Resmi Gazetede Yayımlandı

Resmi Gazetede Yayımlandı

Son dakika resmi gazetede yayımlandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmi gazetede yayımlandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmi gazetede yayımlandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmi Gazetede Yayımlandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmi gazetede yayımlandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 resmi gazetede yayımlandı haberi bulunmuştur. Tüm resmi gazetede yayımlandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AYM Başkanlığı'na Kadir Özkaya'nın seçilmesi Resmi Gazete'de
AYM Başkanlığı'na Kadir Özkaya'nın seçilmesi Resmi Gazete'de Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na Kadir Özkaya'nın seçilmesine dair karar, Resmi Gazetede yayımlandı.
21.03.2024 Gündem
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Planlı üretimle üretici de ülke de kazanacak
Planlı üretimle üretici de ülke de kazanacak Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2024 yılından itibaren uygulanmaya başlanılan Tarımsal Üretim Planlaması projesi ile hem üreticinin hem de ülkenin kazanacağı vurgulanarak ekonomik, sosyal ve çevresel açıdan yaşanan gelişmeler ile küresel iklim değişikliği ve su kısıtının planlı üretimi zorunlu hale getirdiği vurgulandı.
5.02.2024 Adana
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına ek zamla birlikte yüzde 49,25 oranında artış yapıldı. Emekli zam farklarının Resmi Gazetede yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanmaya başlandı. Yüzde 5 zam farkına yönelik kanun teklifi, Meclis'te kabul edildi. Emekli maaş farkları, düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından hesaplara yatırılacak. Peki, Emekli farkları Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Otomobil piyasasını yakından ilgilendiren gelişme! İkinci el, sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek
Otomobil piyasasını yakından ilgilendiren gelişme! İkinci el, sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazetede yayımlandı. Yönetmeliğe göre; ikinci el araçların fiyatının, sıfır liste fiyatından yüksek belirlenmesi 1 Ocak 2024'e kadar yasaklandı.
5.07.2023 Ekonomi
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
7500 TL emekli maaşı Resmi Gazetede yayımlandı mı? Zamlı emekli maaşı ne zaman ödenecek, emekli maaşları erken yatacak mı? 2023 SSK, Bağkur, Emekli Sandığı!
7500 TL emekli maaşı Resmi Gazetede yayımlandı mı? Zamlı emekli maaşı ne zaman ödenecek, emekli maaşları erken yatacak mı? 2023 SSK, Bağkur, Emekli Sandığı! En düşük emekli maaşı Resmi Gazetede yayımlandı mı, zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye çıkarıldı ve kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. SSK ve Bağ-Kur emekli aylığı ödemeleri ise ödeme tarihleri genellikle maaşın son rakamına göre belirlenir. Örneğin, son rakamı 0 olan emekli maaşları her ayın 3'ünde, son rakamı 1 olanlar 4'ünde, son rakamı 2 olanlar 5'inde, son rakamı 3 olanlar 6'sında, son rakamı 4 olanlar 7'sinde, son rakamı 5 olanlar 8'inde, son rakamı 6 olanlar 9'unda, son rakamı 7 olanlar 10'unda, son rakamı 8 olanlar 11'inde ve son rakamı 9 olanlar da 12'sinde ödenir. Peki, 7500 TL emekli maaşı Resmi Gazetede yayımlandı mı? Zamlı emekli maaşı ne zaman ödenecek, emekli maaşları erken yatacak mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 7 bin 500 TL emekli maaşı Nisan’da mı yatacak?
4.04.2023 Emekli
7. yargı paketi maddeleri 2023! Yargı paketi Resmi Gazetede yayımlandı mı, yargı paketi yasalaştı mı? 7. yargı paketinde ceza indirimi var mı, genel af çıkacak mı?
7. yargı paketi maddeleri 2023! Yargı paketi Resmi Gazetede yayımlandı mı, yargı paketi yasalaştı mı? 7. yargı paketinde ceza indirimi var mı, genel af çıkacak mı? 7. Yargı Paketi maddeleri merak ediliyor. Adalet Bakanlığı'nın yürüttüğü 7. Yargı Paketi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Kanunla birlikte, çocuğu hasta annelere infaz ertelemesi getirilirken, uyuşturucuyla mücadelede ağır cezalar öngörülüyor. Haciz işlemleri hakim kararıyla olacak. Göçmen kaçakçılığı suçu artacak. Peki, Yargı paketi Resmi Gazetede yayımlandı mı, yargı paketi yasalaştı mı? 7. yargı paketinde ceza indirimi var mı? İşte 7. yargı paketi maddeleri 2023…
29.03.2023 Gündem
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri!
