Prens Philip

Prens Philip

Son dakika Prens Philip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prens Philip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prens Philip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens Philip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens philip gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 prens philip haberi bulunmuştur. Tüm prens philip haberleri aşağıda listelenmiştir.
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hayatını konu alan The Crown dizisi, bazı sahneleri ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kaynaklar, dizinin yeni sahnelerinin çoğunun insanları rahatsız edeceğini ve kraliyet ailesini çok üzeceğini belirtti. Konuyla ilgili yapılan bir açıklamada da 'İnsanlar yeniden canlandırılmasını biraz korkunç bulabilir' ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Dünya
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı?
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni tüm dünya tarafından yakından takip ediyor. Töreni izlemek için geceden kuyruğa giren vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Peki, Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı cenazeye katılacak mı?
19.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze masraflarının en az 6 milyar sterlin tutacağı iddiası
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze masraflarının en az 6 milyar sterlin tutacağı iddiası İngiltere basını, Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesinin en az 6 milyar sterline mal olacağını iddia etti.
13.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal!
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal! İngiltere'nin 58 yaşındaki Başbakanı Boris Johnson, uzun süredir direndiği baskılara dayanamayarak dün görevinden Istifa etti. Hem başbakanlık hem de Muhafazakâr Parti başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Johnson, ekim ayında yeni başbakan seçilene kadar vekâleten göreve devam edeceğini bildirdi. Sadece İngiltere değil dünya siyasetinin de renkli figürleri arasında şimdiden yerini alan Johnson, Osmanlı’nın son İçişleri Bakanı “Ali Kemal’in torunu” olarak (Stanley Johnson’un oğlu) Türkiye’de sempati kazandı.
8.07.2022 Dünya
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti!
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti! Cinsel taciz skandalları sonrası askeri unvanları geri alınan Prens Andrew’ın bir Türk’ten rüşvet aldığı iddiası İngiltere'yi sarstı. FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz pasaportu için Prens’e 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülüyor.
2.04.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth veliahtını tüm dünyaya duyurdu!
Kraliçe Elizabeth veliahtını tüm dünyaya duyurdu! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, bugün itibarıyla tahta oturuşunun 70’inci yılını doldurdu. Kraliyet Ailesi’nden yayınlanan açıklamada Elizabeth’in Prens Charles’ın eşi Camilla’nın 'kraliçe' unvanını almasını dilediği ifade edildi.
6.02.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in şaşırtan görüntüsü! Pahalı olduğu için saçlarının yarısı yok...
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in şaşırtan görüntüsü! Pahalı olduğu için saçlarının yarısı yok... İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth bu yıl tahta çıkışının 70'inci yılını kutlayacak. Kraliçe son dönemde bir yandan sağlık sorunları bir yandan oğlu Andrew'nun adının karıştığı skandal, diğer yandan da torunu Harry'nin haklarında ortaya attığı iddialar nedeniyle zor günler geçiriyor. Üstelik geçen yıl hayatının yarısından çoğunu birlikte geçirdiği eşi Prens Philip'i de kaybetti. Özetle 95 yaşındaki Kraliçe'nin hayatının bu dönemi pek de kolay gitmiyor.
28.01.2022 Dünya
Skandallar İngiltere'yi sarsıyor! Kraliçe Elizabeth tek başına yas tutarken Başbakanlık'ta rezalet...
Skandallar İngiltere'yi sarsıyor! Kraliçe Elizabeth tek başına yas tutarken Başbakanlık'ta rezalet... İngiltere'de sıkı koronavirüs kısıtlamaları sürerken Başbakanlık'ta düzenlenen bir partiye Başbakan Johnson katılması tartışmaları alevlendirmişti. Daily Telegraph gazetesi, İngiltere'de koronavirüs kısıtlamalarının sürdüğü zaman diliminde yer alan ve Edinburgh Dükü Prens Philip'in cenaze töreninin hemen sonrası 16 Nisan 2021'de, Başbakanlık'ta iki veda partisi düzenlendiğini yazdı. Başbakanlık haberi yalanlamadı.
