Plastik Cerrahi

Plastik Cerrahi

Son dakika Plastik Cerrahi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Plastik Cerrahi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Plastik Cerrahi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plastik Cerrahi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plastik cerrahi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.253 plastik cerrahi haberi bulunmuştur. Tüm plastik cerrahi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sürekli yorgunluk ve stres cilt sağlığınızı etkiliyor! Kırışıklıkları azaltmanın en kolay yolu
Sürekli yorgunluk ve stres cilt sağlığınızı etkiliyor! Kırışıklıkları azaltmanın en kolay yolu Gözler, yüzün en dikkat çeken bölümlerinden biridir ve stres, yorgunluk ve yaşlanma belirtileri özellikle göz çevresinde kendini gösterebilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, kadın erkek fark etmeksizin herkesin sorunu haline gelen göz çevresi sağlığını korumak ve genç ve canlı bir görünüm elde etmek için merak edilenleri anlattı.
28.04.2024 Yaşam
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları Güzelliği keşfetmek, özgüveni artırmanın, dış görünümü daha fazla vurgulamanın ve her gün kendimizi daha iyi hissetmenin bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bu yolculuk, daha güzel görünme arayışında atılan adımlarla başlıyor. İlk adım ise cilt ve cilt güzelliği olarak karşımıza çıkıyor.
25.02.2024 Yaşam
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Uzmanından cilt lekeleri olanlara uyarı! Cildin gençleşmesi kolajenden geçiyor
Uzmanından cilt lekeleri olanlara uyarı! Cildin gençleşmesi kolajenden geçiyor Makyaj her zaman kurtarıcı olmayabiliyor. Sağlıklı bir cilt dengeli beslenmek kadar, düzenli cilt bakım rutinlerini aksatmamaktan da geçiyor. Temizlik, nemlendirme ve güneş koruması cilt bakımının temelini oluştururken, bol su içmek, vitamin ve mineral açısından zengin besinleri tüketmek ise cildin genç ve taze kalmasının en önemli rolünü oynuyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da güzelliğin sadece makyajla değil, sağlıklı yaşam alışkanlıklarıyla ve düzenli uygulanan temel cilt bakım adımlarıyla mümkün olduğunu söylüyor ve sizler için makyaja gerek duymadan en iyi halinizde görünebilmeniz için nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor.
30.12.2023 Sağlık
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz Sıklıkla yaşlanma süreciyle ilişkilendirilse de kaş düşüklüğü sürekli kaşlarını kaldırarak mimik yapmak, uzun süre güneşe maruz kalmak ya da çok fazla sigara ve alkol tüketimine bağlı olarak da meydana gelebilir. Kaş düşüklüğünü önlemek veya hafifletmek için bazı doğal yöntemler bulunduğu gibi bir dermatoloğa, plastik cerraha da ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte kaç düşüklüğünün nedeni ve tedavi yöntemleri
6.11.2023 Sağlık
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri Yaz mevsimi geride kaldı. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi sonbaharla birlikte gün yüzüne çıktı. Bronzlaşan cilt rengini kaybetti, sıcak hava cildi nemsizleştirerek donuklaştırdı. Doğa kendisini yeni mevsime hazırlarken, cilt de kendini yenilemeye hazır hale getirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da mevsim geçişlerine uygun, cildi mevsim değişimine hazırlayacak cilt bakım önerilerinde bulunarak önleyici tedbirlerden bahsetti.
30.09.2023 Sağlık
İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz' paylaşımlarına yönelik açıklama
İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz' paylaşımlarına yönelik açıklama İstanbul Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, 'Esenyurt'ta Kuduz Paniği' başlıklı paylaşımlar ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, başıboş köpeğin saldırısına uğrayan çocukta kuduz belirtilerinin görüldüğü yönünde paylaşımların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
21.09.2023 Gündem
Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor
Yüzünüz ele veriyor! Az su içenlerde daha fazla görülüyor Göz çevresindeki mor halkalar hem kadın hem de erkeklerde sıklıkla görülüyor. Bu durumu yaşayan bireyler öncelikle kozmetik çözümler arıyor. Ancak sorunun asıl nedeni ortadan kaldırılmazsa dışardan yapılacak müdahaleler yetersiz kalıyor. Az su tüketenlerde cilt sorunları daha fazla görülüyor. Ancak Göz çevresi sorunları pek çok nedenle ortaya çıkabiliyor. Geçmeyen gözaltı morlukları ise bazı hastalıkların habercisi olabiliyor.
20.08.2023 Sağlık
Sadece güzel görünmek için estetik yaptırmıyorlar! İşte gerçek sebebi….
Sadece güzel görünmek için estetik yaptırmıyorlar! İşte gerçek sebebi…. Günümüzde burun estetiği yaptıranların sayısı bir hayli arttı. Çoğu kişi burnunun görüntüsünden rahatsız olduğu için bıçak altına yatıyor. Belirli bir kesim de sadece güzel görünmek için değil sağlık için ameliyat oluyor. Doğru nefes alamıyorsak, nefes alırken zorlanıyorsak, gün içinde iyi uyuyamadığımız için yorgun uyanıyorsak bir doktora görünmeniz gerekebilir.
5.08.2023 Sağlık
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor!
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor! Kış ve soğuk günler geride kaldı. Güneşin görünmesiyle birlikte cildimizdeki sorunlar da baş göstermeye başladı. Cildimizi güneşten korumak ve oluşan lekeleri engellemek için uzmanlar güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor. Peki sadece yaz aylarında mı kullanmalıyız? Güneşe çıkmadan kaç saat önce sürülmeli? İşte detaylar...
