiği video mesajla katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Son 20 yılda ülkemizin ulaşım ve iletişim altyapısına yaklaşık 1 trilyon 743 Milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Çok yakında hızlı tren hatlarımızda TÜRASAŞ’ın ürettiği milli trenleri kullanacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne derlerse desinler biz yatırımlarımızı kesmeyeceğiz. Türkiye’yi Asya, Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Kafkaslar ve Kuzey Karadeniz ülkeleri arasında ulaşımın her modunda uluslararası bir koridora çevireceğiz" dedi.  
2.02.2023 Ekonomi
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvinli ailenin evine konuk oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvinli ailenin evine konuk oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri ile Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni sonrasında, Bilal-Seher Tosun çiftinin evine konuk oldu. Ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını anlatan Bilal Tosun, "Cumhurbaşkanı'mız anahtar teslimi sırasında bize 'Çayınız var mı?' diye sordu. 'Elbette, sizi bekliyoruz' dedim. Bizleri ziyaret etti, çok mutlu olduk." diye konuştu.
22.11.2022 Gündem
Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji ve uzman isim gün gün duyurdu, sıcaklık 7 dereceye düşecek
Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji ve uzman isim gün gün duyurdu, sıcaklık 7 dereceye düşecek Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Kuvvetli sağanak başlıyor. Kasım ayına yaklaşılırken, havalar da değişkenlik gösteriyor. Bir gün yağmur yağarken, diğer gün güneş açıyor. Vatandaşlar da hava durumuna ilişkin tahminleri yakından takip ediyor. Kar yağışı ve önümüzdeki günlerde bizi nasıl bir havanın beklediğine ilişkin de Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen yeni tahminlerde bulundu. Yarın MGM'nin haritasına göre bazı illerde sıcaklıkların 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Peki hangi illerde yağış var? Kar yağacak mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte son yapılan açıklamalar ve hava durumu tahminleri...
20.10.2022 Gündem
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar?
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Tayfun menzili nedir, özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Roketsan tarafından tasarlanıp geliştirilen yerli ve milli Tayfun Balistik Füzesi'nin ilk test atışı yapıldı. 561 kilometre uzaktaki hedefi vurdu. İşte Tayfun balistik füzesi hakkında merak edilenler…
18.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Yerli füze Tayfun! 561 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabet
Yerli füze Tayfun! 561 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabet Rize'de Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (ROKETSAN) geliştirdiği yerli füze 'Tayfun' test edildi. Karadan denize yapılan uzun menzilli atışta 'Tayfun', 561 kilometre uzaklıktaki hedefi başarı ile vurdu.
18.10.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden şimdiye kadar 2 milyondan fazla aracın geçiş yaptığını belirterek, "Malkara- Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile yoldan 27,8 milyon kilometre, zamandan 3,6 milyon saat tasarruf sağladık" dedi.
29.08.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden şimdiye kadar 2 milyondan fazla aracın geçiş yaptığını belirterek, "Malkara- Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile yoldan 27,8 milyon kilometre, zamandan 3,6 milyon saat tasarruf sağladık" dedi.
29.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rize-Artvin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rize-artvin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.