Ramazan Bayramı İkramiyesi

Ramazan Bayramı İkramiyesi

Son dakika ramazan bayramı ikramiyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ramazan bayramı ikramiyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ramazan bayramı ikramiyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramazan Bayramı İkramiyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramazan bayramı ikramiyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 ramazan bayramı ikramiyesi haberi bulunmuştur. Tüm ramazan bayramı ikramiyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar 2024, emekliye ramazan ikramiyesi ne zaman verilecek?
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar 2024, emekliye ramazan ikramiyesi ne zaman verilecek? Ramazan ayına girdik. 10 Nisan’da Ramazan Bayramı kutlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yapılan son Kabine toplantısı sonrasında bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihi duyurdu. Bayramın da nisan ayında kutlanacak olması nedeniyle Emekliye ramazan ikramiyesi ne zaman verilecek, ramazan ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar 2024?
11.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Bakan Işıkhan duyurdu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Bakan Işıkhan duyurdu Bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna cevap verdi. Işıkhan milyonlarca emekliye müjdeyi verdi. Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken, emekli bayram ikramiyesine ilişkin gelişmeler gündemi meşgul etmeye başlamıştı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında yılda iki kez verilen emekli ikramiyesi geçen yıl hatırlanacağı gibi 1100 TL'den 2 bin liraya yükseltilmişti. İşte 2024 emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ile ilgili tüm detaylar ve ödeme tarihleri...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Masada iki farklı formül var
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Masada iki farklı formül var Bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken, emekli bayram ikramiyesine ilişkin gelişmeler gündemi meşgul etmeye başladı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında yılda iki kez verilen emekli ikramiyesi geçen yıl hatırlanacağı gibi 1100 TL'den 2 bin liraya yükseltilmişti. Bu kapsamda emekli bayram ikramiyesinin bu yıl ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağı hak sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte 2024 emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Çalışan tüm emeklilere 5000 TL ikramiye! SGK ödeme rehberi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak
Çalışan tüm emeklilere 5000 TL ikramiye! SGK ödeme rehberi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken '5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?' sorusu merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
17.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiyede flaş gelişme! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ödeme tarihi verildi
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiyede flaş gelişme! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ödeme tarihi verildi Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Başkan Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. Hatırlanacağı üzere çalışmayan emeklilere Kasım ayında ikramiyeler yatırılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çalışan emeklilerimizde serzenişe sebep olan konuya da el attık. Çalışan emeklilerimizin de hesabına 5'er bin TL'yi süratle yatıracağız." ifadelerini kullandı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
13.12.2023 Emekli
EYT'lilere emekli ikramiyesi müjdesi! Hesaplara yatıyor
EYT'lilere emekli ikramiyesi müjdesi! Hesaplara yatıyor Emekli ikramiyesiyle ilgili flaş açıklama geldi. EYT'lilerin emekli ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli maaşı bağlama işlemleri nisan ayında tamamlanan ve Ramazan Bayramı ikramiyesi alamayanlara müjdeyi verdi. Nisanda gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan, aylık başlangıç tarihi 30 Nisan'dan önce olanların bayram ikramiyeleri yarın ödenecek. Kurban Bayramı ikramiyeleri de bayramın başlayacağı 28 Haziran tarihinden önce yatacak. İşte EYT'li milyonları ilgilendiren detaylar...
8.05.2023 Emekli
EYT bayram ikramiyesi yatmadı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne kadar, 9 Mayıs’ta bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT emekli ramazan bayramı ikramiyesi 2023!
EYT bayram ikramiyesi yatmadı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne kadar, 9 Mayıs’ta bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT emekli ramazan bayramı ikramiyesi 2023! 9 Mayıs’ta bayram ikramiyesi yatacak mı, EYT bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Nisan ayında aylık ve gelir bağlama işlemleri tamamlanan ancak Ramazan Bayramı ikramiyesi alamayan EYT’lilere yönelik SGK’dan açıklama geldi. SGK, emekli maaşı bağlama işlemi nisan ayında bitenlerin bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih belli oldu. Emekli maaşı bağlama işlemlerini Nisan ayında tamamlanan ve Ramazan Bayramı ikramiyesi alamayanların ikramiyeleri mayıs ayın içerisinde ödenecek.
