Pinhani

Pinhani

Son dakika Pinhani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pinhani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pinhani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pinhani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pinhani gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 pinhani haberi bulunmuştur. Tüm pinhani haberleri aşağıda listelenmiştir.
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar!
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar! Hz. Muhammed tarafından "Kostantîniyye elbette fetholunacaktır. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır! Onu fetheden askerler ne güzel askerlerdir!" diyerek fethi müjdelenen, İstanbul'un fethinin bugün 569. yılı kutlanıyor. Bir çağın kapanıp yeni bir çağı İstanbul'un fethi çoşkuyla kutlanıyor. 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethine en güzel mesajları derledik. İşte İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar ve sözler!
28.05.2022 Gündem
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri! İstanbul’da fetih coşkusu etkinliklerle kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetih öncesinde ve sonrasında ordusuyla silinmez izler bıraktığı Anadolu yakası bugüne kadarki en büyük fetih kutlamasına ev sahipliği yapacak. İBB, İstanbul’un fethinin yıldönümünü Teoman ve Pinhani konseri ile kutlayacak. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? İşte 29 Mayıs Maltepe Teoman konseri detayları!
28.05.2022 Kültür Sanat
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal meşalesini yakmak için Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıldönümünde Türkiye’nin dört bir yanı kırmızı-beyaz coşkuya büründü. Pandeminin ardından meydanlar dolup taşarken Ankara’daki kutlamaların merkezi Anıtkabir. Birçok kentte yürüyüşler, konserler, etkinlikler var...
19.05.2022 Gündem
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi!
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi! Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule ve Sarp sınır kapılarında yapılan 2 operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmak istenen 120 gelincik kürkü, 85 çinçilla postu, 20 sansar postu, 3 vaşak postu ile 3 işlenmiş vizon kürkünden manto ele geçirildi.
30.03.2022 Gündem
Pinhani konserinde ortalık karıştı!
Pinhani konserinde ortalık karıştı! Esenyurt'ta İBB'nin düzenlediği Pinhani müzik grubunun sahne aldığı konser sırasında iki grup arasında kavgası çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  
30.03.2022 Gündem
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor!
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor! İBB duyurdu! İstanbul Kavuştayı kkonser takvimi belli oldu! İstanbul Kavuştayı ile şehrin döt bir yanında konserler düzenlenecek. İstanbul’un 11 meydanında Madrigal, Şakalı Akustik, Can Bonomo, Ceza, Melike Şahin, Gaye Su Akyol, Hey! Douglas, Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada, Shantel, Pinhani ücretsiz konserlerle İstanbullularla buluşacak. Peki, İBB konserleri nerede? İBB konserleri ücretli mi? İstanbul konserleri ne zaman? İşte detaylar…
2.03.2022 Kültür Sanat
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Korona günlerinin şarkısı “Ben Yoruldum Hayat” oldu!
Korona günlerinin şarkısı “Ben Yoruldum Hayat” oldu! Tüm dünyada etkili olan Covid-19 pandemisinin ikinci dalga etkilerini değerlendirmek amacıyla ülke genelinde gerçekleştirilen çalışma, ilginç sonuçlara ulaşıldı. Pandemiye ilişkin ruh halimizi en iyi yansıtan şarkı, Mümin Sarıkaya’nın “Ben Yoruldum Hayat” şarkısı oldu. Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, arabesk hissiyatının rahatlatıcı ancak motivasyonu düşüren bir duygu olduğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Bu arabesk hissiyatı aslında bizim için bir rahatlama yöntemidir ama insanın özgüvenini düşürür, yetersizlik ve acizlik duygusu oluşturur” uyarısında bulundu.
25.02.2021 Sağlık
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet Spotify, 2021 yılına az bir süre kala her yıl olduğu gibi bu yıl da, abonelerinin 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı, sanatçıyı, hangi tarz müzikler dinlediği listeledi. Spotify 2020 özetini sununca, birçok kullanıcı merakla ‘’Spotify 2020 özetin nedir?’’ ‘’Spotify özet nasıl öğrenilir 2020?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Spotify Wrapped 2020 bakma linki ve Spotify 2020 özet...
2.12.2020 Gündem
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Pinhani'den yeni albüm!
