Prens Selman

Prens Selman

Son dakika prens selman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prens selman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prens selman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens Selman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens selman gelişmeleri de dahil olmak üzere 516 prens selman haberi bulunmuştur. Tüm prens selman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani’ye TOGG hediye etti.
18.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda Rusya, Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyaya bir kez daha umut olurken Ukrayna lideri Zelenski Türkiye'ye bir mektup gönderdi. CNN International krizin çözümünde Türkiye ve Erdoğan'ın rolüne dikkat çeken bir analiz yayınladı
18.07.2023 Gündem
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
17.07.2023 Gündem
Galatasaray'da herkesin beklediği ayrılık! Lig biter bitmez Premier Lig'e gidiyor
Galatasaray'da herkesin beklediği ayrılık! Lig biter bitmez Premier Lig'e gidiyor Galatasaray'da oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen süper starın önümüzdeki sezon Newcastle forması giyeceği iddia edildi. Adana Demirspor galibiyetinin ardından sevinç gösterilerine katılmayan oyuncunun Prens Selman tarafından istendiği öğrenilirken, İngiliz ekibinin PSG'le görüşmelere başladığı bildirildi.
5.04.2023 Galatasaray
F.Bahçe'nin 15 milyon euro'luk yıldızını bedavaya alıyor! Prens Selman'dan Ali Koç'a şok
F.Bahçe'nin 15 milyon euro'luk yıldızını bedavaya alıyor! Prens Selman'dan Ali Koç'a şok İngiliz ekibi Newcastle'ı satın aldıktan sonra siyah beyazlı kulübe yatırım yapmaya başlayan ve bu sezon 135 milyon euro'luk transfer harcamasıyla dikkat çeken Prens Selman'ın önce Uğurcan Çakır'a ardından Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusuna talip olması her iki camianın hareketlenmesine neden oldu. Piyasa değeri 15 milyon euro olan ve sezon sonunda Sarı Lacivertli kulüple sözleşmesi sona erecek oyuncunun Prens Selman tarafından istendiği belirtilirken, Ali Koç'un bu transfere kolay kolay müsaade etmeyeceği bildirildi.
11.10.2022 Fenerbahçe
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Prens Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Prens Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.
11.07.2022 Siyaset
Jorge Jesus'un kalbini istedi Prens Selman yılın transfer bombası için geri sayıma geçti
Jorge Jesus'un kalbini istedi Prens Selman yılın transfer bombası için geri sayıma geçti Fenerbahçe'de son dakika... Newcastle'ı satın aldıktan sonra flaş transferlerin altına imza atmaya hazırlanan Prens Selman'ın Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna talip olduğu ortaya çıktı. Daha önce takıma 117 milyon euro'luk yatırım yapan Selman'ın sarı lacivertli kulübe 20 milyon ödeyeceği belirtildi.
28.06.2022 Fenerbahçe
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye kararı! Ambargo kaldırıldı
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye kararı! Ambargo kaldırıldı Prens Selman'ın ziyareti sonrası iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni döneme girilirken, Suudi Arabistan Türk mallarına uyguladığı ambargoyu kaldırdı.
25.06.2022 Ekonomi
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti!
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti! Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı. Baş başa görüşmeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Beştepe'deki görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı. Söz konusu görüşmenin ardından Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'ni resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'ni resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Haber
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da!
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Siyaset
F.Bahçe'nin yıldızı için birbirlerine girdiler! Prens Selman istedi Mourinho araya girdi! 23 milyon euro...
F.Bahçe'nin yıldızı için birbirlerine girdiler! Prens Selman istedi Mourinho araya girdi! 23 milyon euro... Bu sezon Fenerbahçe'de oynadığı futbolla ayakta alkışlanan ve kontratında 23 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan yıldız oyuncu için önce Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle, ardından Jose Mourinho'nun Roma'sı devreye girdi. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan sıcak gelişmeler...
13.05.2022 Fenerbahçe
Şampiyon kadroda iki ayrılık! Biri Prens Selman'ın yanına diğer Galtier'in takımına...