8.05.2023 Emekli
EYT ile emekli olanlarla ilgili SGK'dan bayram ikramiyesi açıklaması! Ödeme tarihleri belli oldu
EYT ile emekli olanlarla ilgili SGK'dan bayram ikramiyesi açıklaması! Ödeme tarihleri belli oldu EYT ile emekli olan milyonlara müjdeli haber geldi. Emeklilerin aldığı ikramiye tutarı Ramazan Bayramı itibarıyla 1100 liradan yüzde 82 oranında artışla 2000 liraya çıkarılmıştı. İkramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. SGK’dan EYT kapsamında emekli olanlarla ilgili Ramazan Bayramı ikramiyeleri ile ilgili tarih verdi.
7.05.2023 Ekonomi
65 yaş aylığı alanlar Ramazan bayramı ikramiyesi alacak mı 2023? Yaşlı aylığı alanlara ikramiye yatacak mı?
65 yaş aylığı alanlar Ramazan bayramı ikramiyesi alacak mı 2023? Yaşlı aylığı alanlara ikramiye yatacak mı? Milyonlarca emekli bu Ramazan Bayramı'nda da ikramiye alacak. Bayram ikramiyelerinin de ne zama yatacağının belli olmasıyla yaşlı aylığı alanları araştırması başladı. "65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı" sorusu gündem oldu. Peki yaşlı aylığı alanlar Ramazan Bayramı ikramiyesi yatacak mı?
18.04.2023 Ekonomi
Sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi var mı 2023? Aile destek ödemesi bayram ikramiyesi ne kadar oldu, kimler bayram ikramiyesi alacak?
Sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi var mı 2023? Aile destek ödemesi bayram ikramiyesi ne kadar oldu, kimler bayram ikramiyesi alacak? Aile destek yardımı alanlara bayram ikramiyesi var mı, sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi kimlere verilecek sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Emeklilerin dışında evde bakım maaşı, aile destek yardımı alanların Ramazan Bayramı ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacak ikramiye ödemelerinin tarihleri arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Bayram ikramiyeleri 2 bin liraya çıkarılmasını düzenleyen kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşmıştı. Peki, bayram ikramiyesi kimler alacak? Evde bakım maaşı, aile destek yardımı alanlara bayram ikramiyesi verilecek mi? Sosyal yardım parası alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
12.04.2023 Ekonomi
4A 4B 4C SSK, Emekli Sandığı BAĞ-KUR emekli maaşı ne zaman yatacak? Emekli maaşı erken mi ödenecek, bayramdan önce emekli maaşları yatar mı?
4A 4B 4C SSK, Emekli Sandığı BAĞ-KUR emekli maaşı ne zaman yatacak? Emekli maaşı erken mi ödenecek, bayramdan önce emekli maaşları yatar mı? Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı 2023, emekli maaşları ne zaman ödenecek 2023? Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli maaşı ödeme tarihleri ve Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı.
5.04.2023 Ekonomi
Engellilere bayram ikramiyesinde son açıklama belli oldu! 2 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi var mı?
Engellilere bayram ikramiyesinde son açıklama belli oldu! 2 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi var mı? Engellilere bayram ikramiyesi var mı 2023 sorusunun yanıtı merak ediliyor. Her yıl Ramazan Bayramı öncesi emeklilere verilen bayram ikramiyesinde artış yaşandı. 1100 TL'lik bayram ikramiyesi 2023 yılında 2 bin TL'ye yükseltildi. Peki bayram ikramiyesi engellilere var mı?
