Polis Memuru

Polis Memuru

Son dakika polis memuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis memuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis memuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.261 polis memuru haberi bulunmuştur. Tüm polis memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Depremde polis oğlunu kaybeden Duran ailesinin zorlu bayramı
Depremde polis oğlunu kaybeden Duran ailesinin zorlu bayramı Polis oğlunu ve öğretmen gelini 6 Şubat depreminde kaybeden Duran ailesi Ramazan Bayramını buruk geçirirken, anne, “Bize hiç bayram olmuyor ki” diyerek göz yaşları tutamadı.
11.04.2024 Adana
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı Burdur'da Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'ndeki müstakil evde oturan A.D, evdeki eşyaları yola atıp, kurusıkı tabancayla rastgele ateş açtı. Kendisini durdurmaya çalışan 3 polis memurunu tabanca ve satırla yaraladı. Bir polisin ise biber gazından etkilendiği olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen A.D. güçlükle etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
7.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyon çarpıştı. Korkunç kazada polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise hastanede hayatını kaybetti. Polis memurunun ailesi ile bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Gündem
Tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 3 yaralı
Tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 3 yaralı Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde TIR, arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına çektiği otomobilin üzerine devrildi. Kazada 4 kişi öldü, 2’si polis, 3 kişi yaralandı.
30.03.2024 Gündem
Yardımına gelen polisi şehit etmişti; İlk duruşmasında polise saldıran 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi
Yardımına gelen polisi şehit etmişti; İlk duruşmasında polise saldıran 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi Büyükçekmece’de kendisine yardım etmek için gelen polis memuru Cihat Ermiş’i şehit eden Muhammet Berke Çorak’ın dün görülen duruşmasına gelen ve sanık yakını olduğunu söyleyen 4 şüpheli, 1 polise saldırarak yaralanmasına neden olmuştu. Gözaltına alınan 4 şüpheli sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.03.2024 Gündem
Emniyet promosyon güncellemesi yapacak mı? Polis promosyonu ne zaman yatacak, EGM promosyon anlaşması ne zaman bitiyor?
Emniyet promosyon güncellemesi yapacak mı? Polis promosyonu ne zaman yatacak, EGM promosyon anlaşması ne zaman bitiyor? Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere kamu görevlileri ve memur emeklilerinin aylık ve ücretlerinde yüzde 15 artış öngörülmüş, 2023 yılının ikinci altı aylık döneminde enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşmişti. İlave olarak yüzde 34,25 artış yapıldı. Böylece kamu görevlileri ve memur emeklilerinin aylık ve ücretlerinde toplamda yüzde 49,25 artış sağlanmış oldu.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu Şişli'de göreve giden motosikletli polisler kaza yaptı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Kaza anı kameraya yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı Kocaeli'de, kullandığı TIR ile polisin 'Dur' ihtarına uymayan Murat Y., takiple yakalandı. TIR'dan indirilen Murat Y., mukavemet gösterdiği trafik polisinin sağ elinin serçe parmağını kırdı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.03.2024 Gündem
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru şehit oldu
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru şehit oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak'taki programının ardından meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memuru İlker Duran'ın şehit olduğunu duyurdu.
14.03.2024 Gündem
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi Şırnak'ta dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurlarından Fırat Der’in (34) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine uğurlandı.
14.03.2024 Gündem
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı Şırnak’ta trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı. Mardin'deki mitingi sırasında kazaya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
13.03.2024 Gündem
Vatandaşı 750 bin lira dolandırdılar! Operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Vatandaşı 750 bin lira dolandırdılar! Operasyonla kıs kıvrak yakalandılar Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kendilerini polis olarak tanıtıp bir kişiyi 750 bin lira dolandıran 2 kişi, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.
13.03.2024 Gündem
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi!
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi! Depremzede sosyal medya fenomeni Melike Ağır, Hatay'ın Belen İlçesinde polis memuru Muhammet Ali Göksoy ile evlendi. Herkes gibi beyaz gelinlik giymeyi hayal ettiğini belirten Ağır,siyah gelinlikle evlendi.
8.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan şehit polis memuru Mutlu'nun ailesine başsağlığı mesajı
Erdoğan'dan şehit polis memuru Mutlu'nun ailesine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da şehit olan polis memuru Orhan Mutlu'nun ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.
5.03.2024 Gündem
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu İngiltere’de Metropolitan Polis teşkilatı (MET), eski Formula 1 yarış pilotu Gerhard Berger'in 1995 yılında İtalya’da gerçekleşen San Marino Grand Prix'sinden sonra çalınan Ferrari’sinin 28 yıl sonra bulunduğunu açıkladı.
5.03.2024 Dünya
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yi, olaya müdahale için gelen polis, bir kuryenin motosikletini durdurup binerek yakaladı. Polis memurunun kuryenin motosiklete bindiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Gündem
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi?
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verileriyle birlikte polislere yapılan zam oranı da belli oldu. Temmuz ayı sonrasında polis maaşları en düşük 29 bin 525 TL'ye yükselmişti. Yüzde 49.25 oranında artışla polis memuru maaşı 44.292 TL'ye ulaştı. 32.626 lira olan başkomiser maaşı ise 48.920 TL oldu. Şimdi polisler kendilerine ek zam yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. 10 Nisan’ın Polis Günü olması nedeniyle polisler 10 Nisan'da polise ek zam var mı, sorusuna yanıt arıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı.
15.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Polis Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.