Resim Sergisi

Resim Sergisi

Son dakika resim sergisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resim sergisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resim sergisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resim Sergisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resim sergisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 363 resim sergisi haberi bulunmuştur. Tüm resim sergisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi! "Gönülden kutluyorum”
Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi! "Gönülden kutluyorum” Adana’da Şehit Mehmet Fatih Ongun Orta Okulu öğrencileri, “Atıktan Sanata Süreç” sergisi açtı.
18.03.2024 Adana
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanacak. Başkent Ankara ve İstanbul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görkemli programlara ev sahipliği yapacak.
29.10.2023 Gündem
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Türk tarihinin en önemli sanatlarından açılan minyatür ve tezhip sergisi Ayvalık Belediyesi’ne ait Kırlangıç AVM’de açıldı.
22.06.2023 Kültür Sanat
Lise öğrencisinden örnek sergi!
Lise öğrencisinden örnek sergi! Lise öğrencisi Eda Ömerbeyoğlu’nun ilk kişisel sergisi “Yolculuk” Yapı Kredi bomontiada GALERİ’de ziyaretçilerle buluşuyor. Sergide yapılacak bağışlar kanserli çocukların sanat etkinliklerinde kullanılacak.
7.06.2023 Kültür Sanat
Kayseri Adalet Sarayı'nda 30 yıllık resim sergisi!
Kayseri Adalet Sarayı'nda 30 yıllık resim sergisi! Kayseri Adalet Sarayı’nda 25 yıldır çalışan ve mevcutta ağır ceza mahkemesi yazı işleri müdürü olan Aladdin Kargı, 30 yıl önce heves ettiği ve severek yaptığı resimleri adliyede sergiledi. Sergi ile alakalı açıklama yapan Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, “Adaletin soğuk yüzünü biraz ısıtalım diye düşündük” dedi.
26.10.2022 Vatan TV
Türk Mitolojisi, Mitler ve İmgeler Sergisi sanatseverlerle buluşuyor
Türk Mitolojisi, Mitler ve İmgeler Sergisi sanatseverlerle buluşuyor Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli ve Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman’ın yürüttüğü sanat projesi kapsamında düzenlenen “Türk Mitolojisi, Mitler ve İmgeler” Sergisi Küratör İrem Yücel önderliğinde 9 Eylül’de İKÜ Sanat Galerisi’nde açılıyor.
2.09.2022 Kültür Sanat
Atatürk'ün Çankırı'ya gelişinin 97. yıldönümü coşkuyla kutlandı
Atatürk'ün Çankırı'ya gelişinin 97. yıldönümü coşkuyla kutlandı Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankırı'ya gelişinin 97. yıl dönümü, Çankırı'da düzenlenen törenle kutlandı.
23.08.2022 Yaşam
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Geleceğin sanatçıları eserlerini sergiledi!
Geleceğin sanatçıları eserlerini sergiledi! Yaşları 6-17 arasında değişen 30 öğrencinin 100’den fazla eserinin yer aldığı ‘Genç Yetenekler Resim Sergisi’ sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Çınar Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği’nin sergi salonunda bulunan eserler, 18 Haziran’a kadar görülebilecek.
13.06.2022 Gündem
Bakan Ersoy AKM'de çocuk festivaline katıldı
Bakan Ersoy AKM'de çocuk festivaline katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (AKM) 23 Nisan Çocuk Festivali Resim Sergisi ödül törenine katıldı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Bakan Ersoy, ardından da Devlet Senfoni Orkestrası'nın verdiği konseri dinledi.
23.04.2022 Siyaset
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım!
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım! Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda Kendi kullandığı araçla talihsiz bir kaza geçiren 45 yaşındaki oyuncu, tedavisinin devam ettiğini belirtirken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
15.03.2022 Magazin
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart Perşembe günü dijital platformdaki ekran macerasına başladı. İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp, İstanbul’un etkileyici atmosferini ekrana yansıtan dizi sonrası Pera Palas ile ilgili merak edilenler arttı. Peki, Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
4.03.2022 Kültür Sanat
Türk Telekom 2021 verilerini açıkladı
Türk Telekom 2021 verilerini açıkladı Türk Telekom teknoloji, girişimcilik, kültür sanat ve sosyal sorumluluk alanındaki iş birlikleri ve yatırımlarıyla 2021 yılı verilerini paylaştı. Dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden Juniper Networks ve Net Insight iş birliğinde Türk mühendislerin 5G alanındaki başarısını dünyaya kanıtlayan Türk Telekom, aynı zamanda geleceğin ‘Unicorn’ları olan girişimleri yurt dışına açtı ve Atatürk Kültür Merkezi’nin 7 yıl boyunca ana destekçiliğini üstlendi.  
