Rakka

Rakka

Son dakika rakka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rakka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rakka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rakka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rakka gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.384 rakka haberi bulunmuştur. Tüm rakka haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı terörist Mehmet Sarı etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı terörist Mehmet Sarı etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Suriye Kamışlı'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde Rakka sorumlularından Mehmet Sarı etkisiz hale getirildi.
25.04.2023 Gündem
DEAŞ terör örgütünde üst düzey görevlerde bulunan şüpheli yakalandı
DEAŞ terör örgütünde üst düzey görevlerde bulunan şüpheli yakalandı DEAŞ terör örgütü içerisinde üst düzey görevlerde bulunduğu belirlenen "Abu Huzeyfe" kod adlı M.M.B. İstanbul'da yakalandı.
1.03.2023 Gündem
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı Konsolosluklarını kapatan ülkelerin de aralarında olduğu 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı.
2.02.2023 Gündem
Yozgat'ta DEAŞ'ın kritik ismi yapay zeka teknolojisi sayesinde yakalandı
Yozgat'ta DEAŞ'ın kritik ismi yapay zeka teknolojisi sayesinde yakalandı Yozgat'ta yapay zeka teknolojisinde kullanıldığı operasyonda DEAŞ'lı teröristler film gibi bir operasyonla yakalandı. Peki yakalanan kritik isimler kimler? Bu operasyon neden bu kadar önemli? Detaylar ortaya çıktı.
24.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
Adana'da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama
Adana'da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama Adana’da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
17.10.2022 Gündem
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı...
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı... PKK/PYD terör örgütü adına sivil vatandaşlara yönelik saldırı eylemi planlayan şahıs Kocaeli'de yakalandı. Şüpheli ifadesinde, çekeceği her video karşılığında 1500 dolar, yakacağı her araç içinse 5 bin dolar kazanacağının söylendiğini belirtti.
19.04.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan çarpıcı açıklama: Ukrayna'dan daha zor durumda kalırdık
Bakan Soylu'dan çarpıcı açıklama: Ukrayna'dan daha zor durumda kalırdık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Antalya Diplomasi Forumu’nda konuştu. Bakan Soylu, "Eğer biz küresel aktörlere, küresel şirketlere, Türkiye olarak küresel şampiyonlar ligine tabi olsaydık, Ukrayna’dan daha zor bir durumda kalırdık, bu kadar açık ve net" açıklamasını yaptı.
12.03.2022 Siyaset
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 6 bin 370 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 6 bin 370 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, 20 Ocak 2018'den bu yana Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 6 bin 370 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.01.2022 Gündem
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300...
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300... İdlib gerginliğinden sonra Suriye'deki askeri hareketlilik devam ediyor. Suriye Milli Ordusu’nun, TSK desteğinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası harekâtını gerekçe gösteren Suriye rejimi bölgeye asker ve silah yığınağı yapıyor. Rusya da Kamışlı ve Rakka’daki hava üslerine S-300 füzeleri konuşlandırıyor.
15.11.2021 Dünya
Terör örgütü PKK/YPG'de büyük çatlak! Korkularından gelemediler
Terör örgütü PKK/YPG'de büyük çatlak! Korkularından gelemediler Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) operasyonlarını artırdığı Barış Pınarı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG'ye ağır darbe indirildi. PKK/YPG'nin Ayn İsa ve Tel Tamir bölgesine, eğitim kamplarından getirmek istediği 680 terörist TSK ile çatışmaya girmemek için operasyon bölgesine gelmeyi reddetti. Bu teröristlerin tamamı örgütün sözde cezaevlerine kapatıldı.
26.10.2021 Yaşam
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu Türkiye vuracak! Sınır ötesi harekat ile ilgili sıcak gelişme! Türkiye o bölgelere kara operasyonu düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına artık tahamülümüz kalmadı” açıklaması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi.
16.10.2021 Gündem
Terör örgütü YPG/PKK Münbiç'te halka ateş açtı!
Terör örgütü YPG/PKK Münbiç'te halka ateş açtı! Terör örgütü YPG/PKK’nın işgalindeki Suriye’nin Halep iline bağlı Münbiç ilçesinde teröristlerin, zorla silah altına alma uygulamasına karşı çıkarak protesto düzenleyen halka ateş açması sonucu 4 sivil yaralandı.
