Postmodern Darbe

Postmodern Darbe

Son dakika Postmodern darbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Postmodern darbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Postmodern darbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Postmodern Darbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan postmodern darbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 postmodern darbe haberi bulunmuştur. Tüm postmodern darbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir? 28 Şubat süreci, demokrasiye zarar veren, hukukun üstünlüğünü gölgeleyen ve insan haklarına aykırı uygulamaların yoğunlaştığı bir dönemdir. "Postmodern darbe" olarak adlandırılan bu süreç, Türkiye'nin siyasi tarihinde derin izler bırakmıştır. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2024 Gündem
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu Türk siyasi tarihinin kara lekelerinden biri olan ve "Postmodern Darbe" olarak adlandırılan 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
28.02.2024 Gündem
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
28 Şubat darbesi nedir, hangi yıl oldu, komutanları kim? 28 Şubat darbesini kim yaptı, neden, o yıl neler oldu? Postmodern şubat darbesinde neler oldu?
28 Şubat darbesi nedir, hangi yıl oldu, komutanları kim? 28 Şubat darbesini kim yaptı, neden, o yıl neler oldu? Postmodern şubat darbesinde neler oldu? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 26 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi nedir, hangi yıl ve neden oldu? 28 Şubat olayı ne zaman oldu, 28 Şubat davasında kimler tutuklandı? 28 Şubat darbesini kim yaptı? 28 Şubat olayı nedir?
28.02.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan '28 Şubat' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan '28 Şubat' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Bin yıl sürecek denilen 28 Şubat, milletin iradesiyle tarihe gömülmüştür. 28 Şubat gibi demokrasi dışı her adım, 15 Temmuz'da olduğu gibi karşısında Aziz Milletimizi bulacaktır" dedi.
28.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan '28 Şubat' mesajı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan '28 Şubat' mesajı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Millet güçlü iradesi, derin irfanı ve sonsuz metanetiyle kötülere en büyük cezayı kesti. Ülkeyi dipçik zoruyla boğmak isteyenlere fırsat vermedi. Hiçbir zaman da vermeyecek" dedi.
28.02.2022 Siyaset
Şule belgeseli nedir, kimi anlatıyor? Şule Yüksel Şenler belgeseli TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak!
Şule belgeseli nedir, kimi anlatıyor? Şule Yüksel Şenler belgeseli TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak! Şule belgeseli nedir, kimi anlatıyor? Şule Yüksel Şenler’in mücadele dolu hayatını konu alan “ŞULE” belgeseli, Türk siyasi tarihine ‘Postmodern darbe’ olarak geçen 28 Şubat’ın yıl dönümünde televizyonda ilk kez bu akşam TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
28.02.2022 Gündem
AK Parti'li Çelik: 28 Şubat zihniyetinin uygulamaları ortadan kaldırılmıştır
AK Parti'li Çelik: 28 Şubat zihniyetinin uygulamaları ortadan kaldırılmıştır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanı'mızın başbakanlığı döneminden bugüne verdiğimiz mücadele, milli egemenlik ve demokrasi mücadelesidir. Cumhurbaşkanı'mızın dirayeti ile 28 Şubat zihniyetinin milli iradeye karşı olan tüm uygulamaları ortadan kaldırılmıştır" dedi.
28.02.2022 Siyaset
Bakan Yanık'tan '28 Şubat' mesajı
Bakan Yanık'tan '28 Şubat' mesajı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "20'nci yüzyılın sonunda toplumsal belleğimize 'postmodern darbe' şeklinde kazınan 28 Şubat, bu milletin değerlerinden kopmamak adına üstün bir çaba sarf ettiği sürecin de başlangıcıdır" dedi.
28.02.2022 Siyaset
Postmodern darbe ne demek, nedir? 28 Şubat 1997 darbesine neden postmodern darbe deniliyor, Postmodern darbe ne anlama gelmektedir?
Postmodern darbe ne demek, nedir? 28 Şubat 1997 darbesine neden postmodern darbe deniliyor, Postmodern darbe ne anlama gelmektedir? Postmodern darbe nedir? 28 Şubat süreci Türkiye siyasi tarihinde postmodern darbe olarak adlandırıldı. Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümetinin dağıldığı, Refah Partisi’nin kapatılıp, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulması sürecinin üzerinden 25 yıl geçti. Peki, 28 Şubat 1997 darbesine neden postmodern darbe deniliyor, Postmodern darbe ne demek?
