Rehineler

Rehineler

Son dakika rehineler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rehineler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rehineler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rehineler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rehineler gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 rehineler haberi bulunmuştur. Tüm rehineler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Netanyahu'nun şok sözlerine Katar'dan yanıt geldi: Bizi dehşete düşürdü
Netanyahu'nun şok sözlerine Katar'dan yanıt geldi: Bizi dehşete düşürdü Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Dr. Majed Al Ansari, dünya basınında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya ait olduğu iddia edilen ses kaydındaki ifadelere yanıt verdi. Al Ansari “Bu ifadeler eğer doğrulanırsa sorumsuzcadır ve masum hayatları kurtarma çabaları açısından yıkıcıdır, ancak şaşırtıcı değildir” dedi.
25.01.2024 Dünya
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Gazze'de israil-Hamas savaşında son dakika! 4 günlük insani arada rehine takası başaldı
Gazze'de israil-Hamas savaşında son dakika! 4 günlük insani arada rehine takası başaldı 7 Ekim'de başlayan Hamas-İsrail savaşında 4 günlük insani ara başladı. Hamas sürpriz bir kararla 12 Taylandlı işçiyi serbest bıraktı. Hamas'ın serbest bıraktığı 13 İsrailli Kızılhaç'a teslim edildi, rehineler sınıra götürülüyor.
24.11.2023 Dünya
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı İsrail ve Hamas rehine takasında uzlaştı. Netanyahu, “Rehineler aşamalar halinde serbest bırakılacak” açıklamasını yaptı.
21.11.2023 Dünya
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında gittiği Cezayir'de açıklamada bulundu. Erdoğan rehine takası ile ilgili olarak, "Katar ile de temastayız, temennimiz odur ki bir an önce bu rehinelerin takasında neticeyi alırız. Sürekli görüşme halindeyiz ve beklentilerimiz buralardan olumlu neticeler almak." dedi.
21.11.2023 Gündem
İsraillilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım mektubu
İsraillilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım mektubu İsrailli rehinelerin ailesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup geldi. Mektuba CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ulaştı. Mektupta "Korkunç bir acı altındayız. Sizin de bildiğiniz gibi zaman çok önemli. Her geçen saat rehinelerin durumunun kötüleştiğinden endişeleniyoruz. Bu yüzden sizlere tüm gücünüzle rehinelerin hayatta olup olmadığını öğrenmeniz, tıbbi ihtiyaçlarını karşılamak için aracı olmanız ve derhal salıverilmelerini sağlamak için sizden insani bir istekte bulunuyoruz" ifadeleri yer aldı.
17.11.2023 Gündem
Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz
 Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz Dışişleri Bakanı Fidan Ankara'da ağırladığı ABD'li mevkidaşı Blinken'la mesafeyi korudu, ortak basın toplantısı düzenlenmedi. Uçağın önünde açıklama yapan Antony Blinken ateşkes için tarih veremedi, diplomatik kaynaklar ise Ankara'nın tam ateşkes istediği bilgisini verdi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’la görüşmesinin ardından havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Blinken, “Buradaki derin endişeleri biliyoruz. Gazze’deki korkunç bedeli görüyoruz. Filistinlilerin, masum sivillerin ödediği bedeli görüyoruz." dedi.
6.11.2023 Gündem
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek CNN International'a konuşan üst düzey ABD'li yetkililer İsrail'in önümüzdeki hafta taktik değiştirmesini beklediklerini açıkladılar.
4.11.2023 Dünya
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Gazze'de abluka sürüyor! İsrail, kara harekatını erteledi
Gazze'de abluka sürüyor! İsrail, kara harekatını erteledi İsrail’in tahliyeler için verdiği sürenin 16.00’da dolmasıyla da Gazze’den dumanlar yükseldi. İsrail’in Filistinlilerin 16.00’ya kadar Gazze’den ayrılmasına ilişkin açıklamasında verilen sürenin dolmasından sonra İsrail’in Gazze sınırındaki Sderot kentinde tank hareketliliği yaşanıyor. Ordu Sözcüsü, Gazze'de rehineler için sınırlı kara operasyonları düzenlendiğini açıklarken; İsrail Ordu Radyosu, düzenlenecek olası bir kara harekatının ertelendiğine dair bir duyuru geçti.
