Pkk Yandaşları

Pkk Yandaşları

Son dakika PKK yandaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK yandaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK yandaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Yandaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk yandaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 523 pkk yandaşları haberi bulunmuştur. Tüm pkk yandaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Zürih'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokatif gösterinin ardından Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsviçre'ye tepki geldi.
15.06.2023 Gündem
Fransız kanalda skandal yayın! Türkiye topraklarını 'sözde Kürdistan' olarak gösterdiler
Fransız kanalda skandal yayın! Türkiye topraklarını 'sözde Kürdistan' olarak gösterdiler Fransız haber kanalı France 24 skandal bir habere imza attı. Hazırladığı özel haberde, Türkiye'nin bir kısmını "sözde Kürdistan" olarak gösteren harita kullandı.
6.01.2023 Dünya
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Terör örgütü PKK yandaşları Paris sokaklarını savaş alanına çevirdi
Terör örgütü PKK yandaşları Paris sokaklarını savaş alanına çevirdi Fransa’nın başkenti Paris’te dün meydana gelen silahlı saldırının ardından Republique Meydanı’nda toplanan terör örgütü PKK yandaşları araçları devirerek sokakları ateşe verdi.
24.12.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, PKK mensup ve yandaşlarının Dünya Sağlık Teşkilatı binasına zorla girmeleri ve uzun süredir devam eden propaganda eylemleri hakkında, “İsviçre’de kanlı terör örgütünün propaganda eylemlerine son vermesini ve terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.
11.11.2022 Dünya
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
Terör örgütü PKK Berlin'e yutturamadı! Almanya’da serbestlik peşindeler...
Terör örgütü PKK Berlin'e yutturamadı! Almanya’da serbestlik peşindeler... Terör örgütü PKK, Almanya’da faaliyet yasağının kaldırılması için harekete geçti. Alman avukatlar, İçişleri Bakanlığı’na başvuruda bulunarak terör örgütü PKK’ya yasağın kaldırılmasını istedi. İçişleri, yasağın kaldırılmasını düşünmediklerini açıkladı.
12.05.2022 Dünya
AK Parti'li Çelik, Basel'de '23 Nisan Festivali'ne saldırıyı kınadı
AK Parti'li Çelik, Basel'de '23 Nisan Festivali'ne saldırıyı kınadı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsviçre'nin Basel kentinde düzenlenen '23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali'nde PKK yandaşları tarafından gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.
9.05.2022 Siyaset
İsviçre'de terör örgütü PKK yandaşları, Türk vatandaşlarına saldırdı
İsviçre'de terör örgütü PKK yandaşları, Türk vatandaşlarına saldırdı İsviçre'de PKK yandaşları, Türk vatandaşlarına saldırdı İsviçre'nin Basel kentinde bugün düzenlenen 23 Nisan kutlamalarında terör örgütü PKK yandaşları, Türk vatandaşlarına saldırdı.
8.05.2022 Dünya
PKK'dan kaçıp, evlat nöbetindeki ailesiyle görüştü
PKK'dan kaçıp, evlat nöbetindeki ailesiyle görüştü Diyarbakır’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ve HDP il Başkanlığı önünde eylem yapan ailelerden Ayşegül ile Rauf Biçer çiftinin oğulları Mustafa, terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.
28.07.2021 Gündem
Avrupa'nın göbeğinde skandal! PKK'ya ait bez parçalarıyla yan yana...
Avrupa'nın göbeğinde skandal! PKK'ya ait bez parçalarıyla yan yana... Fransa’nın başkenti Paris’te Ermeniler, Azerbaycan'ın topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona karşı terör örgütü PKK'nın da katıldığı gösteri düzenledi.
18.10.2020 Dünya
Türkiye'den İngiltere'ye Şeyma Döğücü tepkisi
Türkiye'den İngiltere'ye Şeyma Döğücü tepkisi İngiltere'nin Başkenti Londra'da Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye terör örgütü yandaşlarının saldırmasına Türkiye'nin tepkisi sert oldu. Diplomatik kaynaklar olaydan duyulan rahatsızlığın İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi'ne iletildiği ve bir daha böyle bir olayın olmaması ve faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesi gerektiğinin vurgulandığı bildirdi.
29.10.2019 Siyaset
PKK yandaşları Londra'da Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'ye  saldırdı
PKK yandaşları Londra'da Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'ye saldırdı Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, İngiltere'nin başkenti Londra'da terör örgütü PKK destekçilerinin saldırısına uğradı.
28.10.2019 Gündem
Norveç'te PKK yandaşları Türk aileye saldırdı
Norveç'te PKK yandaşları Türk aileye saldırdı Norveç'in başkenti Oslo'da, terör örgütü PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin aracına saldırdı.