14.01.2022 Dünya
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler…
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler… Koronavirüs salgını sebebiyle geçen yıl video konferans yöntemiyle gerçekleşen Emmy Ödülleri’nin 73. Los Angeles’te yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törene Netflix yapımı "The Crown" ve "The Queen's Gambit" ile komedi dalında Apple TV yapımı "Ted Lasso" damgasını vurdu. İşte 2021 Emmy Ödülleri kazananları…
20.09.2021 Gündem
Tüm dünyanın gözü orada! Prens Philip'e veda...
Tüm dünyanın gözü orada! Prens Philip'e veda... İngiltere Kraliçesi ikinci Elizabeth'in eşi Prens Philip'e Windsor Kalesi'nde veda ediliyor. Kalenin içindeki Sen George şapelinde düzenlenecek törene halkın katılımına izin verilmiyor.
17.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip  için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
9.04.2021 Siyaset
Prens Philip kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in hayatı…
Prens Philip kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in hayatı… İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip, 99 yaşında hayatını kaybetti. Prens Philip kimdir?
9.04.2021 Gündem
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip hayatını  kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, 99 yaşında yaşamını yitirdi.
9.04.2021 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in eşi Philip hastaneye kaldırıldı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in eşi Philip hastaneye kaldırıldı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philipin (99) geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.
17.02.2021 Dünya
Kraliçe 2'nci Elizabeth villasını satıyor
Kraliçe 2'nci Elizabeth villasını satıyor İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in Malta'daki eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euroya (40 milyon TL) satışa çıkarıldı.
12.06.2019 Dünya
Dünyada son dakika... Ve evlendiler!
Dünyada son dakika... Ve evlendiler! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle evlendi. Prens Harry'e babaannesi olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından Sussex Dükü unvanı verildi. Haberi Buckingham Sarayı duyurdu. Kraliyet ailesinin takipçileri, günler öncesinden çiftin evleneceği Windsor Kalesi yakınlarında kamp kurarken, güvenlik önlemleri en üstü seviyeye çıkarıldı.
19.05.2018 Dünya
Aşk büyük bir test!
Aşk büyük bir test! Victoria’s Secret’ın Portekizli meleği Sara Sampaio, aşk hakkında konuştu: “Aşk bence hayattaki en büyük test. Ancak yine de aşk her zaman insanı daha iyi birisi yapar”
16.01.2018 Magazin
Kraliçe 2. Elizabeth'ten tahtı bırakacağı iddialarına açıklama
Kraliçe 2. Elizabeth'ten tahtı bırakacağı iddialarına açıklama İngiliz basını, kraliyet kaynaklarının, Kraliçe 2. Elizabeth’in tahtı Prens Charles’a bırakmaya hazırlandığı iddiasını yalanladığını bildirdi
20.08.2017 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in eşi hastaneye kaldırıldı
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in eşi hastaneye kaldırıldı İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in eşi Edinburgh Dükü Philip Mountbatten hastaneye kaldırıldı.
21.06.2017 Dünya
Prens Philip görevi bırakıyor!
Prens Philip görevi bırakıyor! İngiltere Buckingham Sarayı'nda yapılan bir 'acil' toplantı haberi ortalığı birbirine kattı. Resmi açıklamada 'saray çalışanlarının toplantıya çağrıldığı' söylendi ama sosyal medya kullanıcıları bunun bir oyalama olduğunu düşünüyor. Prens Philip'in tüm Kraliyet görevlerinden çekildiği ilan edildi.
5.05.2017 Dünya
Prens Andrew ile Kylie Minogue birlikte!
Prens Andrew ile Kylie Minogue birlikte! Kylie Minogue’un, Kraliçe Elizabeth-Prens Philip'in üçüncü çocuğu olan Prens Andrew ile yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor.
19.04.2017 Magazin
Kylie Minogue'a Toplum Ödülü!
Kylie Minogue'a Toplum Ödülü! Kylie Minogue, İngiltere-Avustralya ilişkilerine yaptığı katkıdan dolayı Toplum Ödülü'ne layık görüldü.
6.04.2017 Magazin
Düşesin tercihi Türk modacı
Düşesin tercihi Türk modacı Cambridge Düşesi Kate Middleton, Buckingham Sarayı’ndaki davette favori modacısı Türk tasarımcı Erdem Moralıoğlu’nun parlak uzun kollu bir tasarımını seçti.
28.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Prens Philip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens philip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.