Şampiyon kadroda iki ayrılık! Biri Prens Selman'ın yanına diğer Galtier'in takımına... Bu sezon Süper Lig'e damga vuran ve resmi olarak şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor'da ilk ayrılıklar belli oldu. Newcastle'a yaptığı yatırımla Avrupa'nın dikkatini çeken Prens Selman'ın yıldız futbolcuya, Galtier'in ise milli oyuncuya talip olduğu ortaya çıktı.
29.04.2022 Trabzonspor
Prens Selman 'ben vazgeçtim' dedi Ali Koç hiç zaman kaybetmedi! Mesut Özil'in yerine geliyor...
Prens Selman 'ben vazgeçtim' dedi Ali Koç hiç zaman kaybetmedi! Mesut Özil'in yerine geliyor... Sezon sonunda Mesut Özil'le yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'nin aradığı 10 numarayı bulduğu ortaya çıktı. 2018'de piyasa değeri 90 milyon eurolara kadar çıkan yıldız futbolcunun iyi bir kontratla sarı lacivertli formayı giymesi bekleniyor...
27.03.2022 Fenerbahçe
Petrol krizi!  Dünya şaşkın, Veliaht Prens 'Çin bombasını' patlattı!
Petrol krizi! Dünya şaşkın, Veliaht Prens 'Çin bombasını' patlattı! ABD Başkanı Joe Biden, 2019'da Suudi kraliyetinden "Onları gerçekte oldukları gibi parya devlet yapacağım" diye söz etmişti. Biden Ukrayna işgalinden sonra Rusya'ya uyguladığı ambargo yüzünden petrol fiyatlarının daha da yükselmesi üzerine üretim artışı talebine Suudi Veliaht Prensi'nden yanıt alamazken, Suudi petrol devi Aramco 'Çin bombasını' patlattı.
11.03.2022 Dünya
Ali Koç'u şok eden gelişme! Attila Szalai dediler Galatasaray'ın yıldızı çıktı! Prens Selman...
Ali Koç'u şok eden gelişme! Attila Szalai dediler Galatasaray'ın yıldızı çıktı! Prens Selman... Daha önce Fenerbahçe'nin stoperi Attila Szalai için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Prens Selman'ın ters köşe yaptığı, İngiliz kulübünün aslında Galatasaray'ın yıldızını istediği ortaya çıktı.
28.01.2022 Galatasaray
Cemal Kaşıkçı cinayetinde korkunç uyuşturucu detayı!
Cemal Kaşıkçı cinayetinde korkunç uyuşturucu detayı! Son dakika haberine göre; Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı’yı Ekim 2018'de öldüren Suudi infaz timinin, İstanbul’a uçarken Mısır’ın başkenti Kahire'ye uğrayarak suikastta kullanılmak üzere öldürücü dozda uyuşturucu aldığı iddia edildi. Niteliği ve havaalanında kimden temin edildiği açıklanmayan söz konusu özel uyuşturucunun sol kolundan Kaşıkçı'ya enjekte edildiği ve birkaç dakika içinde ölümcül tesirini gösterdiği kaydedildi.
15.06.2021 Dünya
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu...
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, Premier Lig'in Suudi Kamu Yatırım Fonu liderliğindeki bir konsorsiyumun Newcastle United'ın satışına izin vermemesi üzerine, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan konuya müdahale etmesini istediği öne sürüldü.
15.04.2021 Dünya
Kaşıkçı'nın nişanlısından Prens Selman'a yaptırım çağrısı
Kaşıkçı'nın nişanlısından Prens Selman'a yaptırım çağrısı Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, ABD'nin yayımladığı istihbarat raporunu Reuters'a değerlendirdi. Dünya liderlerine Veliaht Prens Selman ile ilişkilerini kesme çağrısı yapan Cengiz, "Katile bir yaptırım olmadan adalete ulaşamayız" dedi.
4.03.2021 Dünya
Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz: Prens Selman’ın cezalandırılması gerekir
Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz: Prens Selman’ın cezalandırılması gerekir Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili ABD istihbarat raporunun açıklanmasının ardından CNN Türk canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cengiz, ABD'nin yaptırım kararını değerlendirirken cinayetin soruşturulma süreciyle ilgili de önemli sözler sarf etti.
2.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prens Selman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens selman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.