Vladimir Zelenskiy

Vladimir Zelenskiy

Son dakika Vladimir Zelenskiy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vladimir Zelenskiy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vladimir Zelenskiy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vladimir Zelenskiy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vladimir zelenskiy gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 vladimir zelenskiy haberi bulunmuştur. Tüm vladimir zelenskiy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Ukrayna’nın Odessa kentinde konvoyun 150 metre yakınında patlama meydana geldiği belirtildi. Yunanistan Devlet Bakanı Stavros Papastavrou olayı doğrulayarak, Yunan heyetinin durumunun iyi olduğunu aktardı.
6.03.2024 Dünya
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım ABD Ukrayna’ya hava savunma, topçu ve hafif silah mühimmatı ile tanksavar silahları içeren 250 milyon dolarlık askeri yardım paketini onayladı.
28.12.2023 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na döndürebilecek tek kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti.
3.08.2023 Dünya
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı
Rusya’dan Zelenskiy’nin memleketine füze saldırısı: 6 ölü, 75 yaralı Rusya’nın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin memleketi Kryvyi Rih’e düzenlediği füze saldırısında 1’i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi de yaralandı.
31.07.2023 Dünya
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesine ilişkin, “Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı” ifadelerini kullandı.
17.07.2023 Dünya
Lavrov'dan flaş Ukrayna açıklaması: Verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirilecek
Lavrov'dan flaş Ukrayna açıklaması: Verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirilecek Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Ukrayna'ya verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirecek” ifadelerini kullandı. Karadeniz Tahıl Anlaşması'na değinen Lavrov, Türkiye'nin Rus tahılının işlenmesine yardım etmekle ve ihtiyacı olan ülkelere bağımsız olarak yardım sağlanmasına izin veren bir plana katılmakla ilgilendiğini söyledi.
13.07.2023 Dünya
Biden, İsveç’in katılım hedefini desteklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti
Biden, İsveç’in katılım hedefini desteklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti ABD Başkanı Joe Biden, NATO Zirvesi kapsamında düzenlediği basın toplantısında Rusya konusunda, “Bir ülkenin komşusunun topraklarını zorla ele geçirmesine izin verilemez" dedi. Biden ayrıca, İsveç’in katılım hedefini desteklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.
12.07.2023 Dünya
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
Rusya, Zelenskiy’nin memleketini vurdu: 3 ölü, 25 yaralı
Rusya, Zelenskiy’nin memleketini vurdu: 3 ölü, 25 yaralı Rus ordusunun Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin memleketi Kryvyi Rih kentine gerçekleştirdiği füzeli saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.
13.06.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması Rusya, Kremlin Sarayı'nı hedef alan iki insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Basın Sözcüsü Nikiforov "Kremlin'e yapılan sözde İHA saldırısı hakkında hiçbir bilgimiz yok" dedi.
3.05.2023 Dünya
Stoltenberg: Finlandiya yarın NATO’ya katılacak
Stoltenberg: Finlandiya yarın NATO’ya katılacak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya'nın NATO üyeliği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Finlandiya 31'inci üye olarak yarın NATO'ya katılacak" dedi. Finlandiya Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ülkenin 4 Nisan’da NATO’ya resmen üye olacağı duyuruldu.
3.04.2023 Dünya
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Ukrayna tarafının müzakerelere hazır olduğuna dair herhangi bir sinyal olmadığını belirterek, "Kimse Ukrayna tarafından herhangi bir sinyal alamadı. Ukrayna tarafının bu konuyu müzakere etmesinin hukuken imkansızlığından hareket ediyoruz" dedi.
28.02.2023 Dünya
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Zelenskiy’den ABD’nin tank desteği hakkında: Zafere giden yolda önemli bir adım
Zelenskiy’den ABD’nin tank desteği hakkında: Zafere giden yolda önemli bir adım Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ABD’nin Ukrayna’ya yönelik açıkladığı tank desteği hakkında yaptığı açıklamada, “Zafere giden yolda önemli bir adım” dedi.
25.01.2023 Dünya
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
Zelenskiy'den Türkiye'ye 'ateşkes' teşekkürü: Minnettarız
Zelenskiy'den Türkiye'ye 'ateşkes' teşekkürü: Minnettarız Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin barış formülü uygulamasının bir parçası olma isteğine minnettarız" dedi.
5.01.2023 Dünya
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Bin 800'den fazla yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı" dedi.
28.12.2022 Dünya
Rusya, Herson kentini vurdu: 8 ölü, 58 yaralı
Rusya, Herson kentini vurdu: 8 ölü, 58 yaralı Rus ordusunun geçtiğimiz ay çekildiği Herson kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi de yaralandı.
24.12.2022 Dünya
Savaştan sonra bir ilk! Biden kapıda karşıladı
Savaştan sonra bir ilk! Biden kapıda karşıladı Rusya'nın saldırılarının ardından ilk kez yurt dışı ziyareti gerçekleştiren Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i taşıyan uçak ABD’nin başkenti Washington DC'de bulunan Joint Base Andrews Askeri Havaalanı'na indi.
21.12.2022 Dünya
Time dergisi yılın kişisini seçti!
Time dergisi yılın kişisini seçti! TIME dergisinin 1927 yılından bu yana her yıl düzenlediği 'Yılın Kişisi' ödülünün bu yılki kazananı belli oldu.
7.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vladimir Zelenskiy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vladimir zelenskiy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.