Restoran Destek

Restoran Destek

Son dakika restoran destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan restoran destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını restoran destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Restoran Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan restoran destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 restoran destek haberi bulunmuştur. Tüm restoran destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı
Destek ödemesi! Başvuru süreci başladı Yüz binlerce kişi bekliyordu. Güzel haber geldi. Destek ödemeleri için başvuru süreci başladı. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Bakan Pekcan ciro kaybı desteği için başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
19.02.2021 Ekonomi
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira...
Destek ödemeleri başlıyor! Detaylar belli oldu, en az 2 bin lira... Destek ödemeleri ile ilgili flaş karar! Yüz binleri ilgilendiriyor. En az 2 bin lira ödenecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok sayıda kişi yararlanacak. Destek ödemesi ise koronavirüs salgınından faaliyetlerinin kısıtlanması nedeniyle zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti veren işletme sahiplerini ekonomik olarak rahatlayacak. Destek programı başvuru süresi, bir aydan az olmamak üzere Ticaret Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden duyurulacak.
17.02.2021 Ekonomi
Para desteği ile ilgili son dakika açıklaması!
Para desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Nakit para desteği sağlanacak. Yüz binlerce kişi başvuruda bulunmak için bekliyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Para desteği almak isteyen vatandaşlar başvuru sürecinin ne zaman başlayacağını ve kimlerin desteklerden yararlanabileceğini merak ediyordu. Detaylar belli olmaya başladı. Para desteği en az 2 bin lira olacak. en fazla ise 40 bin lira olabilecek. İşte ciro kaybı desteğinin detayları...
7.02.2021 Ekonomi
Para desteği verilecek! En az 2 bin lira, ödemeler...
Para desteği verilecek! En az 2 bin lira, ödemeler... Yüz binlerce kişi ilgilendiriyor. Para desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Nakit destek ödemeleri başlayacak. Çok sayıda kişinin yaralanacağı para desteği ile ilgili detaylar belli oldu. Başvurular gelecek hafta başlayacak. Vatandaşlar için kurtarıcı olacak ödemler en az 2 bin lira olacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Peki destek ödemelerinden kimler yaralanabilecek? 200 bin restoran, lokanta ve kafeye ciro desteği alacak. Devlet tarafından sağlanacak destek ödemeleri 2 bin liradan az, 40 bin liradan fazla olmayacak.
7.02.2021 Ekonomi
Hesaba yatacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı, 2000 lira...
Hesaba yatacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı, 2000 lira... Devlet harekete geçti ve resmen duyuruldu. Hesaplara en az 2 bin lira yatacak. Tek tek hesaplandı ve çalışmalara başlandı. Liste çıkarılıyor. En az 2 bin TL, en fazla 40 bin TL olmak üzere destek ödemesi yapılacak. Ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün açıklamıştı. Pandemi sebebiyle bir süredir kapalı olan restoran, lokanta ve kafelere para ödenecek. Cirosu 3 milyon lira ve altı olan işletmeler desteklenecek. Destekten tek seferlik yararlanılabilecek. Kararname çıktıktan sonra ödemeler başlayacak. Peki bu destekten kimler yararlanacak? Hesaplamalar nasıl yapılıyor? İşte kuruşu kuruşuna destek tablosu ve tüm detaylar...
28.01.2021 Ekonomi
Sanat ile Alaçatı’ya sahip çıkıyoruz
Sanat ile Alaçatı’ya sahip çıkıyoruz Yıl boyunca farklı etkinlik ve festivallere ev sahipliği yapan ve turizmde Türkiye’nin markası olan Alaçatı, bugün ve yarın üçüncü kez ‘Alaçatı Sanat Haftası’na ev sahipliği yapıyor. Ege’nin sanat başkenti Alaçatı, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sanatçılara bir hafta boyunca sokaklarını açıyor. Alaçatı Kültür Derneği Başkanı Aysun Yenici ile bu haftanın özelliğini konuştuk.
6.10.2017 Magazin
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yine seyirciyi ekrana kilitledi. Hayri'nin Laz Kızı için Nalan'ı bırakmak istemesi bölüme damga vurdu. Peki, Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
2.06.2023 Magazin
CZN Burak'tan takdir toplayan hareket!
CZN Burak'tan takdir toplayan hareket! 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek olan ve yardımlarda bulunan Hataylı restoran sahibi CZN Burak Özdemir, son hareketiyle takdir topladı. CZN Burak, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de yaşayan Fatma teyzenin hasar gören evini yeniledi.
24.04.2023 Magazin
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız'
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız' Avcılar'daki restoranda diğer masalarda oturanları rahatsız ettikleri iddia edilen müşteriler, restoran çalışanları tarafından uyarılınca kavga çıktı. Restoranda bulunan 3 kişinin haber vermesi üzerine pala ve bıçakla gelen 6 kişi, restoranın müdürünü kolundan yaralayarak kaçtı.
19.01.2023 Yaşam
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı Güngören’de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.
19.01.2023 Yaşam
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı Marketlerden gelen “fiyat sabitleme” hamlesinin ardından restoran ve lokantaların çatı örgütü TÜRES’ten de çağrı geldi. TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, son dönemde birçok girdi fiyatında gerileme yaşandığını belirterek, “Buradan tüm restoran ve lokantalara ramazanda fiyatları sabitleme çağrısında bulunuyoruz” dedi. TÜRYİD’den ise “Fiyat sabitleme Don Kişot’luk olur” yanıtı geldi.