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri! Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörlüğü görevine Prof. Dr. Bülent Kent'in ataması yapıldı. Atamanın açıklanmasının ardından Bülent Kent hakkında yapılan aramalar arttı. Adü öğrencileri yeni rektörlerini sorguluyor. Peki, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yeni rektörü Bülent Kent kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bülent Kent'in kariyeri ve hayatı...
15.03.2023 Eğitim
Kur korumalı mevduat hesapları için yeni karar!
Kur korumalı mevduat hesapları için yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Kur Korumalı Türk lirası mevduat ve katılma hesapları 31 Aralık 2023'e kadar açılabilecek.
17.12.2022 Ekonomi
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! 1 Aralık Perşembe günü başlıyor, uymayana ceza uygulanacak. Yozgat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Komiser Eren Yavuz, kış lastiği uygulamasının hangi tarihlerde hangi araçlar için zorunlu olacağını açıkladı.
30.11.2022 Gündem
Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği resmî gazetede yayımlandı! Müzik yayını yapan iş yerlerinin çalışma saatlerine bölge düzenlemesi
Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği resmî gazetede yayımlandı! Müzik yayını yapan iş yerlerinin çalışma saatlerine bölge düzenlemesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 'Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği', Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmeliğe göre, müzik yayını yapan iş yerlerinin çalışma saatleri; yaz ve kış dönemi, yörenin özellikleri, stratejik gürültü haritaları ve eylem planları dikkate alınarak İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı ile yeniden düzenlenebilecek. Açık havada gerçekleştirilen etkinlikler, 10.00-01.00 saatlerinde yapılacak.
30.11.2022 Gündem
Petrol müjdesi! Petrol ile ilgili peş peşe açıklamalar! Siirt, Batman, Mardin, Manisa...
Petrol müjdesi! Petrol ile ilgili peş peşe açıklamalar! Siirt, Batman, Mardin, Manisa... Petrol müjdesi verildi. O illere piyango vurdu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) Siirt, Batman ve Mardin’de petrol arama ruhsatının süresi 11 Temmuz 2024'e kadar uzatıldı. Öte yandan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in Kurtalan ilçesinde 'Karabağ-2' petrol kuyusu açarak petrol arayacak. Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde Mustafa Yüksel’e ait zeytin bahçesindeki su kuyusundan akan yanıcı ve petrole benzer siyah sıvı ile ilgili Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yetkililerinin (TPAO) analizleri tamamlanmıştı. TPAO’nun analiz sonucuna göre, çıkan sıvının yüzde 94’ü su, yüzde 6’sı ise petrol olduğu öğrenildi. Çıkan sonuçlara göre, TPAO’nun bölgede sondaj çalışması yapacağı açıklanmıştı.
20.06.2022 Ekonomi
Bayramda ücretsiz olan köprüler! Bayramda köprüler ücretsiz mi 2022, hangi köprüler bayramda bedava, hangileri ücretli?
Bayramda ücretsiz olan köprüler! Bayramda köprüler ücretsiz mi 2022, hangi köprüler bayramda bedava, hangileri ücretli? Bayramda köprüler ücretsiz mi? sorusu yanıt buldu. Ramazan Bayramı süresince ücretsiz olarak geçilebilecek köprü ve otoyollar belirlendi. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı. Peki, Bayramda hangi köprüler bedava, hangileri ücretli? Bayramda Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) ve Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi? İşte Bayramda ücretsiz olan köprüler…
26.04.2022 Ekonomi
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi!
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi! Bayramda hangi yollar ücretsiz, hangi köprüler ve otoyollar bedava? Ramazan Bayramı'nda otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Mayıs saat 00.00'dan 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar, 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Peki, Yap İşlet Devret otoyolları hangileri, Yap İşlet Devret modeliyle yapılan köprüler hangisi? İşte bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi…
26.04.2022 Gündem
Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 başvuruları! Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı başvuru şartları nelerdir, başvurular nasıl ve nereden yapılır? İşte detaylar!
Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 başvuruları! Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı başvuru şartları nelerdir, başvurular nasıl ve nereden yapılır? İşte detaylar! Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı müjdesi verdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklamada adliyelere 6 bin 459, ceza infaz kurumlarına 5 bin 563, icra dairelerine 500, merkeze 188, personel eğitim merkezlerine 113 olmak üzere toplam 12 bin 823 personel alımı yapılacak. Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü çok sayıda personel almak için ilana çıktı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nereden yapılır? Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru nasıl yapılır?
2.03.2022 Personel Alımı
Sağlık sigortasında yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı! Rapor, reçete...
