Rana

Rana

Son dakika Rana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rana gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 rana haberi bulunmuştur. Tüm rana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde salatalık 80-100 liradan satılıyor. Kış aylarında üretimin az olduğu belirtilirken, birkaç hafta içinde fiyatların düşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Ekonomi
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır Mardin'de Gülistan Karaboğa (38) ile 5 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tamamının durumunun ağır olduğu bildirildi.
18.12.2023 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde Tasarım ve mühendislik yarışması James Dyson Ödülü’nün uluslararası ilk 20 listesi açıklandı. Türkiye kazananı orman yangını tespit sistemi ForestGuard 2.0 projesi de listede yer aldı.
24.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
Adana'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü yaralılar var
Adana'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü yaralılar var Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde sürücüsünün kontrolünü yitirdiği otomobil, yol kenarındaki ağaçların arasına daldı. Kazada 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
26.08.2023 Yaşam
Tarımda yeni dönem başlıyor! 22 yıl sonra tarım sayımı başlıyor
Tarımda yeni dönem başlıyor! 22 yıl sonra tarım sayımı başlıyor Tarımda yeni dönem başlıyor. TÜİK ile Hazine protokol imzalayacak. 22 yıl sonra tarım sayımı yapılacak, veriler güncellenecek. Böylece sözleşmeli üretimin yol haritası netleşecek
15.08.2023 Ekonomi
Bağcılar'da rezidansın balkonundan ateş eden model kadın yakalandı
Bağcılar'da rezidansın balkonundan ateş eden model kadın yakalandı Bağcılar'da bulunan rezidansta oturan kadın model eline aldığı silahla balkondan ateş açtı. O anları sosyal medyasından paylaşan model Rana A. yakalanırken silahın kurusıkı olduğu tespit edildi.
12.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı.
1.08.2023 Gündem
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer için 40 bin 462 yıla kadar hapis istemi
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer için 40 bin 462 yıla kadar hapis istemi Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı ve Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama" suçlarından toplamda 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasını istedi.
18.07.2023 Gündem
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar...
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar... Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. UCİM avukatı Mine Rana Kahramanoğlu, "Duruşma 4 Ekim'e kaldı. Biz de her celse çocuğumuzun yanında olacağız" dedi.
12.07.2023 Gündem
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi Tüketiciler artan fiyatlar nedeniyle mobilya alımlarını öne çekiyor. Sektör, mobilya alımlarında taksit sınırının artırılmasını talep ediyor.
1.07.2023 Ekonomi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi Online platformlarda ne kadar önlem alınsa da sahte ürünlerin satışı devam ediyor. Özellikle son dönemde tüketicilerin sahte deterjan konusunda şikayetleri artıyor.
11.05.2023 Gündem
Tarımsal üretime kuraklık ayarı
Tarımsal üretime kuraklık ayarı İklim değişikliğiyle gelen kuraklık, bitkisel üretimde büyük bir tehdit oluştururken Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) bir dizi tedbir aldı. Ağaçlandırma, gübrede düzenleme, iyi tarım uygulaması ve kuraklığa toleranslı çeşitlerin üretimine ağırlık veriliyor.
23.04.2023 Gündem
Usta oyuncu Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 78 yaşında hayata veda eden Rana Cabbar, Şişli Katolik Ermeni Mezarlığı’nda yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine sevenlerinin yanı sıra sinema ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı.
22.04.2023 Magazin
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Magazin
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) davaya katılma talebi reddedildi.
6.03.2023 Yaşam
Enkaz altında birbirlerine sarılı bulunan 4 kişilik aile toprağa verildi
Enkaz altında birbirlerine sarılı bulunan 4 kişilik aile toprağa verildi Hatay’ın Antakya ilçesinde Rana Apartmanı’nın enkazında birbirlerine sarılı halde bulunan Mehmet Okay (45), eşi Ebru Okay (45), çocukları Hayrettin Yiğit Okay (15) ile Beren Okay’ın (6) cenazeleri, İzmit’te son yolculuğuna uğurlandı.
11.02.2023 Gündem
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlere fırsatçılar zam yapmaktan kaçınmadı. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında yüzde 100’ü aşkın fiyat artışı yapıldığı görüldü.
9.02.2023 Ekonomi
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar!
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar! Dünya Kadın Hakları Günü her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor. Tüm dünyada mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan Dünya Kadın Hakları Günü kadınların toplumda yaşadığı sorunlarının gündeme getirilmesi, farkındalık yaratılması ve çözüm önderileri sunulması açısından önemli bir gündür. Türkiye'de Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde bütün dünya ülkelerinden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına "Seçme ve Seçilme Hakkı" tanındı.
4.12.2022 Gündem
Paylaşma Günü’nde STK’ları güçlendirecek hazırlık
Paylaşma Günü’nde STK’ları güçlendirecek hazırlık 2012 yılında ABD’de başlayan, 2022 itibarıyla 80’den fazla ülkede bir sosyal sorumluluk hareketi olarak yayılan Giving Tuesday, ülkemizde iki yıldır Paylaşma Günü olarak düzenleniyor.
28.11.2022 Ekonomi
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı Pakistan'da eski Başbakan Imran Khan'ın partisi Pakistan Adalet Hareketi (PTI), Khan'ın 3 Kasım'da suikast girişimine uğradığı Punjab eyaletinde yer alan Wazirabad kentinden başkent İslamabad'a doğru yürüyüşüne kaldığı yerden yeniden başladı.
10.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.