23.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail dünyaya ilan etti: Kara saldırısı başladı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail dünyaya ilan etti: Kara saldırısı başladı İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD'nin Tel Aviv'e yaptığı çağrıyı New York Times (NYT) deşifre etti. NYT'nin haberi hakkındaki yorumları sorulan ABD Dışişleri Bakanı Blinken sessiz kaldı. Filistin Haber Ajansı ise Gazze'deki acı bilançoyu açıkladı. Öte yandan İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, rehineler için 'sınırlı' bir kara operasyonunun başladığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan barış diplomasisi! Türkiye, Hamas'ın elindeki sivil esirler için devrede
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan barış diplomasisi! Türkiye, Hamas'ın elindeki sivil esirler için devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin-İsrail diplomasisini sürdürüyor. Türkiye'nin Hamas'ın elindeki sivil rehineler için müzakereler yürüttüğü öğrenildi.
11.10.2023 Gündem
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
İstanbul’da film gibi rehine kurtarma operasyonu
İstanbul’da film gibi rehine kurtarma operasyonu Taksim Meydanı’nda dolaşan 2’si kadın 4 Nepal uyruklu şahıs, Pakistan uyruklu 6 gaspçı tarafından satır zoruyla kaçırıldı. Rehin tutuldukları evde 3 boyunca işkence gören Nepallilerin görüntülerini yakınlarına atan gaspçılar, 10 bin avro fidye istedi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, film gibi bir operasyonla rehineleri Eyüpsultan’da tutuldukları evden kurtardı. Evde çıkan satırlara ve tabancaya el konulurken, 6 gaspçı gözaltına alındı.
26.04.2022 Yaşam
Rusya'dan flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle nakledildiler!
Rusya'dan flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle nakledildiler! Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle Mariupol'deki camide mahsur kalanların kurtarıldığını ve güvenli bir yere nakledildiklerini açıkladı.
17.04.2022 Dünya
Teşkilat'ta nefes kesen sahne! Serdar, Zehra'yı kurtarıyor...
Teşkilat'ta nefes kesen sahne! Serdar, Zehra'yı kurtarıyor... 27. bölümüyle ekrana gelen Teşkilat dizisinde nefes kesen anlar yaşandı. Dizide Serdar ve Zehra, havalimanına yapılan terörist saldırı önlemeye çalıştı. Zehra teröristlerin eline geçti ve ölümle burun buruna geldi. MİT'in özel ekibi ve polisin ortak operasyonuyla aralarında Zehra'nın da bulunduğu rehineler kurtarıldı.
20.12.2021 Magazin
Annesi, eşi ve 5 çocuğunu rehin almıştı! Serbest kaldı
Annesi, eşi ve 5 çocuğunu rehin almıştı! Serbest kaldı Adıyaman'da, annesi, eşi ve 5 çocuğunu rehin alan Suriye uyruklu Yasir S. (37), emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.
26.07.2021 Gündem
Kiev’de bankada rehine krizi
Kiev’de bankada rehine krizi Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki bir bankada silahlı olduğu ve bomba taşıdığı iddia edilen bir şahıs banka müdürünü rehin aldı
3.08.2020 Gündem
Güney Afrika'da kiliseye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var
Güney Afrika'da kiliseye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var Güney Afrika’nın Johannesburg kenti yakınlarında bugün, bir kiliseye silahlı baskın yapıldı. Polis, kalabalık silahlı bir grubun kilisede rehineler aldığını ve yaklaşık 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Güvenlik güçleri kiliseye baskın düzenleyerek yaklaşık 30 kişiyi gözaltına aldı.
11.07.2020 Dünya
Sanık yarbaydan 'İkaz etmeden vurun' talimatı
Sanık yarbaydan 'İkaz etmeden vurun' talimatı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada darbeciler tarafından alıkonulan Bedir, sanık Köz'ün, rehineler için darbeci askerlere, "Sağa sola bakanı ikaz etmeden vurun." diye emrettiğini söyledi.
13.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rehineler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rehineler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.