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam Türk Telekom’un, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü öncesinde yaptığı açıklamada görme engelliler için farkındalık oluşturacak, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren projelerini sürdürmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ‘değerli hissettirmek’ misyonu ve hayatın merkezine insanı alan yaklaşımıyla öncelikli ihtiyaç alanlarına odaklanan Türk Telekom’un, projeler geliştirdiği ve bu çalışmaları kullanıcıların yararına sunduğu ifade edildi.
15.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam Türk Telekom’un, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü öncesinde yaptığı açıklamada görme engelliler için farkındalık oluşturacak, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren projelerini sürdürmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ‘değerli hissettirmek’ misyonu ve hayatın merkezine insanı alan yaklaşımıyla öncelikli ihtiyaç alanlarına odaklanan Türk Telekom’un, projeler geliştirdiği ve bu çalışmaları kullanıcıların yararına sunduğu ifade edildi.
14.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya...
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya... Son dakika haberi... Türkiye’nin en büyük tekstil pazarlama organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, İstanbul’da başladı. 23–25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, 100 tekstil markasıyla çoğunluğu Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan ve Orta Doğu ülkelerinden gelen yaklaşık bin alıcının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Ancak bu yıl dikkat çeken şekilde Afrika ülkelerinden gelen alım heyetleri öne çıktı.
25.08.2021 Ekonomi
Türksat 5A nedir, kapsama alanı ve özellikleri nelerdir, frekanslar değişecek mi? Türksat 5A ne zaman yayına başlayacak, aktif olacak?
Türksat 5A nedir, kapsama alanı ve özellikleri nelerdir, frekanslar değişecek mi? Türksat 5A ne zaman yayına başlayacak, aktif olacak? Türksat 5A, ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Cape Canaveral Üssü'nden 8 Ocak tarihinde uzaya fırlatıldı. Dört ay süren yolculuğunun ardından 31 derece doğu yörüngesine oturdu. Bir buçuk aylık test süreci de başarı ile tamamlandı. Peki, Türksat 5 a nedir, ne işe yarar? Türksat 5a ne zaman yayına başlayacak, özellikleri, kapsama alanı ve frekansları hakkında merak edilen her şey…
28.06.2021 Gündem
Emine Erdoğan, Millet Kütüphanesi'nde dijital resim sergisini açtı
Emine Erdoğan, Millet Kütüphanesi'nde dijital resim sergisini açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde görme engelli sanatseverler için düzenlenen 'Tablolar Konuşuyor Dijital Resim Sergisi'nin açılışını yaptı.
31.05.2021 Gündem
Franco Battiato hayatını kaybetti
Franco Battiato hayatını kaybetti İtalyan şarkıcı Franco Battiato 76 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü isim Türkiye hayranlığı ve Mevlana’ya düşkünlüğüyle biliniyor.
19.05.2021 Magazin
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor Lütfü Kaplanoğlu'nun Kodlar/Codes Sergisi Mehmet Emin Kahraman’ın küratörlüğünde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam binasında açılıyor. Sergi aynı zamanda Türkiye'nin ilk uluslar arası online sanat platformu olan Mekartprojects bünyesinde online olarak da izlenebilecek.
8.04.2021 Kültür Sanat
TBMM Başkanı Şentop: Mücadelemizi sürdüreceğiz
TBMM Başkanı Şentop: Mücadelemizi sürdüreceğiz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hocalı Katliamı'na ilişkin, "Bu vahşeti meşrulaştırmaya çalışan eli kanlı katiller, hukuk ve tarih önünde hesap verene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.
25.02.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan dokunulmazlık fezlekeleri ile ilgili flaş açıklama
TBMM Başkanı Şentop'tan dokunulmazlık fezlekeleri ile ilgili flaş açıklama TBMM Başkanı Mustafa Şentop dokunulmazlık fezlekeleri ile ilgili, "Karma Komisyon, dosyanın içeriklerine bakarak karar verecektir." dedi.
25.02.2021 Siyaset
Dijital sergi ünlü ressamların gözünden yorumlandı
Dijital sergi ünlü ressamların gözünden yorumlandı "Türksat-5A'nın Yolculuğu" resim sergisi yapay zekayla ünlü ressamların gözünden yeniden yorumlandı.
4.02.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Resim Sergisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resim sergisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.