31.05.2021 Dünya
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "Biz Ağrı'da Van'da karların altında kalan cesetleri toplayacağız. Bu cesetler Afganistan'dan Pakistan'dan yürüyerek gelip sınırı geçtiğini düşündükten sonra kar tipisinin altında hayatlarını kaybedenler. Avrupa vur patlasın, çal oynasın devam etsin." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
PKK'lı terörist, Türkiye'ye kaçak girmek isterken yakalandı
PKK'lı terörist, Türkiye'ye kaçak girmek isterken yakalandı Mardin'in Suriye sınırından Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışırken yakalanan kişinin 'Alişer' kod adlı PKK'lı terörist C.A.M. olduğu ortaya çıktı.
20.03.2021 Gündem
Sultanahmet ve Suruç saldırılarının faili Azzo Halaf Süleyman EL Aggal yakalandı
Sultanahmet ve Suruç saldırılarının faili Azzo Halaf Süleyman EL Aggal yakalandı Sultanahmet ve Suruç saldırılarında kullanılan patlayıcıları temin eden DEAŞ'lı terörist, emniyet ve MİT'in operasyonuyla Şanlıurfa'da yakalandı.
12.01.2021 Gündem
PKK satışa çıkardı! Suriye ve Irak'ta buğday hattı...
PKK satışa çıkardı! Suriye ve Irak'ta buğday hattı... Son dakika haberine göre; Terör örgütü PKK/YPG, işgal altında tuttuğu Suriye’nin kuzeyi ile Irak arasında buğday hattı kurdu. Önceki gün her biri 40 ton buğday yüklü onlarca kamyon Haseke’nin doğusundaki Semalka sınır kapısından Irak’a geçti. Buğdayın bir kısmı satılırken bir kısmı da teröristlerin ihtiyaçları için depolanıyor.
2.01.2021 Dünya
Rus ordusu Türkiye sınırında! Yüzlerce asker...
Rus ordusu Türkiye sınırında! Yüzlerce asker... Türkiye sınırında sıcak gelişme. Rus ordusu, Suriye'nin Lazkiye ilindeki Hmeymim Hava Üssü'nden yüzlerce asker ve aracı Haseke'nin Kamışlı ilçesine gönderdi. Mardin'in Nusaybin ilçesiyle arasında yalnızca sınır olan Kamışlı'ya iki savaş uçağı ve altı helikopter indi, Rus askeri sayısı 1000'e ulaştı.
28.12.2020 Dünya
Adım adım Fırat'ın doğusuna yeni operasyon!
Adım adım Fırat'ın doğusuna yeni operasyon! Son dakika haberi; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye'nin kuzeydoğusundaki YPG/PKK varlığına ilişkin son bir haftada iki kez askeri operasyon sinyali vermesi, gözleri yeniden bölgeye çevirdi. ABD ile yapılan mutabakata rağmen, teröristler uzun süredir belirlenen hattın dışına çıkmadı. Bölge kaynakları, son günlerde hem TSK'nın hem de muhalif unsurların Ayn İsa yakınlarındaki temas hatlarına takviye yaptığını belirtiyor. Son dönemde Doğu Akdeniz, Libya ve Dağlık Karabağ'da yaşanan gelişmelerin Türkiye'nin gücünü bölmediğini ve Suriye'deki iradeyi kaybetmediğini belirten Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, "Suriye'de sinsi planlamaların olduğu dönemden geçiyoruz. Türkiye'nin Irak ve Suriye'deki varlığı ve dikkati, diğerler bölgelerle ile yarışır şekilde devam ediyor. Siyasi iradenin Suriye'de yeni bir harekatın işaretini verdiğini düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
30.10.2020 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: İşte ülkesine dönen Suriyeli sayısı...
Bakan Soylu açıkladı: İşte ülkesine dönen Suriyeli sayısı... İçişleri Bakanı Soylu: "Sınır ötesi harekatlarımızla oluşturulan güvenlik sayesinde, bugüne kadar 414 bin 61 Suriyeli gönüllü olarak ülkesine döndü."
15.10.2020 Gündem
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası!
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda çiftçilerden satın alarak Kamışlı ilçesinde depoladığı buğdayı kendi kontrolündeki bölgeye taşımak isteyen Beşar Esad rejimi, terör örgütünün engeline takılırken, taraflar buğday konusunda bir kez daha kavgaya tutuştu
10.10.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, "Ermenistan bu saldırılarıyla 'uluslararası sistemi ve hukuku hiçe sayıyorum' diyor. Bunun bir karşılığı olmalı" dedi. Çavuşoğlu, "Ermenistan başka ülkelerden destek bulmasaydı bu cesareti bulamazdı." açıklamasında bulundu.
30.09.2020 Siyaset
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alzalan’ın mahkemede verdiği ifadede, “Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim” dediği öğrenildi.
21.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Rakka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rakka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.