Piknik

Piknik

Son dakika piknik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piknik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piknik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piknik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piknik gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.011 piknik haberi bulunmuştur. Tüm piknik haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Adana'da polisten vatandaşlara hırsızlık uyarısı
Adana'da polisten vatandaşlara hırsızlık uyarısı Adana’da polis ekipleri kapı kapı gezip vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık hakkında bilgilendirdi.
18.03.2024 Adana
Tarih kokan şehir Adana’ya gidenlerin en çok ziyaret ettiği piknik alanları
Tarih kokan şehir Adana’ya gidenlerin en çok ziyaret ettiği piknik alanları Türkiye’nin güneyinde yer alan, kültürü, tarihi ve havası ile kendisine has bir kent olan Adana’da hem yerli halkın hem de şehre misafir olarak gelenlerin rahat bir nefes alabileceği birçok mesire ve piknik alanı bulunuyor. İşte Adana'daki en güzel piknik alanları...
18.03.2024 Adana
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi? Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık özel çalışması ile hayata geçirilen dünyada örneği olmayan Üsküdar Çocuk Köyü, İstanbul'un çocuklarının hizmetine sunuldu. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
5.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
Kışın bahar havası yaşayan Adanalılar pikniğe akın etti! "Kışı da yazı da aynı"
Kışın bahar havası yaşayan Adanalılar pikniğe akın etti! "Kışı da yazı da aynı" Adana’da kışın termometrelerin 20 dereceyi göstermesiyle vatandaşlar piknik alanları doldurdu.
18.02.2024 Adana
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir?
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir? Postmodernizm 20. yüzyılın son çeyreğinde ortaya çıkan bir sanat akımıdır. Bu akım resimden romana, şiirden fotoğrafa kadar birçok sanat türünü kapsar. Postmodernist edebiyatta anlamdan ziyade kurgu ve anlatı ön plandadır.
1.02.2024 Gündem
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir?
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir? Varlıkları ve kavramları betimlemek ve onlar hakkında bilgi vermek amacıyla isim soylu sözcüklerin başına getirilen kelimelere sıfat ya da ön ad denir. Örneğin "mavi elbise" tamlamasında elbisenin rengi hakkında bilgi veren "mavi" sözcüğü niteleme sıfatıdır.
21.01.2024 Eğitim
Antalya'da ocak ayı ortasında denize girdiler
Antalya'da ocak ayı ortasında denize girdiler Tüm yurtta soğuk ve karlı hava etkisini gösterirken, Antalya'da ocak ayının ortasında yerli ve yabancılar denize girdi.
14.01.2024 Gündem
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü Kahramanmaraş ve bölgenin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi, kar yağışı sonrası beyaza büründü.
24.12.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanım ve satışına ilişkin açıklama
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanım ve satışına ilişkin açıklama İstanbul Valiliği, yürürlükte olan alkol yasağıyla ilgili bir hatırlatma yazısı yayınladı. Açık alanlarda çıkan huzursuzlukların genelinin alkolden kaynaklandığını belirten Valilik, yasağı tekrar hatırlatarak, 22.00 ve 06.00 saatleri arasında alkol satışı yapılamayacağını bildirdi.
30.08.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 'fırtına' uyarısı sonrası tüm plajlar halka kapatıldı. Ayrıca Sarıyer Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada denize girmenin yasaklandığı bildirildi.
13.08.2023 Gündem
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi Bitlis Eren Üniversitesi'nden (BEÜ) Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, 2 bin 250 rakımlı Nemrut Krater Gölü çevresine kampçıların kurduğu çadıra saldıran bir ayı ile 2 yavrusunu kamera ile görüntüledi.
7.08.2023 Yaşam
Mangal severler dikkat! İşte kanserden koruyan pişirme sırası
Mangal severler dikkat! İşte kanserden koruyan pişirme sırası Yaz aylarından en çok tercih edilen aktivite olan piknik, mangalla daha da zevkli hale geliyor. Ancak bazı püf noktalarına dikkat edilmezse pişirilen et ve tavuk gibi yiyeceklerin mide, pankreas ve kalın bağırsak (kolon) kanserine yol açabileceği belirtiliyor.
6.08.2023 Sağlık
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu Nevşehir’in Avanos ilçesinde ailece pikniğe gittikleri bölgede serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne giren Galip (9) ve Hüseyin Ertaş (8) kardeşler, boğuldu.
4.08.2023 Yaşam
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar Sakarya’nın saklı cenneti olan Doğançay Şelalesi, her mevsim farklı güzellikleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Yol yenileme çalışması çerçevesinde araç trafiğine kapalı olan güzergahta vatandaşlar, doğal güzelliği görmek için kilometrelerce yol kat ediyor.
2.08.2023 Yaşam
Kahreden olay! Serinlemek için Fırat Nehri'ne giren Cemal, boğuldu
Kahreden olay! Serinlemek için Fırat Nehri'ne giren Cemal, boğuldu Kahreden olay.Adıyaman'ın Besni ilçesinde, serinlemek için girdiği Fırat Nehri’nde kaybolan Suriye uyruklu Cemal Allov'un (19), cansız bedenine ulaşıldı.
24.07.2023 Gündem
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular Hava sıcaklığının 44 dereceyi bulduğu Antalya'da tatilciler ve kent sakinleri soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.
22.07.2023 Gündem
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlerin yaklaştığı evler tahliye edildi. Söndürme çalışmaları için çevre illerden de destek istendi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
16.07.2023 Gündem
Çocuklarda kene ısırığına dikkat! Belirtiler hafif, komplikasyonlar ciddi, kanama eğilimi yüksek!
Çocuklarda kene ısırığına dikkat! Belirtiler hafif, komplikasyonlar ciddi, kanama eğilimi yüksek! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı ve sonrasında kene yapışmasına bağlı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış olduğunu, temmuz sonuna kadar artması muhtemel kene yapışmasına karşı dikkatli olunması gerektiğini ve hastalığın ağır seyredebileceğini bildirdi. Acil Servis Uzmanı Yavuz Özmen de çocuklarda KKKA hastalığının daha ciddi komplikasyonlara neden olabileceğine dikkat çekerek ebeveynleri piknik yerlerinde ve açık yeşillik alanlarda çocukları çıplak ayakla dolaşmasına izin vermemesi konusunda uyardı.
9.07.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Piknik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piknik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.