28.02.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Bakan Pekcan: Tüm darbeleri lanetliyorum
Bakan Pekcan: Tüm darbeleri lanetliyorum Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "28 Şubat süreci"ni ve milletin iradesine karşı yapılan tüm darbeleri lanetlediğini bildirdi.
28.02.2021 Siyaset
Bakan Gül: Türkiye, bir daha darbe utancı yaşamayacaktır
Bakan Gül: Türkiye, bir daha darbe utancı yaşamayacaktır Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "28 Şubat süreci ve ilkel uygulamaları, milletimizin vicdanında mahkum edilerek tarihin kirli sayfalarında yerini almıştır. Türkiye, bir daha darbe utancı yaşamayacaktır" dedi.
28.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat döneminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu, okuduğu bir şiir sebebiyle hukuksuz bir şekilde hapse atıldığını ve siyasi hayatının bitirilmek istendiğini belirterek, "Şu an halkın oylarıyla seçilmiş ilk Türkiye Cumhurbaşkanı olarak görev yapıyorum. Her türlü engellemelere rağmen şan ve şerefle aziz milletime hizmet ediyorum. Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat'ı yaşadım, 28 Şubat'ın farkındayım." ifadelerini kullandı.
28.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 28 Şubat mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 28 Şubat mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "28 Şubat bildirisi yakın siyasi tarihimize düşürülmüş kara bir leke, temelinde yatan zihniyetle birlikte yok edilmesi gereken bir milli irade suikastıdır" dedi.
28.02.2021 Siyaset
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu?
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinin üzerinden 24. yıl geçti. Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? 28 Şubat sürecinde neler yaşandı? İşte 28 Şubat süreci hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinde, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve arkadaşlarına siyaset yasağı getirildi, Refah Partisinin 14 yıl süren siyasi yaşamı da sona erdi.
28.02.2021 Gündem
Özlem Zengin: Bu saldırılar temsil ettiğim şeyler yüzünden ortaya çıkıyor
Özlem Zengin: Bu saldırılar temsil ettiğim şeyler yüzünden ortaya çıkıyor AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "Bu saldırılar ben olduğum için değil, temsil ettiğim şeyler yüzünden ortaya çıkıyor" dedi.
26.02.2021 Siyaset
Ali Babacan 15 Temmuz gecesi neredeydi?
Ali Babacan 15 Temmuz gecesi neredeydi? AK Parti'den istifa ederek DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan, 15 Temmuz'da nerede olduğuyla ilgili soruya cevap verdi. Babacan'ın ABD olduğunu söylemek yerine, "Ben o hafta sonu yurtdışındaydım. Saat farkı da vardı, yedi saat" ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.
9.07.2020 Siyaset
Son dakika... Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı hayatını kaybetti
Son dakika... Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı hayatını kaybetti Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı İstanbul'da 88 yaşında yaşamını yitirdi.
26.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 28 Şubat tarihin çöplüğüne atıldı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 28 Şubat tarihin çöplüğüne atıldı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bin yıl sürecek denen 28 Şubat, milletin iradesi ve basiretiyle tarihin çöplüğüne atıldı" dedi.
28.02.2019 Gündem
28 Şubat için karar günü
28 Şubat için karar günü 28 Şubat 1997 tarihli MGK toplantısında alınan kararlarla tarihe ‘postmodern darbe’ diye geçen süreçle ilgili davada 5 yıl sonunda karar aşamasına gelindi. Dönemin Genelkurmay Başkanı Karadayı ile 2. Başkanı Çevik Bir’in de aralarında bulunduğu 103 sanık için bugün karar bekleniyor
12.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zengin: Türkiye'de darbeler tarihi kapandı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zengin: Türkiye'de darbeler tarihi kapandı BİTLİS Eren Üniversitesi'nde düzenlenen konferansa katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı avukat Özlem Zengin, Türkiye'de ilk defa insanların elinde silah olmadan bir darbe girişimini önlediğini söyledi. Zengin, "Bu muazzam bir güçtür. Neticesinde de çok rahatlıkla söyleyebilirim. Bir daha asla geri dönüşüm olmayacak şekilde Türkiye'de darbeler tarihi kapandı" dedi.
13.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "'Bin yıl sürecek' denilen 28 Şubat, Allah'ın yardımı, milletimizin basireti sayesinde kısa sürede tarihin derinliklerinde kaybolup gitti." ifadesini kullandı.
28.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Postmodern Darbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki postmodern darbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.