13.01.2023 Ekonomi
Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar! Fabrika gibi lise...
Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar! Fabrika gibi lise... Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar; lise adeta bir fabrika gibi işliyor. Öğrenciler öğrenim gördükleri alanda uzmanlaşıyor, ellerinden birçok iş geliyor. Ekmek ve barista eğitimi alan öğrenciler, okul önünde vatandaşlara satış yapıyor. İşte hem öğrenip hem kazanç elde eden öğrencilerin başarı hikayesi...
25.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtara müjde: Ödenekleri kesilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtara müjde: Ödenekleri kesilmeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Muhtarlarımızın izin, hastalık veya başka sebeplerle görev başında bulunamadıkları zamanlarda ödenekleri kesilmeyecek" dedi.
19.10.2022 Siyaset
Yemek kartları kalkıyor mu, yemek yardımı istisnası nedir? Yemek ücreti istisnası 2022!
Yemek kartları kalkıyor mu, yemek yardımı istisnası nedir? Yemek ücreti istisnası 2022! Cumhurbaşkanı Erdoğan yemek kartlarına yönelik açıklama yaptı. Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Ticaret Odası 140. Yıl Özel Ödülleri programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yemek ödemelerinde restoran, lokanta ve yemek kartı kullanma zorunluluğunu kaldırıyoruz. Çalışanlara nakden ödenen yemek bedeli tutarları da vergi istisnası kapsamına girecektir" dedi. Peki, Yemek kartları kalkıyor mu, yemek yardımı istisnası nedir?
26.09.2022 Çalışma Hayatı
Beyrut’ta bankaya girerek çalışanlarını rehin almıştı gerçek ortaya çıkınca kahraman oldu!
Beyrut’ta bankaya girerek çalışanlarını rehin almıştı gerçek ortaya çıkınca kahraman oldu! Dünyanın gözü Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen banka baskınındaydı. Bir bankaya girip insanları rehin alan ve üzerine benzin dökerek kendini yakmakla tehdit eden adamsa bir anda halk kahramanı oldu. Banka baskıncısından kahramana dönüşen adamın hikâyesi de en az Lübnan ve Beyrut’un hikâyesi kadar hüzünlü…
12.08.2022 Dünya
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığınca örgütlü şekilde mali suç işleyen gruplara yönelik sabah saatlerinde 43 ilde eş zamanlı “Dümen Operasyonu” başlatıldı. Operasyon kapsamında mali suç örgütleri üyesi 226 şahıs hakkında gözaltı kararı bulunurken, 268 şahıs ifadelerine başvurulmak üzere Emniyete davet edilecek. Operasyon kapsamında şu ana kadar 176 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2022 Gündem
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı Karadeniz gazıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bakan resmen duyurdu. Çalışmalar başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazını 2023’e yetiştirmek için ekiplerin büyük bir gayretle sahada çalıştıklarını belirterek, “Yavuz’un göreve başlamasıyla böylece 3 gemimiz de aynı anda Karadeniz’de çalışmaya başladı" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
22.04.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Michelin Rehberi'nden aldığı destekle İstanbul marka değerini sağlamlaştıracak
Bakan Ersoy: Michelin Rehberi'nden aldığı destekle İstanbul marka değerini sağlamlaştıracak Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi'nin mercek altına aldığı 38. Destinasyon İstanbul oldu. Michelin Rehberi'nin Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Yeme-içme sektörümüz, Michelin Rehberi'nden aldığı bu destekle şüphesiz global gastronomi turizmi hareketliliğinden hak ettiği payı alacak ve İstanbul marka değerini sağlamlaştırarak, dünya gastrocity'leri arasında önemini artıracaktır" dedi.
21.04.2022 Siyaset
Midyeci Ahmet’ten yeni ayıp! Şimdi de yarı hissesini satışa çıkarttı
Midyeci Ahmet’ten yeni ayıp! Şimdi de yarı hissesini satışa çıkarttı Midyeci Ahmet adıyla bilinen Ahmet Çiçek, ayrıldığı eşi Deniz Çelebi'ye devredilen Beşiktaş şubesinin karşısına aynı isimle şube açtığını söylemişti. Çiçek şimdi de eşiyle bölüştükleri Beşiktaş’taki dubleks evin yarı hissesini satışa çıkarttı. Deniz Çelebi, "Beni batırmak için elinden geleni yaptı. Benim iki çocuğumun babası, daha ne kadar kötü olabilir dedim. Dün de emlakçımız aradı. Ahmet’in evimizdeki yüzde 50 hissesini satılığa çıkardığını öğrendim. Evin fiyatı yüksek olduğu için benim kalan hisseyi alma şansım yok. Kira isterse verme durumum da yok." dedi. Midyeci Ahmet Çiçek ise hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.
7.04.2022 Gündem
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu...
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu... Mevduat hesapları ile ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kur korumalı mevduat hesapları 31 Aralık 2022'ye kadar açılabilecek, 90 günden kısa, 370 günden uzun vade olmayacak. Türk Lirası birikimlerini kurdaki değişimlere karşı korumak isteyen vatandaşlar Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açtırabiliyor. Hesap açılışının ardından hem vade sonunda getiri elde ediliyor, hem de kur hareketlerine karşı birikim korunmuş oluyor. Resmi Gazete'de "Mevduat ve Katılma Hesaplarının Kur Artışlarına Karşı Desteklenmesine İlişkin Karar" yayımlandı.
24.02.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Restoran Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki restoran destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.