Renkli Görüntüler

Renkli Görüntüler

Son dakika renkli görüntüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan renkli görüntüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını renkli görüntüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Renkli Görüntüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan renkli görüntüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 609 renkli görüntüler haberi bulunmuştur. Tüm renkli görüntüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Çocuklar 23 Nisan etkinlikleri ile eğlenirken ortaya renkli manzaralar çıktı.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu Adana'da 12'ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Festivali kortejinde binlerce kişi yürüdü. Rengarenk görüntülere sahne olan yürüyüşte vatandaşlar gönlünce eğlendi.
20.04.2024 Adana
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü Adana'da 'Örümcek Adam' kostümü giyen bir kişi davul çalarak sahurda vatandaşları kaldırdı. Sahurda davul sesine uyanıp Örümcek Adam'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
9.04.2024 Adana
Oy kullanmaya gelenler gözlerine inanamadı! İşte Türkiye genelinden seçim manzaraları
Oy kullanmaya gelenler gözlerine inanamadı! İşte Türkiye genelinden seçim manzaraları Türkiye genelinde 61 milyondan fazla vatandaş Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gidiyor. Sandık başlarından renkli görüntüler gelirken, oy verme işlemi sürüyor. Siirt’te de kurulan 840 sandıkta 217 bin 353 seçmen oy kullanacak. 90 yaşındaki Zeynep Akbulut, yakınlarının da desteğiyle Halide Kutlualp Ortaokulu’na gelerek, 1211 nolu sandıkta oyunu kullandı. İşte Türkiye'den seçim manzaraları...
31.03.2024 Gündem
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu dizisinin çekim yeri merak ediliyor. İşte Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Cennet Sitesi nerede?
23.03.2024 Magazin
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
Türkiye yeni yıla coşkuyla girdi! Renkli görüntüler
Türkiye yeni yıla coşkuyla girdi! Renkli görüntüler Vatandaşlar ve turistler yeni yılı coşkuyla karşıladı. Yurdun çeşitli meydanlarında toplananlar geri sayımın ardından 2024 yılına coşkuyla girdi.
31.12.2023 Gündem
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor!
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor! Yeni yıl yaklaşıyor ve bu herkes için ortak bir sevinç, umut demek. Ancak yeni yılı karşılama şekilleri ülkeden ülkeye hatta kişiden kişiye değişebiliyor. Hal böyle olunca ortaya çok renkli görüntüler ve gelenekler ortaya çıkıyor. Bazısı paraya, bazısı aşka dair oluyor bu ritüellerin. Örneğin İskoçya'da Hogmanay diye bir gelenek var ki buna göre saatler 00:00'ı gösterdiğinde eşin, dostun evine ilk ayak basmak için yarışılıyor. İşte birbirinden ilginç yılbaşı gelenek ve ritüelleri...
31.12.2023 Yaşam
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor!
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor! Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesinde Pepe’den iyi haber geldi.
22.12.2023 Trabzonspor
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor
Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor Göz çevresindeki mor halkalar hem kadın hem de erkeklerde sıklıkla görülüyor. Bu durumu yaşayan bireyler öncelikle kozmetik çözümler arıyor. Ancak sorunun asıl nedeni ortadan kaldırılmazsa dışardan yapılacak müdahaleler yetersiz kalıyor. Az su tüketenlerde cilt sorunları daha fazla görülüyor. Ancak Göz çevresi sorunları pek çok nedenle ortaya çıkabiliyor. Geçmeyen gözaltı morlukları ise bazı hastalıkların habercisi olabiliyor.
20.08.2023 Sağlık
Ruhun Duymaz hangi otelde çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Ruhun Duymaz hangi otelde çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisi hangi otelde çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanmaya başlayan Ruhun Duymaz'ın çekim yerleri izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki Ruhun Duymaz hangi il, ilçede çekiliyor?
3.08.2023 Televizyon
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda’yla önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti.
3.07.2023 Magazin
Bayram namazına gelmeyenleri köyün çeşmesine attılar
Bayram namazına gelmeyenleri köyün çeşmesine attılar Bolu'nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü muhtarının, bayram namazına gelemeyenlere yaptığı “sulu şaka” görenleri kahkahaya boğdu. Buz gibi suya girmek istemeyip kaçanların yakalanma anları renkli görüntüler oluşturdu.
29.06.2023 Yaşam
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile Bodrum'da tatil yapıyor.
21.06.2023 Magazin
Türkiye genelinde sandıklar kapandı! Seçim sonuçları anlık olarak gazetevatan.com'da olacak
Türkiye genelinde sandıklar kapandı! Seçim sonuçları anlık olarak gazetevatan.com'da olacak Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. Saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. YSK seçim yasaklarını kaldırır kaldırmaz sonuçlar gazetevatan.com'da yayında olacak.
28.05.2023 Gündem
Gören dönüp bir kez daha baktı! Renkli görüntüler
Gören dönüp bir kez daha baktı! Renkli görüntüler Türkiye'deki tüm seçmenler 13. Cumhurbaşkanını seçmek için yeniden sandık başında. 81 ilde toplam 191 bin 885 adet sandık kuruldu. Seçmenler sabah 08.00'dan itibaren sandık başına giderken, okullardan ilginç görüntüler gelmeye başladı. İşte il il kareler…
28.05.2023 Gündem
Türkiye'de tarihi gün! Sandık başında seçim heyecanı
Türkiye'de tarihi gün! Sandık başında seçim heyecanı Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için 81 ilde ilk oylar kullanılmaya başlandı. Yurt genelinde vatandaşlar erken saatlerde sandıklara akın ederken renkli görüntüler de ortaya çıktı. Ankara'da Mehmet Emin Özbey (42), oy kullandığı okulda hazırladığı özel oy pusulası ve sandık eşliğinde Gizem Esin'e (35) evlilik teklif etti.
28.05.2023 Gündem
Sandıkta hayatının sürprizini yaşadı! 'Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum'
Sandıkta hayatının sürprizini yaşadı! 'Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum' Ankara'da Mehmet Emin Özbey (42), Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci turu için oy kullandığı okulda hazırladığı özel oy pusulası ve sandık eşliğinde Gizem Esin'e (35) evlilik teklif etti.
28.05.2023 Yaşam
Nisan yağmurları Karadeniz'i çamura boyadı!
Nisan yağmurları Karadeniz'i çamura boyadı! Son 3 günde metrekareye 70 kilogram yağışın düştüğü Samsun'da, Karadeniz kahverengiye döndü.
8.04.2023 Gündem
Kars'ta renkli görüntüler! Buz üstünde horon teptiler
Kars'ta renkli görüntüler! Buz üstünde horon teptiler Buz tutan Çıldır Gölü’nde atlı kızaklarla gezdiler, buz gibi soğuğa aldırış etmeden buz üzerinde horon teptiler.
16.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Renkli Görüntüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki renkli görüntüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.