Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Son dakika recep tayyip erdoğan üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan recep tayyip erdoğan üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını recep tayyip erdoğan üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep tayyip erdoğan üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.699 recep tayyip erdoğan üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm recep tayyip erdoğan üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış Kahramanmaraş’ta depremde 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı Fazilet Apartmanı’na ilişkin 2'si firari 3 sanık hakkında ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Apartmanda anneannesini kaybeden avukat Musa Eren Bayazıt, binanın firari sanıkları Akın Yağcı (78) ve eşi Ferihan Yağcı'nın (70) fırında yaptığı usulsüz tadilatlar nedeniyle yıkıldığını, projeye aykırı tadilatlar yapıldığının hem belediye hem de 2 ayrı mahkeme kararıyla da tespit edildiğini belirterek, "Fırın işletmecisi ne mahkemeyi, ne devleti, ne belediyeyi hiç kimseyi tanımamış. Bu yüzden fırın işletmecilerinin bilinçli taksirle yargılanması kabul edilebilir bir şey değil, olası kastla yargılanmalarını talep ediyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Rize Devlet Hastanesi acilinde silahlı çatışma
Rize Devlet Hastanesi acilinde silahlı çatışma Rize'de devlet hastanesi acil servisinde aralarında husumet bulunan şahıslar arasında çıkan silahlı çatışmada biri polis, biri jandarma 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili açıklama yapan Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, "Uzman çavuşumuz ve polis memurumuz ayaklarından yaralandılar. Olaydaki şüpheli şahıslardan biri Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde müdahale altında iken diğer şüpheli emniyet ekiplerimizce suç aleti ile birlikte gözaltına alındı” dedi.
25.07.2023 Gündem
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi Türkiye’de boğaz enfeksiyonlarında antibiyotiğin kullanılamadığı durumlarda alternatif çözüm olan faj terapisi uygulanacak.
19.05.2023 Sağlık
Su kıtlığı ile ilgili dikkat çeken uyarı! Yüzde 85'e kadar çıktı
Su kıtlığı ile ilgili dikkat çeken uyarı! Yüzde 85'e kadar çıktı Doğu Karadeniz havzasında, su kıtlığının önüne geçip, kuraklığa erken tedbir almak için Tarım ve Orman Bakanlığı’nca ‘Kuraklık Yönetim Planı’ hazırlanmaya başlandı. Çalışmada yer alan bilim insanlarından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Ağırbaş, “Türkiye’nin 112 milyar metreküp su varlığının yüzde 40’lık kısmı daha evlere gelmeden şebekelerde ciddi kayıplara uğruyor" dedi.
28.04.2023 Sağlık
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu Samsun'da yaşayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile isim ve soyadı benzerliği olan Recep Tayyip Erdoğan (24), 14 Mayıs'ta yapılacak 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu.
21.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde hayatını kaybeden Şeyma’nın annesiyle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde hayatını kaybeden Şeyma’nın annesiyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki Elif Nur Şeyma Dalhançer’in annesi Ulviye Dalhançer ile telefonda görüştü. Taziyelerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da Şeyma’nın hatırasını yaşatmak adına, bir okula adının verilmesi için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e talimat verdi.
20.02.2023 Gündem
Bariyerlere çarpan otomobil, duvardan düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Bariyerlere çarpan otomobil, duvardan düştü: 2 ölü, 3 yaralı Rize'de kontrolden çıkıp, bariyerlere çarparak 3 metrelik duvardan düşen otomobildeki, Bilal Çukur (18) ve Mazlum Şentürk (20), hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralı. 
27.11.2022 Yaşam
Zühtü Arslan: Anayasa Mahkemesi, temel hak ve özgürlükleri koruyor
Zühtü Arslan: Anayasa Mahkemesi, temel hak ve özgürlükleri koruyor Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, "Anayasa Mahkemesi, anayasanın üstünlüğü ilkesini hayata geçiren, varlık nedeni olan temel hak ve özgürlükleri koruyan bir mahkeme olarak yoluna devam etmektedir” dedi.
31.10.2022 Gündem
Kalp damar hastalarını sevindirecek gelişme! Türkiye’de yarı fiyatına üretildi
Kalp damar hastalarını sevindirecek gelişme! Türkiye’de yarı fiyatına üretildi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından kalp damar tıkanıklıkları ile ritim bozukluklarının tedavisi için 20 bin TL'ye ithal edilen tek kullanımlık tıbbi malzemeyi yarı fiyatına ürettiler.
25.10.2022 Sağlık
Sürücüye yardım ederken kamyonetin çarptığı uzman çavuş, şehit oldu
Sürücüye yardım ederken kamyonetin çarptığı uzman çavuş, şehit oldu Rize'de İyidere İlçe Jandarma Komutanlığı önünde arızalanan otomobil sürücüsüne yardım etmeye çalışırken, karşı yönden gelen kamyonetin çarptığı Jandarma Uzman Çavuş Osman Özsoy (30), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Şehit Uzman Çavuş Özsoy'un cenazesi düzenlenecek törenin ardından memleketi Kayseri’ye gönderilecek.
25.09.2022 Yaşam
Acil serviste sahte doktor dehşeti! 'O heyecanı yaşamak istedim'
Acil serviste sahte doktor dehşeti! 'O heyecanı yaşamak istedim' Trabzon’da giydiği doktor önlüğü ve boynuna taktığı stetoskop ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne girip, kendini doktor olarak tanıtan inşaat işçisi Serkan A. (20) gözaltına alındı. 8 ay önce de Rize’de hastanede ameliyathaneye girdiği ortaya çıkan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Serkan A., “Doktor olmak istiyordum ama olamadım. O heyecanı yaşamak için böyle bir davranışta bulundum” dedi.
