Poroşenko

Poroşenko

Son dakika Poroşenko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Poroşenko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Poroşenko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poroşenko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poroşenko gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 poroşenko haberi bulunmuştur. Tüm poroşenko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı Rusya’da Wowan ve Lexus olarak bilinen Putin’e yakın troller, kendilerini, Zelenski’den önceki Ukrayna eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko olarak tanıtıp eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmenin içeriği yayınlanırken Merkel cephesinden beklenen açıklama geldi.
21.02.2023 Dünya
Macron ve Putin arasındaki gizli görüşme sızdı! Zelenski'ye ağır sözler Rusya'dan tepki...
Macron ve Putin arasındaki gizli görüşme sızdı! Zelenski'ye ağır sözler Rusya'dan tepki... Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı savaş tüm şiddetiyle devam ederken dünya Fransa'dan gelen haberi konuşuyor... Savaşı engellemek için mekik diplomasisi yapan ancak başarısız olan Macron'un Putin ile yaptığı telefon görüşmesi tam kaydı ortaya çıktı. İşte dünyanın gündemine adeta bomba gibi düşen o sözler...
7.07.2022 Dünya
Antalya'daki tarihi zirvede Lavrov’u kızdıran sorudaki kadın
Antalya'daki tarihi zirvede Lavrov’u kızdıran sorudaki kadın Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyanın gözü Antalya'daki tarihi zirvedeydi. Ukrayna ve Rusya dışişleri bakanlarının bir araya geldiği diplomatik forumda Ukraynalı bir gazetecinin “Kadınları kaçırmaya başladınız, buna ne diyeceksiniz?” sorusu Lavrov’u kızdırmıştı. O soruda kaçırıldığı belirtilen kadının Kırım Türkü Leyla İbrahimova olduğu ortaya çıktı. İbrahimova’nın kaçırıldığı iddiasıyla ilgili detayları Ukrayna’nın eski Cumhurbaşkanı Poroşenko paylaştı.
12.03.2022 Dünya
Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko CNN TÜRK'te
Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko CNN TÜRK'te Rusya'nın Ukrayna saldırılarının dokuzuncu gününde bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Eski Ukrayna lideri Petro Poroşenko CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. 'Putin'in hiçbir şansı yok' diyen Poroşenko, " Günün sonunda NATO bize askeri jetler verse de yeterli olur." dedi.
4.03.2022 Dünya
Rol yapıyordu gerçek oldu! Komediden başkomutanlığa... Kimdir bu Volodimir Zelenski
Rol yapıyordu gerçek oldu! Komediden başkomutanlığa... Kimdir bu Volodimir Zelenski Rusya-Ukrayna savaşını tüm dünya korku ile takip ediyor. Ülkenin komedyen kökenli Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, bir anda dünyanın en merak edilen kişisi oldu. Kazaen cumhurbaşkanı olan bir karakteri canlandırırken sürpriz bir şekilde cumhurbaşkanı seçilen Zelenski, şimdi kariyer hayatının en zor rolünü oynuyor.
26.02.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: “Yaptırımlar her halükarda uygulanacak”
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: “Yaptırımlar her halükarda uygulanacak” Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batılı ülkelerin Donetsk ve Luhansk kararından dolayı yaptırımlar uygulamakla tehdit ettiğini hatırlatarak, “Biliyoruz ki bir sebep olsa da olmasa da yaptırımlar her halükarda uygulanacak” dedi.
22.02.2022 Dünya
“Ukrayna, barışın sağlanması için çok şey yaptı”
“Ukrayna, barışın sağlanması için çok şey yaptı” Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin eski basın sekreteri Yulya Mendel yaptığı açıklamada, “Ukrayna, barışın sağlanması için çok şey yaptı. Ne Minsk anlaşmaları ne de Normandiya formatındaki görüşmeler Rusya için anlam ifade etmiyor” dedi.
22.02.2022 Dünya
Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili gözaltına alındı
Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili gözaltına alındı Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin gözaltına alındığını açıkladı.
1.10.2021 Dünya
Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili’den Gürcistan’a dönme kararı
Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili’den Gürcistan’a dönme kararı Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunduğu için yıllardır ülkesine dönemeyen eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, sonbaharda Gürcistan’a döneceğini söyledi...
20.04.2021 Dünya
Ukrayna'nın eski lideri Poroşenko'ya "tarihi eser kaçakçılığı" operasyonu
Ukrayna'nın eski lideri Poroşenko'ya "tarihi eser kaçakçılığı" operasyonu Ukrayna'da eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko hakkında sanat eseri kaçakçılığı iddiası ülkede gündem oldu. Ukrayna polisi başkent Kiev'deki Poroşenko'ya ait özel koleksiyonların sergilendiği müzeye şafak operasyonu düzenledi.
27.05.2020 Dünya
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturması kapsamında Kongrede yapılan kamuya açık oturumların beşinci gününde, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa ve Rusya Direktörü Fiona Hill ve ABD'nin Kiev Büyükelçiliği yetkilisi David Holmes ifade verdi. Öte yandan ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, bir mektup göndererek, Biden, oğlu Hunter Biden ve diğer Barack Obama yönetimi yetkililerinin Ukrayna ile ilişkilerine ilgili belgeleri talep etti.