Sağlık sigortasında yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı! Rapor, reçete... Sağlık sigortasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sigortada yeni dönem başlıyor. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Sigorta şirketlerinin özel sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortaları ile sundukları sağlık danışma hatları artık uzaktan sağlık hizmetine dönüşecek ve sigorta şirketlerinin kurdukları ya da anlaştıkları sağlık hizmeti sistemi sayesinde teşhis konabilecek, tedavi uygulanacak, reçete yazılabilecek. Bu da hasar maliyetlerini düşüreceğinden sağlık sigortalarında fiyatları olumlu etkileyecek. Daha da önemlisi, devam eden pandemi döneminde tüketici ve sigortalılar, sağlık sorunlarının aciliyeti olup olmadığını uzaktan hizmet alarak öğrenecek bu durumda ya hastaneye gitmeden sorunu çözecek ya da doktorun tavsiyesiyle hastaneye yönlendirilecek.
14.02.2022 Gündem
SGK harekete geçti ve resmen belli oldu! Bakan duyurdu, ücretler değişti
SGK harekete geçti ve resmen belli oldu! Bakan duyurdu, ücretler değişti Sosyal Güvenlik Kurumu milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenlemeyi yaptı. Hastaneye giden herkesi yakından ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Detaylar belli oldu. Yüzde 35 ile 75 oranında zam yapıldı. Sağlık Bakanı Koca "Sağlık Uygulamaları Tebliği (SUT) güncellenip yayınlandı. Böylece tanı ve tedavi ile ilgili ücretler yeniden belirlenmiş oldu" dedi. Bakan Ayrıca iki bakana da teşekkür etti. Tebliğde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığına ilişkin düzenlemeler de yer aldı. İşte son dakika haberinin detayları...
9.02.2022 Ekonomi
SMA ilaçları karşılanacak mı? SMA hastalığı ilaçlarını SGK karşılıyor mu? Resmi Gazete’de SMA ilacı kararı!
SMA ilaçları karşılanacak mı? SMA hastalığı ilaçlarını SGK karşılıyor mu? Resmi Gazete’de SMA ilacı kararı! SMA hastalığı ilaçları SGK karşılıyor mu? Resmi Gazete'de yayımlanan bilgiye göre, SMA Tip-2 ve SMA Tip-3 hastalığında, kriterlerin sağlandığı takdirde, tedavide kullanılan ilaçları devlet ödeyecek. Peki, SMA ilaçları hangi kriterlere göre karşılanacak?
9.02.2022 Sağlık
OHAL Komisyonu'nun görev süresi 1 yıl uzatıldı
OHAL Komisyonu'nun görev süresi 1 yıl uzatıldı Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu'nun görev süresi bir yıl uzatıldı. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.01.2022 Gündem
HSK’nın ‘İlke Kararları’ Resmi Gazete’de
HSK’nın ‘İlke Kararları’ Resmi Gazete’de Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) ‘İlke Kararları’ Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre, Kadastro ve Sulh Ceza Hakimlerinin belirli bir kıdeme sahip hakimler arasından atanmaları sağlanacak.
20.01.2022 Gündem
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022! Otomotivde ÖTV düzenlemesini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi Cumhurbaşkanı Kararı ile 3'ten 5'e çıkarıldı. Peki, Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
17.01.2022 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, ders ve ek ders saatleri...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, ders ve ek ders saatleri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı resmen duyurdu. Ders ve ek ders saatleri ile ilgili flaş değişiklik! Yeni karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı, Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda değişiklik yaptı.
30.12.2021 Eğitim
Resmen duyuruldu! Maaşın en az iki katı ödeniyor, bugünden itibaren...
Resmen duyuruldu! Maaşın en az iki katı ödeniyor, bugünden itibaren... Resmi açıklama yapıldı. Maaşın en az iki, en fazla beş katı ödeme yapılacak. Bugünden itibaren geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti. Usul ve esaslar belirlendi. Ödül sisteminin detayları Resmi Gazete'de yayımlandı. Bazı personeller için nakdi ödül sistemi devreye alındı. Ticaret Bakanlığı tarafından Gümrük hizmetleri ve kaçakçılıkla mücadele görevlerinde yer alan bazı personele verilecek nakdi ödülde usul ve esaslar belirlendi.
25.11.2021 Memur
Hacettepe Üniversitesi 45 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Hacettepe Üniversitesi 45 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Hacettepe Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, üniversite hastanesi ve birimlerine hemşire, sağlık teknikeri, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında 45 personel alınacak. Peki, Hacettepe Üniversitesi personel alımı balşvurusu nasıl yapılır? Hacettepe Üniversitesi personel alımı şartları!
12.11.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Gazetede Yayımlandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmi gazetede yayımlandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.