1.09.2022 Yaşam
Hamsi severlere kötü haber geldi
Hamsi severlere kötü haber geldi Küresel ısınma ile denizlerde balıkların kışlama göçüne değinen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, "Karadeniz sularının ısınmasıyla balıklar, kışlama göçü ihtiyacı duymayabilir. Göç olmayınca daha az miktarda hamsinin kuzeybatı kıyılarından Türkiye kıyılarına doğru inebileceğini öngörüyoruz. Bu durum da balıkçılarımızı olumsuz yönde etkileyebilir" dedi.
30.08.2022 Ekonomi
Rizeli akademisyenler keşfetti! İşte 5 yeni balık cinsi
Rizeli akademisyenler keşfetti! İşte 5 yeni balık cinsi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenleri tarafından dünya balık faunası için 5 yeni cins sazan balığı türü keşfedildi.
25.08.2022 Yaşam
Rize'de hastanede yangın! 60 hasta tahliye edildi
Rize'de hastanede yangın! 60 hasta tahliye edildi Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde onkoloji binasının bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangında 60 hasta, 15 dakika içinde tahliye edildi.
17.08.2022 Yaşam
Rize'de TEKNOFEST açılışı yapıldı
Rize'de TEKNOFEST açılışı yapıldı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Rize'deki açılışı yapıldı. 4 kategoride düzenlenen yarışmalarda 699 takım ile 3 bin 32 yarışmacı final için kıyasıya mücadele edecek.
12.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Ücretli uygulamayla 'poşet kirliliği' yüzde 81 azaldı
Ücretli uygulamayla 'poşet kirliliği' yüzde 81 azaldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, çevre kirliliğinin önlenmesi, plastik poşet ve ambalajların kullanımının azaltılması amacıyla 1 Ocak 2019'da yürürlüğe koyduğu, plastik alışveriş poşetlerinin tüketiciye ücretli verilmesi kararının ardından kirlilik yüzde 81 azaldı.
27.05.2022 Gündem
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameye göre Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Valiliği'ne atandı. Peki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek nereli, kaç yaşında, eşi kim?
12.05.2022 Gündem
RTEÜ, dünyanın en iyi üniversiteleri arasına girdi
RTEÜ, dünyanın en iyi üniversiteleri arasına girdi Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), 106 ülkeden 1406 üniversitenin girebildiği Times Higher Education Etki Sıralamasında, 7 alanda dünyanın en iyi üniversiteleri arasına girdi. 
28.04.2022 Eğitim
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı?
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı? Üniversiteler 9 gün tatil mi, üniversite bayram tatili kaç gün? sorusu, birçok üniversitenin açıklaması sonrası sorulmaya başlandı. Bayram tatili ardından, 2 günlük iş gününü tatil eden üniversiteler öğrencilerine 9 günlük tatil imkanı sağlayacak. Öğrencilerin memleketlerine gitmesine olanak sağlayan 9 günlük tatil kararının hangi üniversiteler tarafından verildiği merak ediliyor. Peki, hangi üniversiteler 9 gün tatil olacak?
28.04.2022 Eğitim
Kırmızı alarm verildi! Yoğun olarak bekleniyor
Kırmızı alarm verildi! Yoğun olarak bekleniyor Doğu Karadeniz Bölgesi'nde sıcaklık artışı ile başlayan ani kar erimeleri sürüyor. Heyelan ve taşkınların yaşandığı bölgede yapılar yıkılıyor, tarım arazileri zarar görüyor, altyapı ve üstyapıda hasarlar oluşuyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi, ekoloji ve ekosistem uzmanı Prof. Dr. Turan Yüksek, “Havanın ısınması ve karların hızla erimesi, hava güneşli bile olsa heyelan tehlikesinin daha da artmasına sebep olabilir. Vadi içlerinde yol güzergahlarını kullanacakların dikkatli olması gerekiyor. Mayıs ve sonrasında vadilerin iç bölgelerinde daha yoğun heyelan olmasını öngörüyoruz” dedi.
25.04.2022 Yaşam
Karadeniz'de deniz suyu sıcaklığı 2 derece arttı! 'Balık türleri azalıyor'
Karadeniz'de deniz suyu sıcaklığı 2 derece arttı! 'Balık türleri azalıyor' Küresel iklim değişikliğinin etkileri nedeniyle sel ve heyelanların yaşandığı Karadeniz Bölgesi'nde, deniz suyu sıcaklığının da arttığı tespit edildi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Deniz Biyolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Ağırbaş, "En son yaptığımız ölçümlerde Karadeniz için mart ayı ortalaması 8.1 santigrat dereceyken, bizim okuduğumuz verilerde deniz suyu sıcaklığının 9,5-10 santigrat derecelere kadar çıktığını tespit ettik" dedi.
11.04.2022 Yaşam
108 yaşında koronavirüsü yendi: 'Herkes dikkat etsin'
108 yaşında koronavirüsü yendi: 'Herkes dikkat etsin' Rize’de 25 gün süren tedavinin ardından koronavirüsü yenen Gülten Saruhan (108), "Bu hastalığı da atlattık; insanlar dikkat etsinler, bu hastalıktan kurtulalım" dedi.
24.03.2022 Gündem
Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı?
Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı? Müge Anlı'daki Dursun Zehir olayı gündem oldu. Trabzon’da 2021'den beri kendisinden haber alınmayan Dursun Zehir'in öldürülme ihtimali üzerine ihbarlar dinlenirken, oklar kızı Fatma Bekar'a döndü. Peki, Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı?
22.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep tayyip erdoğan üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.