27.10.2019 Gündem
Alman makamları YPG/PKK'nın faaliyetlerine kayıtsız kalıyor
Alman makamları YPG/PKK'nın faaliyetlerine kayıtsız kalıyor Almanya'da terör örgütü YPG/PKK destekçilerinin şiddet eylemleri artarak sürerken, Alman makamları terör örgütünün faaliyetlerine kayıtsız kalmaya devam ediyor.
24.10.2019 Dünya
Sosyal medya hesaplarınız terör örgütü yandaşlarının eline geçebilir
Sosyal medya hesaplarınız terör örgütü yandaşlarının eline geçebilir Siber Güvenlik Uzmanları, sosyal medyada bazı programların indirilmesi ya da kullanılması durumunda hesapların ele geçirilebileceğini ifade ederken son dönemde çalınan hesapların kara propaganda için kullanıldığını belirtiyor.
23.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Dünya Sağlık Örgütü "beyaz fosfor bombası" iddialarını reddetti
Dünya Sağlık Örgütü "beyaz fosfor bombası" iddialarını reddetti Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Christian Lindmeier, Suriye'nin kuzeydoğusunda YPG/PKK yandaşları ve bazı Batılı medya kuruluşlarının, Türk ordusunu suçlamak için beyaz fosfor yanığı olarak servis ettiği fotoğraflara ilişkin, "(Sunulan fotoğraflardaki) yanıklar daha önce Suriye'nin farklı çatışma bölgelerindeki hastanelerin rapor ettiği yanıklarla neredeyse aynı. Daha önce bildirilen yanıklardan kayda değer bir farkı yok. Yanık miktarlarında bir artış olmadı." dedi.
22.10.2019 Dünya
Sosyal medyadan kara propagandaya şafak operasyonu
Sosyal medyadan kara propagandaya şafak operasyonu Adana’da Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin sosyal medyada kara propaganda yapan terör örgütü yandaşlarına yönelik şafak vakti yapılan operasyonda çok sayıda şahıs gözaltına alındı.
17.10.2019 Gündem
Polisin şehit edilmesiyle ilgili firari hükümlü yakalandı
Polisin şehit edilmesiyle ilgili firari hükümlü yakalandı Adana’da 3 yıl önce bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösterisi sırasında gruba müdahale eden çevik kuvvet polisi Mustafa Yeli’nin şehit edilmesi olayını organize ettiği ileri sürülen ve 14 yıl 5 ay hapis cezası alan şahıs yakalanarak cezaevine konuldu. Zanlının, olay anında tanınmamak için yüzünü bezle kapattığı, arkasında delil bırakmamak için de eline eldiven taktığı ve ayakkabısının üzerine çorap geçirdiği öğrenildi.
4.07.2019 Gündem
Hain saldırıyı organize etmişti! Yakalandı...
Hain saldırıyı organize etmişti! Yakalandı... Adana'da 3 yıl önce bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösterisi sırasında gruba müdahale eden çevik kuvvet polisi Mustafa Yeli'nin şehit edilmesi olayını organize ettiği ileri sürülen ve 23 yıl 3 ay hapis cezası alan şahıs, terörle mücadelenin kurduğu özel ekip tarafından yakalandı.
13.05.2019 Gündem
HDP'li belediye şehit yakınlarını işten çıkardı
HDP'li belediye şehit yakınlarını işten çıkardı Mardin'de HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesi, aralarında şehit yakınlarının da bulunduğu 30 işçinin iş akdini sona erdirdi.
9.05.2019 Gündem
PKK yandaşları Almanya'da terör estiriyor!
PKK yandaşları Almanya'da terör estiriyor! Almanya'nın Köln kentinde, terör örgütü PKK yandaşları, Batı Alman Radyo ve Televizyon Kurumu (WDR) binasını işgal girişiminde bulundu.
20.03.2019 Dünya
Terör örgütü PKK yandaşlarından Avrupa Konseyi'ne saldırı
Terör örgütü PKK yandaşlarından Avrupa Konseyi'ne saldırı Fransa'nın Strazburg kentinde eylem yapan terör örgütü PKK yandaşları, Avrupa Konseyi binası ve polise saldırdı.
25.02.2019 Dünya
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Bir dönem sona erdi
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Bir dönem sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Genişletilmiş İl Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı, bugünkü toplantıda 14 belediye başkan adayını daha açıkladı. Erdoğan, "Eski tarz kampanya yöntemleri şehirlerimizi kirletiyor. Seçim propagandalarında artık afişlere gerek yok. Çevreye ve insana saygılı bir kampanya yürüteceğiz. Görüntü ve gürültü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ediyoruz." ifadelerini kullandı.
6.12.2018 Siyaset
AİHM'e saldıran PKK yandaşlarına hapis cezası
AİHM'e saldıran PKK yandaşlarına hapis cezası Fransa'nın Strazburg şehrinde önceki gün düzenlenen bir eylem sırasında taşkınlık yaparak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) ve Avrupa Konseyi binalarına saldıran terör örgütü PKK yandaşı 11 kişiye, 2 ila 4 ay hapis cezası verildi.
8.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Yandaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk yandaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.