29.03.2023 Gündem
Bayram ikramiyesi ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika açıklaması
Bayram ikramiyesi ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika açıklaması Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili yeni açıklama gedli En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye yükseltilmesinin ardından bayram ikramiyelerinin de 2000 TL olarak ödeneceği duyuruldu. Ödeme tarihleri ile ilgili detaylar açıklandı.
27.03.2023 Çalışma Hayatı
EYT'liler Ramazan Bayramı ikramiyesi alacak mı? Martta ilk maaş, bayramda ikramiye var!
EYT'liler Ramazan Bayramı ikramiyesi alacak mı? Martta ilk maaş, bayramda ikramiye var! EYT yasa teklifi Meclis'e sunuldu. Emekliklikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinde detaylar belli oldu. Prim günü şartı ve sigortalılık süre şartını taşıyanlar yaşı beklemeden emekli oluyor. Şubat ayında yasalaşması beklenen teklif sonrası EYT'liler ilk maaşını Mart ayında alacak. Peki EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı?
3.02.2023 Emekli
Bayram ikramiyesi için tarih verildi! Milyonlar bekliyordu
Bayram ikramiyesi için tarih verildi! Milyonlar bekliyordu Milyonlarca emekli bekliyordu. Bayram ilramiyesi ile ilgili son dakika açıklamnası geldi. Ödeme tarihi belli oldu. Bakanlık detayları paylaştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı Emekli Bayram İkramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını duyurdu.
30.06.2022 Emekli
Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? İkramiye zamlı mı yatacak?
Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? İkramiye zamlı mı yatacak? Emekli bayram ikramiyelerinde son durum merak ediliyor. Kurban Bayramı’na çok az bir süre kala milyonlarca emeklinin gözü ödemelerin yapılacağı tarihe çevrildi. Her yıl 2 kez ödenen bayram ikramiyelerinin ilk Ramazan Bayramı’nda ödenmiş geçtiğimiz yıl olduğu gibi 1100 TL zamsız hesaplara yatırılmıştı. Kurban Bayramı ikramiyelerinde ise zam beklentisi oluşurken, enflasyon farkından dolayı zamlı yatırılıp yatırılmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesine zam var mı? İşte detaylar…
28.06.2022 Emekli
Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar?
Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar? Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri Kurban Bayramı’na kısa süre kala gündemde yer alıyor. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere iki kez verilen bayram ikramiyesinin ne zaman yatırılacağı ve zam gelip gelmediği merak ediliyor. Temmuz ayında kutlanacak Kurban Bayramı öncesinde ikramiyelerin önceden ödenip ödenmeyeceği merak konusu oldu. Peki, Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar…
10.06.2022 Emekli
2.000 TL bayram ikramiyesi, 2.600 TL destek ödemesi art arda yapılıyor! Ödemeler yarın tamamlanıyor
2.000 TL bayram ikramiyesi, 2.600 TL destek ödemesi art arda yapılıyor! Ödemeler yarın tamamlanıyor Beklenen ödemeler bugün yapıldı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırıldı. 2.000 TL'lik ödemeler ile ilgili detaylı açıklama geldi. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, şehit yakınları ve gazilerin hesaplarına bugün 2000’er lira bayram ikramiyesi yatırdı. Hak sahiplerine her ayın 1’inde yapılan aylık destek ödemelerinin de bayram öncesine alınarak yarın hesaplara yatırılması kararlaştırıldı. Bugün 2.000 TL,
28.04.2022 Ekonomi
Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli maaşı ne kadar?
Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli maaşı ne kadar? Ramazan Bayramı’na az bir süre kala engelli aylığı alanlar ve yakınları bayram öncesi maaşların ödenip ödenmeyeceğini merak ediliyordu. Engelli maaşlarına yönelik açıklama, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Engelli maaşları ne zaman yatacak, ne kadar?
25.04.2022 Ekonomi
Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar?
Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Emeklilerin bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih belli oldu! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Milyonlarca emekli ve hak sahibi 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak. Bakanlık işçi emeklileri ve memur emeklilerinin ikramiyelerini farklı günlerde ödeyecek. Peki, Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar…
24.04.2022 Emekli
Engelli maaşları bayramdan önce yatar mı? Engelli maaşları ne zaman yatacak?
Engelli maaşları bayramdan önce yatar mı? Engelli maaşları ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihler belli oldu. Tarihlerin açıklanmasının ardından engelli aylığı alanlar ve yakınları da bayram öncesi maaşların ödenip ödenmeyeceğini araştırıyor. Peki, Engelli maaşları bayramdan önce yatar mı? Engelli maaşları ne zaman yatacak? İşte detaylar…
24.04.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Tarih ve oran verildi!
Bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Tarih ve oran verildi! Bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranıyla ilgili kritik açıklama. Bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranıyla ilgili peş peşe tahminler geldi. Emekli milyonlarca vatandaşa bayram ikramiyesi müjdesi. Emeklinin bayram ikramiyelerine zam geliyor. Bayram ikramiyelerine gelecek zam ile ilgili tahminler peş peşe yapıldı. Alınan bilgiye göre, bu konuda Maliye Bakanlığı ve AK Parti’nin ekonomi kurmayları bir çalışma yapıyor. Bütçeye maliyeti hesaplanıyor. Toplantılarda, Bayram ikramiyesinin 2 bin lira olması yönünde görüşler dile getirildiği öğrenildi. Maliyetin çok yüksek olacağının iddia edilmesi üzerine, bunun bir kurala bağlanması ve her yıl otomatik bir artış yapılması önerisi değerlendirildi. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor. Enflasyon oranında artırılırsa, bu ramazan bayramında bin 100 lira olan ikramiye tutarı, bin 500 civarına yükselecek. Öte yandan İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır'ın Ankara kulislerinde konuşulan ikramiye müjdesini yazmıştı. Ramazan Bayramında 2.000 TL, Kurban Bayramında ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödeneceğini dile getirmişti Yeni emekli olanlar da bayram ikramiyesinden faydalana bilecek. İşte bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
16.04.2022 Emekli
Emekli ikramiyesi zam oranı ile ilgili flaş gelişme! Rakamlar netleşiyor, 3.000 TL...
Emekli ikramiyesi zam oranı ile ilgili flaş gelişme! Rakamlar netleşiyor, 3.000 TL... Emekli bayram ikramiyesi son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ramazan bayramı emekli ikramiyesine zam yapılması bekleniyor. Hafta başından itibaren yanıt aramaya başlayan "emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak, kaç TL" soruları netlik kazanmaya başlıyor. 2 Mayıs 2022 tarihinde ilk günü yaşanacak Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde verilen emekli ikramiyesi için masada çeşitli formüller konuşuluyordu. Geçen yıl 1.100 liraya yükseltilen bayram ikramiyelerine bu sene daha yüksek zam yapılması öngörülüyor. Bayram ikramiye miktarı ile ilgili farklı rakamlar telaffuz edilse de 2022 emekli ikramiyesine enflasyon oranında zam yapılması halinde ikramiye miktarının 1.500 TL’yi bulması bekleniyor. Böylece emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında toplan 3.000 TL ödeme yapılmış olacak. Peki, 2022 emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte bayram ikramiyeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
13.04.2022 Emekli
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi. Toplantı 1 saat 45 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, "Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz. İş başı eğitim kapsamında mevcut çalışanların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay kapsamında sosyal prim desteklerini Çalışma Bakanlığımız karşılayacak. 2B arazi satışlarıyla ilgili başvuru ve ödeme sürecini de 31 Aralık'a kadar uzatma kararı aldık. Çiftçilerimizi ecrimizi bedelinin 10 yıl süreyle kiralama imkanı getirdiğimiz taşınmazlar için başvuru sürecini kaldırıyoruz." dedi.
12.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan Bayramı İkramiyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramazan bayramı ikramiyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.