Pinhani'den yeni albüm! Pinhani, yedinci stüdyo albümü ‘Yollar Bizi Bekler’i 15 Şubat’ta yayımlıyor...
14.02.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İzmir'in ilk gününe Şebnem Ferah damgasını vurdu
MilyonFest İzmir'in ilk gününe Şebnem Ferah damgasını vurdu 3 günde 21 sanatçıyı binlerce müzikseverlerle bir araya getirecek “MilyonFest İzmir” dün başladı.
20.10.2018 Kültür Sanat
MilyonFest İzmir başlıyor... İşte programda yer alacak isimler
MilyonFest İzmir başlıyor... İşte programda yer alacak isimler 3 günde 21 sanatçıyı binlerce müzikseverlerle bir araya getirecek “MilyonFest İzmir” yarın başlayacak.
19.10.2018 Kültür Sanat
Ruhumuz hep amatör kaldı
Ruhumuz hep amatör kaldı Pinhani, çok yakında yayınlamayı planladığı yedinci albümünün çıkış şarkısı ‘Kendinden Usandırma’yı sevenleri ile buluşturdu. Şarkı, dinleyicinin tabiriyle tam bir Pinhani şarkısı, ama Çağrı Sertel’in piyanosu parçayı özel kılıyor. Grup ile müzikal macerasını konuştuk.
9.06.2018 Magazin
Yeni bir şarkı  çalmanın zevki ayrı
Yeni bir şarkı çalmanın zevki ayrı “Kavak Yelleri” dizisinin unutulmaz müziklerini yapan Pinhani, 7’nci albümlerinin çıkış parçası “Kendinden Usandırma”yı yayınladı. Grup, 8 Haziran gecesi Zorlu PSM’de konser verecek olan İngiliz grup Travis öncesinde sahne alacak.
25.05.2018 Arşiv
Kıştan sonra yazdan önce...
Kıştan sonra yazdan önce... Resmi olarak bahar geldi, şimdi sokağa çıkma, kırlara uzanma, hafta sonlarında sosyalleşme zamanı. Biz de 2018 ilkbaharını unutulmaz kılacak etkinlikler listesi hazırladık..
30.03.2018 Arşiv
Ankara'da Teoman konseri!
Ankara'da Teoman konseri! Rock müziğin önde gelen isimlerini bir araya getiren 'Milyonfest Ankara'nın ikinci gününe Teoman damgasını vurdu.
14.10.2017 Kültür Sanat
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti...
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti... Kanal D'nin sevilen dizisi 'İsimsizler’de başrol oyuncularından biri diziden ayrıldığını açıkladı. Peki İsimsizler'e veda eden oyuncu kim oldu? İşte İsimsizler dizisinde artık yer almayacak olan kişi...
30.05.2017 Televizyon
Pinhani jüri üyesi oldu!
Pinhani jüri üyesi oldu! Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6. Geleneksel Müzik Yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere, ödülleri Pinhani grubu tarafından verildi.
22.05.2017 Kültür Sanat
Athena Adanayı coşturdu!
Athena Adanayı coşturdu! Çukurova Rock Festivalinin ikinci gününe Athena damgasını vurdu.
14.05.2017 Kültür Sanat
en zoru kendime şarkı yazmak
en zoru kendime şarkı yazmak Müziğin her alanında yer alan bir müzisyenden bahsediyoruz... Cihan Mürtezaoğlu, şimdiye kadar Yasemin Mori, Ceylan Ertem, Pinhani, Mabel Matiz gibi isimlerle aranjör, gitarist, besteci ve prodüktör olarak çalıştı. Mürtezaoğlu, ilk solo albüm çalışması “Bitsin Bu Delilik”i geçtiğimiz günlerde yayınladı. Sanatçı albümü için “Şehrin semalarından kavuşamamanın çukuruna düşüp çıkan bir adamın defteri” diyor.
9.12.2016 Magazin
Nilüfer Müzik Festivali kalpleri birleştirdi
Nilüfer Müzik Festivali kalpleri birleştirdi Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Nilüfer Müzik Festivali bu yıl tam tamına 3 gün boyunca 75 bin kişiyi müziğe doyurdu.
6.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pinhani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pinhani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.