21.11.2019 Dünya
Donald Trump'ın danışmanından şok suçlama!
Donald Trump'ın danışmanından şok suçlama! ABD Başkanı Donald Trump’ın serbest danışmanlığını yapan ve aynı zamanda ünlü bir iş adamı olan Sam Kislin, eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun bütçeden 1.5 milyar dolar çaldığını iddia etti.
21.10.2019 Dünya
Egemen Bağış’tan Mustafa Cemiloğlu’na tebrik ziyareti!
Egemen Bağış’tan Mustafa Cemiloğlu’na tebrik ziyareti! Ukrayna Parlamentosuna yeniden seçilen Kırım Türkleri lideri Mustafa Cemiloğlu’na ilk tebrik ziyareti Egemen Bağış’tan...
23.07.2019 Siyaset
Ukrayna'da erken genel seçim
Ukrayna'da erken genel seçim Ukrayna'da halk erken parlamento seçimleri için bugün sandık başında. Oy verme işlemi 08:00'de başladı, sandıklar 20:00'ye kadar açık kalacak. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Başbakan olacak kişi tamamen profesyonel bir ekonomist olmalıdır" dedi.
21.07.2019 Dünya
Ukrayna hafta sonu sandığa gidiyor
Ukrayna hafta sonu sandığa gidiyor Erken seçimde yüzde 5’lik baraj var, Rusya yanlısı ayrılıkçıların bulunduğu bölgelerde ve Rusya’nın ilhak ettiği Kırım’da sandık kurulmayacak.
19.07.2019 Dünya
Pop yıldızı Olya Polyakova parti kuruyor
Pop yıldızı Olya Polyakova parti kuruyor Ukrayna’da önümüzdeki temmuz ayında yapılacak erken parlamento seçimleri öncesi siyaset sahnesi renkleniyor. Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin yeniden vatandaşlık verdiği eski Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin partisinin yanı sıra, ülkenin en ünlü şarkıcılarından biri de seçimlerde aday olmaya hazırlanıyor
30.05.2019 Magazin
Mihail Saakaşvili yeniden Ukrayna vatandaşı oldu
Mihail Saakaşvili yeniden Ukrayna vatandaşı oldu Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin Ukrayna vatandaşlığına son veren kararnameyi iptal etti.
28.05.2019 Dünya
Zelenskiy 20 Mayıs'ta yemin edecek
Zelenskiy 20 Mayıs'ta yemin edecek Ukrayna Devlet Başkanlığı seçimlerini kazanan Vladimir Zelenskiy, 20 Mayıs'ta yemin ederek görevine başlayacak.
16.05.2019 Dünya
Vladimir Zelenskiy'nin Bodrum tatili!
Vladimir Zelenskiy'nin Bodrum tatili! Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatilini sürdüren Ukrayna'nın yeni Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, ailesiyle ilçe merkezindeki bir restoranda yemek yedi.
28.04.2019 Gündem
Zelenskiy seçim zaferi sonrası Türkiye'de tatil yapacak
Zelenskiy seçim zaferi sonrası Türkiye'de tatil yapacak Ukrayna'da devlet başkanlığı seçimlerinden galip çıkan Vladimir Zelenskiy, seçim kampanyası yorgunluğunu Türkiye tatiliyle atacak.
26.04.2019 Dünya
Ukrayna seçimlerinin galibi komedyen Zelenskiy
Ukrayna seçimlerinin galibi komedyen Zelenskiy Ukrayna'da devlet başkanlığı seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre ünlü komedyen Vladimir Zelenskiy kazandı.
22.04.2019 Dünya
Ukrayna’da yarın halk ikinci kez sandık başına gidiyor
Ukrayna’da yarın halk ikinci kez sandık başına gidiyor Ukrayna devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunda mevcut Devlet Başkanı Petro Poroşenko ve komedyen Vladimir Zelenskiy yarışacak.
20.04.2019 Dünya
ABD, Ukrayna’daki vatandaşlarını uyardı: Dikkatli olun
ABD, Ukrayna’daki vatandaşlarını uyardı: Dikkatli olun Amerika Birleşik Devletleri Kiev Büyükelçiliği, Ukrayna'da yaşayan vatandaşlarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.
19.04.2019 Dünya
Başkan adaylarına televizyon tartışması öncesi alkol ve uyuşturucu testi!
Başkan adaylarına televizyon tartışması öncesi alkol ve uyuşturucu testi! Ukrayna'da 21 Nisan'da ikinci turu yapılacak devlet başkanlığı seçimlerinde, ilk turda en fazla oyu alan komedyen Vladimir Zelenskiy ile Devlet Başkanı Petro Poroşenko karşı karşıya gelecek.
6.04.2019 Dünya
BBC Ukrayna liderinden özür diledi
BBC Ukrayna liderinden özür diledi BBC, Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko ile ABD Başkanı Trump arasındaki toplantının uzatılması için 400 bin dolar ödendiği yönündeki haberin yalan olduğunu kabul ederek Ukrayna liderinden özür diledi.
28.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Poroşenko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poroşenko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.