30.05.2023 Sağlık
Depremden sonra birçok kişide ortaya çıktı! Tedavi edilmezse sağlık problemine yol açabilir
Depremden sonra birçok kişide ortaya çıktı! Tedavi edilmezse sağlık problemine yol açabilir Deprem gibi olaylar, birçok insan için ciddi bir stres kaynağı olabiliyor. Tüm Türkiye'yi derinden sarsan asrın felaketinin ardından çok sayıda kişi kendilerini güvensiz ve kaygılı hissetmeye başladı. Bunların sonucunda farkında olmadan bazı diş sıkması, çiğneme hareketi gibi fiziksel tepkiler ortaya çıktı. Peki neler yapabiliriz, bu durumu nasıl aşabiliriz? Tedavi yöntemleri neler? İşte uzman isimlerin tavsiyeleri...
29.04.2023 Sağlık
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri Cilt bakımında nemlendiricilerin önemi büyüktür. Ancak bunun öncesinde temizlenmiş bir cilt ilk adımdır. Parafen ve SLS içermeyen cilt temizleyicileriyle başlayacağınız cilt bakımında dikkat etmeniz gereken adımları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu açıkladı.
16.03.2023 Sağlık
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin
Sahte estetik ve güzellik merkezi skandalı sonrası kritik uyarı! Bunlar yoksa o doktora gitmeyin
Sahte estetik ve güzellik merkezi skandalı sonrası kritik uyarı! Bunlar yoksa o doktora gitmeyin Bir güzellik merkezleri ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Lazer işleminde vücudunu yakanlar da var, estetik ameliyatında göğsünü kaybeden de... Konuyla ilgili uyarılarda bulunan Estetik Cerrah Veli Aslan, maddi kaygılarla tercih yapılmaması gerektiğini ifade ederek, bir estetik cerrahın güvenilir olup olmadığının nasıl anlaşılabileceğini anlattı.
30.12.2022 Gündem
Sema Çelebi: Ben artık İstanbul'da yaşamak istemiyorum!
Sema Çelebi: Ben artık İstanbul'da yaşamak istemiyorum! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden, jüriliğini üstlendiği magazin programlarıyla tanınan Sema Çelebi, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Son yıllarda Bodrum'da yaşadığını açıklayan Çelebi, yeniden ekrana çıkması için kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğini belirtirken, "Ekranlar öyle bir hale geldi ki güzellik teşhiri pazarı haline geldi" dedi.
17.12.2022 Magazin
Kış aylarında cildinizi koruyun
Kış aylarında cildinizi koruyun Kış ayları geldi ve havalar soğumaya başladı. Soğuk hava şartlarından dolayı cildiniz aşırı kurumaya meyilli olabilir. Bunu önlemek için cildinize nem depolayan bir bakım yöntemini uygulamanız gerekiyor olabilir. İşte soğuyan havalarla birlikte kuruyan ciltler için öneriler...
11.12.2022 Sağlık
Bakan Koca tarih verdi! Binlerce atama yapılacak
Bakan Koca tarih verdi! Binlerce atama yapılacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "En geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacağız. Hekimlerimizin verimliliğini artırmaya çalışıyor, bunun için de 32 bin tıbbi sekreter alıyoruz." dedi.
24.11.2022 Gündem
Uzmanından taksitli estetik uyarısı
Uzmanından taksitli estetik uyarısı Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Cenk Demirdöver, bugün bir çok kişinin kendini estetik yaptırma gayreti içinde hissettiğini işaret ederek, "Taksitli işlemlerle estetik cazip hale getiriliyor. Taksitle estetik işlemlerinin daha kolay yapılabilir, insanların daha kolay ödeyebilir rakamlara ulaşması sağlanıyor. Yetkin olmayan insanlar tarafından uygulanan estetik işlemlerinin doğurduğu komplikasyonlar geri dönüşsüz olumsuz sonuçlara da yol açabiliyor" dedi.
6.11.2022 Sağlık
Kışın kuruyan ciltten evde alınacak önlemlerle kurtulmak mümkün
Kışın kuruyan ciltten evde alınacak önlemlerle kurtulmak mümkün Havaların soğuması saçlarda ve cilt üzerinde olumsuz etkilere neden oluyor. Pek çok kişi mevsim değişimlerinde saçlarının dökülmesinden şikayet ederken, havaların soğuması ciltte kurumaya yol açıyor. Cilt kuruluğunda PRP ve mezoterapi gibi klinik çözümler bulunurken, evde alınacak önlemler ve maskeler ile de cilt kuruluğunun önüne geçilebilir .
7.11.2022 Sağlık
İstanbul'da 'doğurganlık' tehlikesi: Risk haline gelecek
İstanbul'da 'doğurganlık' tehlikesi: Risk haline gelecek İstanbul nüfusu yaşlanıyor. İstanbul’un doğurganlık oranlarında tehlike çanları çalıyor. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul’da doğurganlık oranlarına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Memişoğlu, 'nüfusunuz azalıyor ve yaşlanıyor' diyerek tehlikeyi duyurdu. İşte haberin detayları...
2.11.2022 Gündem
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Onur Erol hayatı ve biyografisi!
Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Onur Erol hayatı ve biyografisi! Miss Turkey'in jüri üyeleri arasında yer alan Onur Erol'un hayatı merak konusu oldu. Peki, Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Onur Erol hayatı ve biyografisi…
20.09.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Plastik Cerrahi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plastik cerrahi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.